• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
herkes kötüye gidiyor belli ki.kızlar hakim olmamaız lazım kendimize...
çok zor gerçekten,bugün sanırım 3 öğün yedirebildim sadece:(((
sermestcim,doktorunuz inşallah başarılı olur,umut vermesi ne güzel ama benim kafam karıştı.
yemek borusunun tahribata uğradığını falan nasıl anladı??her hangi bir tetkik yapıldı mı,endoskopi vs. bunlar basit şeyler degil.tabi inşallah gerek kalmaz,inşallah özüm bulursunuz.
bize de doktor aynı ilaçları verdi ama kullanmıyruz .1 hafta ancak verebildim.yemeklerden 15 dk önce verilecek dendi bize,yani ilacın üstünden 15 dk geçince çocuğu dyracaksın.benim kız ilaçları aç karna alınca br daha ağzını açmaz oldu,bas bas bağırdı kaşık gördükçe.iyice beter oldu anlayacağın o yüzden vermiyorum.reflü teşhisi kusmaya bakarak konuyor genelde,çok şükğr,kusmamız çok azaldı.
yalnız bugün kötü bir şey oldu.zor zahmet azcık mama yedirdim,kaçtı elimden emeklerken düşüp başını çarptı.ağlamaktan nefes kesildi ve yedği ne varsa çıkardı:(((şu öğürerek kustuğu zamanlarda içim acıyor:((
bicket,artık gerçekten kelimeler tükeniyor.bir şeyler demek istiyorum ama yok...bulamıyorum.bugün ben de deli oldum.bebeği şakır şakır emiyor,bunu da her fırsatta dile getiriyor.tutmuş bana ayyy benimki de yemiyor inan diyor.o yüzden kimseye anlatmak sitemiyorum derdimi.

dumadumadum arkadsım hosgeldin demenin en buruk sekli buraya ben de sizdenim diyenleri buyur etmek..Allahım sizdekini bari kalıcı etmesin arkadsım

herkesin kafa dumanlı gene desenize..esracım daha önce konmus reflü tanısı ve yapılmış basit tedavi durumumuz vardı bunun üzerine anlatılan bulgular ile bir de bogazına bakıyor kızarıklık var mı yok mu diye..yanı endoskopi en son teshıs durumu bebeklerı zorladıg ıcın zaten tanısı kondugundan bunlara baglı tahrıbat acı hissi uyandıryor bebeklerle beslenmeyı acıyla eşleştiriyorlar o yüzden reddediyorlar dedi.durumun vehametini anlattıgım icin bundan kurtarmamız lazım yoksa elimize alırız yemek borusunu yatarak beslenmesi onu aha kötüye götürür anca demişti

simdi gelelim yeni gelişememelere..ilaclarla bi haftayı doldurduk degişen bişey yok kusmalar devam aynen iştahta da degısım olmadı günlük 500 cc ortalama içirebildigim mama ve yine sadece uykuda ki eskiye nazaran artık uykuda da yemek istemiyor o da zorlaştı..test sonuclarımız cıkmıs hocayla görüştük alerji yok çok şükür.fakat ilaca tepki vermemesi ve asla uyanıkken yemeyı kabul etmemesi (ki on saat aclıga ragmen denedigim halde almıyor danacık) doktorun da hosuna gitmedi normalde bu tip eğilimli bebeklerin oldgunu ancak bunun bisekilde kırılma göstermesi gerektigini söyledi genele ilac tedavisinden ya da uzun süre aclıktan sonra kırılıyormus az da olsa reddetme işi yanı bizdeki durumu anormal buldu neyse b hafta daha gözlem sürecindeyiz sonasında gerekirse hastaneye yatıs yapıp ayrıntılı tetkik edelim adını koyalım bu sekilde olmaz dedi.ben de can evimden vuruldum tabi.el kadar bebegimin cektigi yetmez mi simdi arstır netice bul tanı koy tedavi ol biyandan bu da sart artık ıkımız de cok yıprandık ama bıyandan da kücück kuzumu kobay et canını acıt falan bunu da gönlüm almıyor acıckası napcagımı bilemiyorum kafam karman corman.doktora güveniyorum bu alanda gercekten ihtisas yapmıs tanınmıs bi isim ama evladıma işkence ediyormusum gibi de geliyor vicdanm da el vermıyor..

siz olsanız napardınız kızlar asagı yukarı aynı pskoljıdeyız..yanı bunun sonu yok uzman ellerde adı konsa tedavısı olsa iyi olacak elbet en basta kızım ıcın ama ya cekcegi acılar bosa giderse bisey cıkmazsa o zaman da ben üzülcem yavruma ezıyet ettm diye..kucucuk bedeni kaldırabılcek mi neler yapılır br de orada bılemıyorm kı..haftaya tekrar görüşcez bakalm hayırlısı sıyırdım artık kafayı zaten

dumadumadum arkadsım hosgeldin demenin en buruk sekli buraya ben de sizdenim diyenleri buyur etmek..Allahım sizdekini bari kalıcı etmesin arkadsım

herkesin kafa dumanlı gene desenize..esracım daha önce konmus reflü tanısı ve yapılmış basit tedavi durumumuz vardı bunun üzerine anlatılan bulgular ile bir de bogazına bakıyor kızarıklık var mı yok mu diye..yanı endoskopi en son teshıs durumu bebeklerı zorladıg ıcın zaten tanısı kondugundan bunlara baglı tahrıbat acı hissi uyandıryor bebeklerle beslenmeyı acıyla eşleştiriyorlar o yüzden reddediyorlar dedi.durumun vehametini anlattıgım icin bundan kurtarmamız lazım yoksa elimize alırız yemek borusunu yatarak beslenmesi onu aha kötüye götürür anca demişti

simdi gelelim yeni gelişememelere..ilaclarla bi haftayı doldurduk degişen bişey yok kusmalar devam aynen iştahta da degısım olmadı günlük 500 cc ortalama içirebildigim mama ve yine sadece uykuda ki eskiye nazaran artık uykuda da yemek istemiyor o da zorlaştı..test sonuclarımız cıkmıs hocayla görüştük alerji yok çok şükür.fakat ilaca tepki vermemesi ve asla uyanıkken yemeyı kabul etmemesi (ki on saat aclıga ragmen denedigim halde almıyor danacık) doktorun da hosuna gitmedi normalde bu tip eğilimli bebeklerin oldgunu ancak bunun bisekilde kırılma göstermesi gerektigini söyledi genele ilac tedavisinden ya da uzun süre aclıktan sonra kırılıyormus az da olsa reddetme işi yanı bizdeki durumu anormal buldu neyse b hafta daha gözlem sürecindeyiz sonasında gerekirse hastaneye yatıs yapıp ayrıntılı tetkik edelim adını koyalım bu sekilde olmaz dedi.ben de can evimden vuruldum tabi.el kadar bebegimin cektigi yetmez mi simdi arstır netice bul tanı koy tedavi ol biyandan bu da sart artık ıkımız de cok yıprandık ama bıyandan da kücück kuzumu kobay et canını acıt falan bunu da gönlüm almıyor acıckası napcagımı bilemiyorum kafam karman corman.doktora güveniyorum bu alanda gercekten ihtisas yapmıs tanınmıs bi isim ama evladıma işkence ediyormusum gibi de geliyor vicdanm da el vermıyor..

siz olsanız napardınız kızlar asagı yukarı aynı pskoljıdeyız..yanı bunun sonu yok uzman ellerde adı konsa tedavısı olsa iyi olacak elbet en basta kızım ıcın ama ya cekcegi acılar bosa giderse bisey cıkmazsa o zaman da ben üzülcem yavruma ezıyet ettm diye..kucucuk bedeni kaldırabılcek mi neler yapılır br de orada bılemıyorm kı..haftaya tekrar görüşcez bakalm hayırlısı sıyırdım artık kafayı zaten

semestcim bizimde ayın 15 de gastrolojı randevumuz var bende çok düşünüyorum yapılanlara kuzum nasıl dayanıcak die ama bu yeyeme olayının bir sebebi olmalı sorun bizdemi onlardamı anlamalıyız en azından daha sonra daha kötü şeylerle karşılaşmaktansa hiç birşey çıkmasada aklımızda soru işareti kalmasın önlemizi baştan alalım ben en son yapılan tahliller sonrasında dedimki inşallah birşey çıkmaz ve kızımada söz verdim eğer bişey çıkmassa seni zorlamıcam dedim ama birde bu gastroloji çıktı şimdi o takıldı kafama benim sizin gibi kusma problemim yada reflü yok onada takılıyorum o yüzden yaptırıcam sen bilirsin ama tabiki küçüçük meleğinin hastane olucağı düşüncesi gerçekten kötü ama şöylede düşüne bilirsin belki tanı konulacak ve kuzun çok çok iyi olucak inşallah canım

Dün aylık kontrolümüz vardı.
Ek gıdaya geçeli 25 gün oldu.25 günde oğlum 600 gram almış.
Normalde 40 günde 400 gramı zor alıyordu.
Doktor fena sayılmaz ayda 700 gram yapar başlangıç için çok çok iyi dedi.
2 saatte bir kaşık mamasını 30 gram veriyorum yeter mi dedim.60 a çıkar .60 gram yeterli olur düzenli kg alımında dedi.
Bu sabah çok çabaladım ama 50 yedirebildim ancak ama 60 ı da bulmaya çalışıcam inşallah.
Boya gidiyor doğumdan itibaren boyu iyi uzamış dedi.
Ama kg alımı yavaş işte.İnşallah hepimizin bebeği iştaha gelir de düzelir.

Off of kızlar,kızım tekrar emmeye başladı derken yine bıraktı yani emiyor ama 2 dakika falan ve şu son günlerde artık neredeyse bıraktı diyebilirim.Sütüm çok yetersiz ,gün içinde bile çok dolduğunu hissetmiyorum.
Bi gün gün boyu mama yese ertesi gün beni emmiyor kızlar ya var mı böyle bişey...
Ek gıdaya da başladım gece muhallebi yapıyorum pirinç unu ve devam sütüyle.
Bu sabahta çeyrek kaşık haşlanmış yumurta sarısı, çeyrek kaşık beyaz peynir ve 4-5 kaşık ıhlamur içirdim.
Sizce bu kadarcık şeyle doyar mı? offf Allah yardımcımız olsun

kızlar başlarda yazmıştım benim oğlum sizinkilerden büyük tam 20 aylık son 2 aya kadar aynı ama aynıydım sizin yaşadıklarınızı birebir yaşadım her öğünümüz problemli her öğünümüzde benim ağlamamla son buluyo çocuğuma bağırıyodum o ağlar ben ağlar o vaziyetteydik neyse ben her öğlen etli sebze yemeği hazırlardım pütürlü yemzdi bide blenderla zorla yedir artık kaan kaşığı görür görmez kendini atıyodu neyse o arada şiddetli ishal oldu hiçbişey yemedi 1 hafta falan neyse ona makarna falan haşlamaya başladım pütürlü yemeyen çocuk makarna yemeye başladı meyve püresini de kaldırdım eline muz verdim kendi yedi sonra bi baktım pütürlü yemeye başladı ha şimdi herşeyi yiyom tabiki hayır ama sevdiği şeyleri keşfediyorum bide tabi sebze falan yemiyo onuda artık vitamin veriyorum son 2 ayda hayatımzıda değişen şu oldu ben artık o kadar yıprandımki artık bu işi bıraktım ne istiyosa onu verdim sucuk yiyo mesela aman bu zararlı yemesin demiyorum çikolata yiyo veriyorum sadce makarna pilav et yiyo napıyım diyorum bi şekilde acıktıkça yemeye başladı ama hala benim elimden zor yiyo çizgi flimle falan yani kahvaltımız hala bulamaç ama bunada şükür biraz büyüdükçe sanırım acıktıklarının farkına varıyolar bide yani iştahsız çocuk her dönem aynı yine az yiyo kilosu az ama napalım ben mutluyum kaan mutlu bende öyle büyümüşüm annem hep sana çekmiş diyo :40:

Off of kızlar,kızım tekrar emmeye başladı derken yine bıraktı yani emiyor ama 2 dakika falan ve şu son günlerde artık neredeyse bıraktı diyebilirim.Sütüm çok yetersiz ,gün içinde bile çok dolduğunu hissetmiyorum.
Bi gün gün boyu mama yese ertesi gün beni emmiyor kızlar ya var mı böyle bişey...
Ek gıdaya da başladım gece muhallebi yapıyorum pirinç unu ve devam sütüyle.
Bu sabahta çeyrek kaşık haşlanmış yumurta sarısı, çeyrek kaşık beyaz peynir ve 4-5 kaşık ıhlamur içirdim.
Sizce bu kadarcık şeyle doyar mı? offf Allah yardımcımız olsun

O miktar çok az canım doymaz bence.
Aynen benim sütümde çok az.Göğüslerim sert değil zaten.
Kuzun kaç aylık seninki

arkadaşlar sitede problem var anlaşılan,ana sayfaya bakınca görünüyor mesajlarınız,okumak için açtığımda kendi yazdığklarımı görüyorum sadece.oldukça uzun zaman önce yazdıklarım bugün yazıldı diye çıkıyor karşıma.
umarım bbişler iyidir,bizimki bi gü yerse ertesi gün yemiyor şu aralar.buna da şükür,geçen hafta hiç yemiyordu:(

günlerdir bakıyorum nihayet görndü mesajlarınız,ne sorun var sitede anlamadım.

sermestcim,çok iyi düşün doktorun söylediklerini.kafanı karıştırmak istemiyorum ama bizi birbirimizden daha iyi anlayan yok,siz olsanız napardınız demişsin,bütün düşüncelerimi paylaşacağım ben de.ben de çok doktora gittim biliyorsun,en son başkent üniversitesi hastanesinde bir profesöre götürdüm ve o bana hiç senin doktorunun söylediklerini söylemedi.gerekli tektikleri biz de yaptırdık ama tetkikler yapılmadan da bişey çıkmayacağını düşündüğünü,bu tip bebeklere açıklama yapamadıklarını,bu konuda tıbbın çaresiz kaldığını söyledi.ve dediği gibi çok şükür bişey çıkmadı.bize ilaç tedavsinin yanı sıra çocuğu sevdiği şeylerle beslememizi ,oturttuğumuz düzen bebeğin büyümesini sağladığı için düzelene kadar bunu devam ettirmemizi söyledi.ek olarak vitamin vs. önerdi.ayrıca burası çok önemli,3 aydan önce ilaçlara cevap vermez,3 ayın sonunda durum değerlendirmesi yapalım dedi.sizin doktorunuz 1 hafta demiş.hani sizinki kötü bizimki iyi falan demiyorum ama mantık olarak düşününce,kılıç mı bu ilaçlar kesip atsın,1 haftada her şeyin düzelmesini bekliyor.aylardır oturmuş alışkanlıklar var...şunu da unutma,bizimkiler sadece iştahsız değil,beslenme bozukluğu durumu da söz konusu.biz üstlerine gittikçe de daha kötü oluyorlar malesef.
yani kısacası ben senin yerinde olsam hastaneye yatırmak için bu kadar acele etmezdim.kızımdan altı üstü bikaç kez kan alındı,bugün kolu bantlı bir fotoğrafını gördüm,gözlerim doldu.daha çok minikler.ve çok şükür,bebeğin güzel büyüyor.muhtemelen araştırma hastanesi,asistanlar bilmem neler...kim bili neler deneyecekler bebeğinin üzerinde.ha çözüm olacaksa şahane,o zaman her şeye değer ama ben sanmıyorum açıkçası.
biz çok zor durumdayız ama gerçekten başka türlü sorunları olan insanlar var.yengemin kuzenimi doyuruşu hiç gitmez gözümden.kollarını bağlardı,ağzına tıkardı,çocuk resmen bağırarak fışkırtırdı ve o fışkıranlar ağzına tekrar düşerdi havadan.öyle öyle büyüdü o çocuk.tamam hiç hoş değil,yaşam kalitemiz sıfır ama hastaneye yatma fikri de çok korkunç geldi bana.düşünsene,ne uyku saati ne banyo vakti...hiçbir şey kalmayacak.ve belki delik deşik edecekler yavrunu.
canım inan aklımdan geçenleri söylüyorum.kısacası ben olsam buna izin vermezdim.
ama bak bicketin durumu farklı,onun bebeği akranlarına göre zayıf kalıyor ve kusması vs .de yok.eğer melis de araştıralacak bi bulguya rastlanırsa(inşallah olmaz) onun hakkı var,baktırmalı.ama senin bebeğini bilemiyorum...yani sen bilirsin.durumdan haberdar et bizi lütfen.faceden at mesaj bana,brdakleri göremiyorum doğru düzgün...

dumadumadum,canım,seni burda görüğüme sevindim mi deyim bilemedim.
aslında sevindim,verdiğin haberler güzel,nolur hiç üzme kendini.20 günde 600 gr ne demek??maşallah.sen bakma o doktorun dediklerine,inan bazen kendi dediklerini bile unutuyorlar.neresi azmış,kocaman çocuk oldular hala ayda 1 kg almasını mı bekliyorlar?aklıma bişey geldi.
gittiğimiz bi doktor 15 günlük bi tedavi verdi,bu sürenin sonunda en az 300 gr almazsa tahliller yapılacak dedi.(yani aylık 600 gr gayet iyi bulunuyor)
gittik,250 gr almış kızım,ayda 500 gr yapar ee gayet iyi dedi.sonra ben hatırlattım 300 demiştiniz diye,ondan sonra o zaman tahlil isteyelim dedi.yani her dediklerini de kafaya takmamak lazım,bizim bbeğimizi bizden iyi bilen yok.
kızım 20 günde 100 gr almış.yemin ederim sevindim.diş çıkarıyor çünkü ve nerdeyse hiç yemiyor,ben zayıflamasından korkuyordum ,100 gr harika geldi kulağıma:))

kızlar nerelerdesiniz?bebişler ne alemde?
biz hala aynıyız,dişi atlattık derken bayramda grip oldu.1 haftadır nazı sürüyor.bu aralar çok yoruldum sanırım,katlanamadığım anlar oluyor kızıma:(

dumadumadum,canım,seni burda görüğüme sevindim mi deyim bilemedim.
aslında sevindim,verdiğin haberler güzel,nolur hiç üzme kendini.20 günde 600 gr ne demek??maşallah.sen bakma o doktorun dediklerine,inan bazen kendi dediklerini bile unutuyorlar.neresi azmış,kocaman çocuk oldular hala ayda 1 kg almasını mı bekliyorlar?aklıma bişey geldi.
gittiğimiz bi doktor 15 günlük bi tedavi verdi,bu sürenin sonunda en az 300 gr almazsa tahliller yapılacak dedi.(yani aylık 600 gr gayet iyi bulunuyor)
gittik,250 gr almış kızım,ayda 500 gr yapar ee gayet iyi dedi.sonra ben hatırlattım 300 demiştiniz diye,ondan sonra o zaman tahlil isteyelim dedi.yani her dediklerini de kafaya takmamak lazım,bizim bbeğimizi bizden iyi bilen yok.
kızım 20 günde 100 gr almış.yemin ederim sevindim.diş çıkarıyor çünkü ve nerdeyse hiç yemiyor,ben zayıflamasından korkuyordum ,100 gr harika geldi kulağıma:))

Esracım inan dualarım seninle...bizimle...hepimizle...
İştahsız bebek annesi çok ama çok zor.
Her 2 saatte bir harp kopuyor evimizde.
Her gören bu bebek çok ufak zayıf deyip duruyor kafayı yicek gibi oluyorum .Hergün ağlıyorum inanki...
Çok ama çok üzülüyorum ama elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eşim dönence alalım belki ona bakarak yer dedi hani oyalananır sever gözü dalar vs.
Gittim 200 tl lik dönence aldım parasında değilim ona kurban olsun herşeyim.Yeterki sevsin diye ama o da şimdilik işe yaramadı.
Çok takıyorum çok bunalıyorum bazen ağlamaktan katılıyorum eşim zor sakinleştiriyor.
Akrabaların çevrenin lafı da çok kasıyor beni.Onlara ne zayıf benim bebeğim evet zayıf kahretsin öyle ama sağlıklı eli kolu tutuyor diyorum hala kilo da önemli kilo da diyip duruyorlar.
Yengemin gelini doğum yaptı.15gün oldu.15 günde bebek 750 gram almış.Bi yandan onun adına sevinip bi yandan kendim adıma mahvoldum.
Benim bebeğim ayı bırak 40 günde 400 gramı zar zor güç bela alıyordu.
Ben herşeyi çok takıyorum kafama doğum yaptığım o günlerde de çok taktım sütüm azaldı sonra da yetmedi tabi.
Bebeğim de emmeyi azalttı derken bu hale geldik işte.Napacağımı bilmiyorum zorla yediriyorum 30 yese başlıyor öğürmeye hadi doktor 60 dedi ille de 60 deyip bassam kaşığı bu sefer öyle bir fışkırtıyor ki ne yastık ne battaniye ne saçı ne başı kalıyor heryer kusmuk :(
Ay sonu nice olcak halimiz merak ediyorum :(

6 kilo canım benimki bayağı bi sıska kaldı
Doğum kilosu 3.300 gr idi

Normalde kaç kg olmaları lazım acaba çünkü senin bebekle benim bebek gelişimi aynı gidiyor neredeyse.
Seninkinin boyu kaçtı kaç oldu canım.
Buara buay sonunda aylık takibimiz var gene,doktorumuza sorucam normalde kaç kg olması gerek bebeğimin diye seni de bilgilendiririm algidacım.

dumadumadum arkadsm kilosu az olsa dert cok olsa dert
dört aydır bu yememe sorunuyla yasıyorum kafayı saglam tutmak büyük basarı yasadgım sürec kadar insanların cevrenın cenesi bitiryor beni
benm kızım kroniklesen bi reddetme durumunun icinde malsef bi iyi oldu derken dönüyor basa bu ara gene cinler tepemden inmiyor günde 400ccye düştük tekrardan cok sahane diymi iki gün sevınsem on gün üzülüyorum düzelcegnı ssanmıyorm artık ama sabrımda kalmadı gece ögünü de almıyor artık benm cadı ki en düzgün yedırebldgm tek ögündü o sabaha kadar sekız saat ac kaldgı oluyor ama uyanıyor da uykular da gıttı gecmıs olsn gündüz de uyku dısında asla almıyor of düzelcegmze berbatlasıyorz valla nasıl işse

ne dıyecektm nereye geldm bak dert derdi cagrıyor sen zayıf dıyorlar dıye üzülüyorsn daha dogrusu ınsanalrn konusmasna ya
benm cadı bu yemeyen halıyle tontiş biraz ve herkes bana gerzekalı uzaylı sorunlu anne muamelesi cekıyor inan bu daha beter cünkü zaten yasdngı anlamıyorlar üstüne bir de hadi be sen de modnda imalar alaylar artık usandım herkesten doktorlardan bile..hırıltısı var diye doktora götrdm daha önce gitmiştik yememe sorunundan haberi var adam bana sordu yıyor dımı yok dedm anlattm reflü tedavısı gördgnu dıyor bu ccuk iyi cock bıseyı yok ne dertler var hayatta bu cock ıyı bıseyı yok reflü tedavısını haketmıyor reflüsü de yok demez mi ayyy bogacaktm adamı ya dısardan bakınca mıllete saka gibi geliyor ben biliyorm yasadgmı dogdgundan berı reflü tanısı kondu habıre kusuyor yemesı problem bu işin üst düzey ismleri bile tedavi diyor adamın lafa bak ben salagm ya dert aranıyırm kendme..nedn böyle dıyor kıloyu tarttı ya yükte agır geldı m bebegn tamam problem yok..ya ne yasadgmı ben bılıyorm kan aglıyorm resmen ya ama ınsanlar anca ahkam kessın zorlama dıyor bana hasta beyinliler..haa bir de demez mi kim bakıyor cocuga imalı imalı diyor bir de bogacktm az daha orada..netice demek istedgim su en azndan sana olan bısey üzerinden cemkiriyorlar o da gıcık ya aslna bakarsan..ama benmkı hepten beter be arkadsm valla sıyırcam kafayı insanlar doktorlar maymun etti beni resmen

slm kızlar bizde burdayız ve değişen bişey yok sadece şimdi daha kötü çünkü diş çıkarıyoruz :)cumartesi doktor kontrolümüz vardı sadece 170 gr almışız doktor ek gıdayı sordu hiç birşey vermiyorum dedim çünkü yemiyo artık buna bir çare istedim gerçekten kötü olduğumu pskolojimin bozulduğunu söyledim doktor ne dedi ben iyi bilirim yemeğen cocuğu benim küçük oğlanda yemiypdu sinirden koltuk kırdım dedi şaşırdım o bile koltuk kırdıysa ben ne yapıcam die şu gastrolok görsün ona göre gerekeni yaparız dedi

Back