oyy oyy artık kimse gelip yazmıyor yazmaktan da usandık dimi hatunlar bakıyorum da degısen bısey yok ne hos bizde de durum aynı valla cok sasırdım desem yalan olacak yanı bu keciler bizi saglıgımzdan etti en azından benm akıl saglıgım gitmek üzere yani:=)
hala aynıyız dokuzuncu aya girdik ama devam sütüyle yasıyoruz saka gibi ne öyle ek gıda ögünlerimiz var düzenli ne de artan miktarlarımız..diş de girdi araya uykulara da yallah dedik varmıydı ki sanki ya o da baska trajedi ah
sabah 7 gibi devam sütüyle baslıyoruz aylardır oldgu gibi hala maksimum 100cc iciyor prensipli hatun nolcak öglen 12-1 arası kahvaltı saati bızde hersey ters oldgu gıbı bu da öyle öglen yemegı yerıne yumurta sarısı labne armutla karıstırlmıs kasık maması bı cay kasıgı pekmez..yumurta hala yarım sarıyı bıtıremıyor labne de kuuck kutuların yarısını anca bu ara bıktı herhalde onları da yemıyor kasık mamasını da verılen ölcuden degl mama kutusunda cıkan kasıkla ıkı kasık yapıyom ben kı normal ölcude bı yemek kasıgına denk sanırım az yanı onu bıle yedırmek facia valla
ikindi gibi uyuyorsa devam sütü aksam babymixs biz yemek yerken yerse sayet bıkac kasıkcık corba ya da agzına ne bulrsam bıkac lokma tıkıyorum kücük köftelr yapıyorum corbaya konanlar olur hani misket köfte onun bitnanesini bile yiyemiyor dana hala hep tadımlıgız yanı dolu dolu öğün yedigi olmadı hic rastgele zaten düzen saat ögün dikkat edemiyoruz etsek de işe yaramıyor böyle işte bizim beslenememe tablomuz gece de uykuda bıberon iteliyorum baska yok günde 500 cc anca alıyordur zaten
artık yedırmek cok daha zor kafayı bılerek hayır der gıbı sallıyor agzını bulmak cok zor ve ögürmeyi kullanmayı ögrendı kızdgı bısey varsa öggg dılınin üstünde saatlerce bekletıyor yutmuyor gırtlagında kalsa tek lokma yutmuyor orda tutuyor sonuc öksürük ögürme ve kusmaa mutlu son yaniD
usandım artık canımdan bayramda memlekete gıttık ben arabada sureklı uyutup yedıreblme mucadelsndeydım giderken yol da uzun ve düze sapıtıyor bıyere gıdınce smdı oynamayı ögrendıler ınsanlar da anlamıyor herzamankı gibi sonra yer canımlar aman sız de böyle alıstırmısınızlar aa ne tuhaf huy bu böyle demeler neler neler sinir küpü oldum gene bidaha insan göresm yok vallahi hala bana emiyor dimi aaaa emmedi mi aa olur mu hıc öyle sey canım diyen öküzler var ya birileri kalcak artık elimde insanlar anlamıyor dalga gecıyor kücümsüyor elestriyor anca konusuyorlar tipine bakınca hareket nese azcık etıne buduna olunca tamam sorun yok en son olmadı klasik bi nutuk cekerler ee annelik zor napcan demeler..ayy kısaca ben de bunalımlardayım artık bebgıme sabır ve tahammülüm kalmadı hele yedırme savaslarnda baska bısey olarak görünüyor bazen gözüme cıldırmanın esgındeym valla aylardır aynı kabus hala gecer diyenlere de kocaman bi nahhh cekiyorum gececegı fala yok bunun cöktü üstümüze kra bulut gibi
ahh aynı dertler sorunlar pekı cozum yok Allah sızede bızede sabır versın ben calıstıgım ıcın sadece hsonları bu cıleyı yasıyorum sız hergun her sanıye neolacak boyle halımız bılmıyorum ama cocugum yemek yemıyor dıye bır kıtap var bunu mutlaka okuyun psıkolojık olarak rahatlayacaksınız bana faydası oldu sızede olur umarım
sermest,bicket ve ben başbaşa otursak cilt cilt ansiklopedi yazarız herhalde:))
bicketcim nerelerdesin,hiç yazmıyorsun haberdar et bizi ne alemde Melis?
sermestten iyi kötü haberim oluyor zaten:)
kızımda uyku sorunu baş gösterdi,en büyük problemim bu aralar...yemeyi falan aştı bunlar.beslenme iyi kötü gidiyor.kavga dövüş yediriyorum çok şükür.günde dört öğün yiyor.geceleri durum belirsiz,bazen 200 cc mama içiyor bazen 60 cc..
kızlar nerelerdesiniz ya kayboldunuz düzeldi sanırım bebekler bide biz düzelsek
offf offf sayfaları okudukça daha da korkmaya başladım. 3,5 aylık olduk. yaklaşık 1 aydır emmeyi reddediyor. uyanıkken memeye yaklaşması bile ne mumkun. geceleri bile memeyi ağzına tıkınca acıveriyor gözlerini. yaklaşık 15 gün sonra işe başlayacağım. biberonunu ağzına bile sokmuyor. ısırıyor. kaşıkla süt vermeyi size anlatmak ayıp olur. remen aç. 6 saat bekliyorum ykusuzluğa bağırıyor ama açlığı taktığı yok.
deneyimlerinizden faydalanmak istiyrum.
1) emziriyorum hala sırtımdan terler aka aka. kolumda sallaya sallaya hoplata hoplata deniyoruz. ne kadar başarılı oluyorum belli değil.
2) biberonun hiçbir çeşidini almıyor. nasıl aldırabilirim.
3) doktorların bu kayıtsızlığını nasıl aşıyorsunuz. birde bu şekilde çocuklarınız kaçar kilo((((pardon gr )) aldı.
4) ilk başta nasıl testler yaptırayım
elza,
keşke kızım bir tek bana yapsaydı eve yardımcı bile tutardım bunun için.denemeyen kalmadı biberon vermeyi ama hep aynı şeyi yaptı.beslenme saatlerini uyku belirliyordu bizim.3-4 aylıkken çok sorun olmadı,sık uyuyordu (tabi aralarda 6-7 saat durduğu oldu,hatta ateşlendi kaç defa kan şekeri düştüğü için) ortalama 3 saatte bir uyuyordu ben de veriyordum biberonu yalnız büyüdükçe uyku aralıkları uzadı,zaten ek gıdaya 4. ay dolduğunda başladık ve bambaşka bir macera başladı onunla birlikte.ben şu an sadece gece veriyorum biberonu,2 defa vermeye çalışıyorum ama her zaman başaramıyorum,gündüz çoğu zaman 1 kere uyuyor onu da biberon savaşıyla bölmek istemiyorum.ne yerse onunla duruyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?