- 3 Ekim 2007
- 14.427
- 35.544
- 1.123
- 39
bacim ayni sorunu bendeyasadim bebegim dogdugundan itibaren hic meme tutamadi meme uclarim yoktu derken silikon meme ucu ile tuttu gel zaman git zaman senin sorunu yasadim hersey gayet guzeldi meme saati geliodu emdiriyordum hani o ilk meme emislerinde sut daha tazzikli gelir ama o sut bitince baslardi aglamaya sonra baktim bole olmicak cunku surekli memeyle roblemi var remen inatlasiyordu benimle aldim doktora goturdum senin gibi sanirim sutum yeterli dil dedim yogun sutu alinca istemiyor dedim kadin basindan savarcasina doyuyordur dedi iki dakikadami doyucak dedim neyse kadin baktim umrunda dil aldim baska yer goturdum bole bole sorunumuz var dedim bence sutun yeterli olmayabilir dedi mam verdi mama vermek hic istemedim hatta ilk gunler mama kutularinin yanindan bile gecmedim sonra baktm b boyle olmayacak mama vermeye basladim hemde aglaya aglaya....Ama sonra bir gun sirf silikonsuz meme vermeye basladim gel zaman git zaman tuttu ama sorun yine devam etti lakin bir zaman sonra anladim derdini derdi ne gaz ne sutun yetmezligi benim kiz sutun yogun kismindan sonra az gelmesine sinirleniyormus tembelliginden yani azck cekim sakir sakir gelsin mis butun dert bende suan senn yazdiklarini okurken bu ihtimal geli aklima ayni sorudan kaynaklabilir bence
sen atlatmışsın ne güzel arkadaşım.keşke sütün azlığından olsaydı,değil malesef sütüm gayet iyiydi.mama da denedim,onu da almıyor,ek gıdayı da istemiyor.bariz bir şekilde iştahsızlık sorunumuz.yemek yemeden hayatta kalmak istiyor.düzeliyor derken baştan başlıyor.yine sardık başa bu aralar bakalım.Allah yardımcımız olsun.