Evet anne sütü de alıyor .Senin kız ayda kaç kg yada gr alıyor canım
walla benim kız ortalamanın baya altında doğduğundan beri ayda 250 gr kadar alıyo bu ay 170 gr aldı sadece kilomuz çok az 5120 senin durumun nasıl
dumadumadum arkadsım hosgeldin demenin en buruk sekli buraya ben de sizdenim diyenleri buyur etmek..Allahım sizdekini bari kalıcı etmesin arkadsım
herkesin kafa dumanlı gene desenize..esracım daha önce konmus reflü tanısı ve yapılmış basit tedavi durumumuz vardı bunun üzerine anlatılan bulgular ile bir de bogazına bakıyor kızarıklık var mı yok mu diye..yanı endoskopi en son teshıs durumu bebeklerı zorladıg ıcın zaten tanısı kondugundan bunlara baglı tahrıbat acı hissi uyandıryor bebeklerle beslenmeyı acıyla eşleştiriyorlar o yüzden reddediyorlar dedi.durumun vehametini anlattıgım icin bundan kurtarmamız lazım yoksa elimize alırız yemek borusunu yatarak beslenmesi onu aha kötüye götürür anca demişti
simdi gelelim yeni gelişememelere..ilaclarla bi haftayı doldurduk degişen bişey yok kusmalar devam aynen iştahta da degısım olmadı günlük 500 cc ortalama içirebildigim mama ve yine sadece uykuda ki eskiye nazaran artık uykuda da yemek istemiyor o da zorlaştı..test sonuclarımız cıkmıs hocayla görüştük alerji yok çok şükür.fakat ilaca tepki vermemesi ve asla uyanıkken yemeyı kabul etmemesi (ki on saat aclıga ragmen denedigim halde almıyor danacık) doktorun da hosuna gitmedi normalde bu tip eğilimli bebeklerin oldgunu ancak bunun bisekilde kırılma göstermesi gerektigini söyledi genele ilac tedavisinden ya da uzun süre aclıktan sonra kırılıyormus az da olsa reddetme işi yanı bizdeki durumu anormal buldu neyse b hafta daha gözlem sürecindeyiz sonasında gerekirse hastaneye yatıs yapıp ayrıntılı tetkik edelim adını koyalım bu sekilde olmaz dedi.ben de can evimden vuruldum tabi.el kadar bebegimin cektigi yetmez mi simdi arstır netice bul tanı koy tedavi ol biyandan bu da sart artık ıkımız de cok yıprandık ama bıyandan da kücück kuzumu kobay et canını acıt falan bunu da gönlüm almıyor acıckası napcagımı bilemiyorum kafam karman corman.doktora güveniyorum bu alanda gercekten ihtisas yapmıs tanınmıs bi isim ama evladıma işkence ediyormusum gibi de geliyor vicdanm da el vermıyor..
siz olsanız napardınız kızlar asagı yukarı aynı pskoljıdeyız..yanı bunun sonu yok uzman ellerde adı konsa tedavısı olsa iyi olacak elbet en basta kızım ıcın ama ya cekcegi acılar bosa giderse bisey cıkmazsa o zaman da ben üzülcem yavruma ezıyet ettm diye..kucucuk bedeni kaldırabılcek mi neler yapılır br de orada bılemıyorm kı..haftaya tekrar görüşcez bakalm hayırlısı sıyırdım artık kafayı zaten
Off of kızlar,kızım tekrar emmeye başladı derken yine bıraktı yani emiyor ama 2 dakika falan ve şu son günlerde artık neredeyse bıraktı diyebilirim.Sütüm çok yetersiz ,gün içinde bile çok dolduğunu hissetmiyorum.
Bi gün gün boyu mama yese ertesi gün beni emmiyor kızlar ya var mı böyle bişey...
Ek gıdaya da başladım gece muhallebi yapıyorum pirinç unu ve devam sütüyle.
Bu sabahta çeyrek kaşık haşlanmış yumurta sarısı, çeyrek kaşık beyaz peynir ve 4-5 kaşık ıhlamur içirdim.
Sizce bu kadarcık şeyle doyar mı? offf Allah yardımcımız olsun
O miktar çok az canım doymaz bence.
Aynen benim sütümde çok az.Göğüslerim sert değil zaten.
Kuzun kaç aylık seninki
bence de doymuyor canım off ne yapacaksak biz böyle
valla depresyona girdim desem yeridir
canım 5 aylık benimki
kaç kg peki
dumadumadum,canım,seni burda görüğüme sevindim mi deyim bilemedim.
aslında sevindim,verdiğin haberler güzel,nolur hiç üzme kendini.20 günde 600 gr ne demek??maşallah.sen bakma o doktorun dediklerine,inan bazen kendi dediklerini bile unutuyorlar.neresi azmış,kocaman çocuk oldular hala ayda 1 kg almasını mı bekliyorlar?aklıma bişey geldi.
gittiğimiz bi doktor 15 günlük bi tedavi verdi,bu sürenin sonunda en az 300 gr almazsa tahliller yapılacak dedi.(yani aylık 600 gr gayet iyi bulunuyor)
gittik,250 gr almış kızım,ayda 500 gr yapar ee gayet iyi dedi.sonra ben hatırlattım 300 demiştiniz diye,ondan sonra o zaman tahlil isteyelim dedi.yani her dediklerini de kafaya takmamak lazım,bizim bbeğimizi bizden iyi bilen yok.
kızım 20 günde 100 gr almış.yemin ederim sevindim.diş çıkarıyor çünkü ve nerdeyse hiç yemiyor,ben zayıflamasından korkuyordum ,100 gr harika geldi kulağıma:))
6 kilo canım benimki bayağı bi sıska kaldı
Doğum kilosu 3.300 gr idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?