3 aylik evliyim baba evine döndüm

Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Yeni evlenenlere tavsiyem birbirinizden çok fazla beklenti içinde olmayın sonra hayal kırıklığı oluyor artı birbirinizi tahrik etmeyin sınamayın sabrınızı zorlamayın mümkün mertebe üçüncü kişileri aranıza sokmayın ilk iki yıl zordur sonrası daha kolay birbirinizi kabullenmeye çalışın kazanmak zor kaybetmek kolay önemli olan zoru başarmak büyüklük sende kalsın kv affet evliliğin için eğer siz çok samimi olursanız o da gider kalmaz. Oğlunu ezeceğini sanıyor.

Kayinvalide dustan cikip yaniniza firlayacak kadar ne duydu ne gordu? Sizi (sen ve esin yani) sakinlestirmeye calisacagina yangina korukle gitmis birde.. Esinize diyecek lafin yok.. Siddet dilini kullanan insanlara anlatacak lafim kalmadi cunku benim.

Gidip darp raporu al. Kayinvalideyi de sakin gecmis olsun diye arama. Ararsan onlari hakli konumuna sokarsin.

adam eve geri dön diyor 2 side işkenceye devam edecekler dik dur istediklerim olmazsa boşanalım demen gerek

hemen darp raporu al.şimdi almazsan çok pişman olursun.akıllı ol aklını kullandua et üç aylık evlisin üç yıllık evli olup kucağında çocuğunla da saldırırdı bunlar sana.o zaman ne yapacaktın ki?eşin seni sviyorsa sana sahip çıkarzaten.bırak neresinden ameliyat olursa olsun.

Merhaba
3 aylik evliyim
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Bosa gitsin neden bu kadar yipratiyorsunuz kendinizi ?

Agzinin ustune carpamadin mi anasina bak kizini al dedigin an...annen bosanmissa ne olmus yani. Evet annem de haksizliga boyun egmezmis ben de egmem deseydiniz ..

Sana neden kayinvalideyle yasamayi kabul ettin sorusunu sormuyorum cnm cunku ayni hatayi bende yaptim ve evliligim duzen tutmadi.. ayrica su an bosandim sayilir kaynana gorumce yuva dagitma plani basarili sonuclandigindan ve eski esimin onlarin gercek yuzlerini inkar etmesinden dolayi vsvs tabiki daha cok sebeplerim var .. belliki sana cok kotuluk yapmislar ne diyeyim .. ben bosanmayi tercih ettim..

Merhaba
3 aylik evliyim
Yurtdışında sın canım birde haklarını kullan ben olsan ikisini de polıse bildirmiştim yuva zannettiğin yer yuva degil canım ayır demek ıstemem kimse ye ama sana yapılan işkence maddi manevi ezdirme kendini pislik bir kadını onun pısırık oğlunu çekmek zorunda degilsin Değişir diye düşünüyorsan unut değişmiyorlar

Ya kadın diyor ki "adam beni dövüyordu", sorulan soruların çoğu "niye kayınvalideyle yaşamayı kabul ettin?"
İlk dikkatinizi bu mu çekiyor yani?
Oradaki o dayak küçük bir detay mı?
Bu arada Belçika'dasın madem konu sahibi... O herifin bi tarafından kan alırlar. Polise git, darp raporunu al da ne demekmiş o elini kaldırmak, görsün evrilmemiş yaratık.

Avrupada yasayan turk bayanlar madem oranin avantajlarini degerlendiremeyeceksiniz neden orda yasiyosunuz ki..avrupada kadin haklari onemlidir..milletin deli manyak anasini cekecegine ac davani ver darp raporunu al pasalar gibi tazminatini otur evinde...ve eger ki kocanin anasi o kadar ustune geliyor da kocan da ses cikarmiyorsa senin kocan da en az anasi kadar sucludur...

bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.

Narkozu yesın ve ayılamasın dıye dua et:):)

Neye karar verdin merak ettim umarım eşin seni dönmeye kandırmaz bulunduğun yer avrupa yaşadığın ve maruz kaldığın hayat Türkiye , 2 seni çok saf bulmuş ezilmeye layık değilsen git o raporu al 2 dizi getir kaynanayada acıma acınacak durumada kendini sokma

Evlendigimden beri esimle hemen oturmadi evliligimiz cok kavgalar ettik bundan 2 hafta önce buyuk bi kavgamiz oldu esimin sorumluluklari yuzunden ve o gun bugundur allahima cok sukur ki esim cok duzelmisti cok iyi gidiyordu anlasiyorduk
Sohbet etmeyen adam sohbet ediyordu.
Benle ilgilenmeyen adam ilgileniyordu.
Kayinvalidem ise her kavgamizda ayrilmayalim diye elinden geleni yapiyordu ama son gunlerde hep surati asikti bana ve ogluna karsi.
Isden geliyorum yemek yapiyor oluyordu soleniyordu yemek bogazimdan gecmez oluyordu.
Cumartesi gunu yine isden gelip suratini azmis onca laf soluyor esimle tartistik esim o an cinnet gecirdi diyebilirim
Annesi banyodan bornazla cikip neler neler soledi esim o an evden cikti gitti

keşke ayağı sabuna takılıp düşseydi de ölseydi de siz de kurtulsaydınız. bu tip kayınvalideler ölmedikçe ömür boyu gelinlerine rahat yok

kuzum sorun sadece kayınvaliden değilki o evden gidince sorun çözülsün. Eğer eşin sorunları kaba kuvvetle çözeceğine inanıyorsa ki anlattıklarından onu anlıyorum geri dönersen kesinlikle TEKRAR EŞİNDEN KABA KUVVET GÖRECEKSİN. Bu kadar net maalesef.

Merhaba
3 aylik evliyim
Hngi zamandayız,hangi yerde yetiştin.Hiç mi hayat sana birşeyler katmadı da,kaynanayla oturmaya razı oldun.Bir de dayak yiyorsun hala napıcam diyorsun.3 aylık evlilikte dayak yiyorsun dayak.Hala kayınvalidem kolundan ameliyat olacak diyorsun.Ya kusura bakmasın kimse de,gelinlerin bazı hareketleri,saygı değil yaranmak için kendini ezdirmek geliyor bana.

Barisma gibi bi derdim yok arkadaslar severek evlendik sadece kendime yediremiyorum benim esimi bu hale getirende kayinvalidem benim esimin ozguveni yoksa annesi yuzunden
Kaynimi her zaman över durur o bolede o solede kayinbabamin sirketi vardi kaynimin ustune gecirdi kaynimin durumu iyi oyuzden
O esimle obur oglunu kiyasliyor esim beni disari cikarmak isteginde para sizi sokuyor diyor
Kaynim cikiyor onun parasi cok diyor
Esim msj atti sadece pazar gunu
Annemi babami bosver evine gel ben seni ezdirmem hatami kabul etmiyorum diyosanda orda kal aynen bunu yazdi
Cevap vermeyincede bu sana son msjim bosaniyoruz yazdi
Yorumuna şimdi baktım da,güzelim Allah aşkına hala eşimi bu hale getiren kayınvalidem diyorsun.Kaynını niye getiremiyor.Çünkü dişi kime geçerseEvlenmiş barklanmış koskoca adam,anasının lafına bakmasın.Bir kaynana kötüyse,ona bu hakkı veren oğludur.Bırak kaynanı bir kenara.Adam seni dövüyor.Yhau dayak yemek ne.Millet hayvanlara eziyet edilmesin diye protestolar yapıyor.Onun seni dövme hakkını sen veriyorsun ona unutma.Adam sana hala hatanı kabul et diyor.Boşver.Böyle gel deyince gelecek,git deyince gidecek köle arıyor.Cinnet geçirdi ne demek.Namussuzluk mu yaptın,ahlaksızlık mı yaptın neyin cinneti.Bak ben senin yerinde olsam,biraz kendine saygın varsa,onurun varsa,ne kendime laf ettiririm ne dayak attırırım,ne kaynananın ameliyatıymış şuymuş buymuş zerre umrumda olmaz.Sürüm sürüm süründürürrüm.Bırak kalsın kendi başına da ben ne yaptım desin.Kalkmış totosu biraz yere insin.Sevgiymiş.Hangi sevgi.Sevgi bunu mu yaptırır.Kaynanan kimmiş ya.Ben seni ezdirmem diyor utanmadan.O kadının olduğu eve gidersen hata edersin.Kocan hatasını anlamaz iki lafına tav olursan hata edersin.

X