3 aylik evliyim baba evine döndüm

Barisma gibi bi derdim yok arkadaslar severek evlendik sadece kendime yediremiyorum benim esimi bu hale getirende kayinvalidem benim esimin ozguveni yoksa annesi yuzunden
Kaynimi her zaman över durur o bolede o solede kayinbabamin sirketi vardi kaynimin ustune gecirdi kaynimin durumu iyi oyuzden
O esimle obur oglunu kiyasliyor esim beni disari cikarmak isteginde para sizi sokuyor diyor
Kaynim cikiyor onun parasi cok diyor
Esim msj atti sadece pazar gunu
Annemi babami bosver evine gel ben seni ezdirmem hatami kabul etmiyorum diyosanda orda kal aynen bunu yazdi
Cevap vermeyincede bu sana son msjim bosaniyoruz yazdi
mahkemede dayak yedigini ispaatlayabilecekmisin ?
sen sevmisin ama o sevmemeis

Barisma gibi bi derdim yok arkadaslar severek evlendik sadece kendime yediremiyorum benim esimi bu hale getirende kayinvalidem benim esimin ozguveni yoksa annesi yuzunden
Kaynimi her zaman över durur o bolede o solede kayinbabamin sirketi vardi kaynimin ustune gecirdi kaynimin durumu iyi oyuzden
O esimle obur oglunu kiyasliyor esim beni disari cikarmak isteginde para sizi sokuyor diyor
Annemi babami bosver evine gel ben seni ezdirmem hatami kabul etmiyorum diyosanda orda kal aynen bunu yazdi

hayırlısı olsun, dışardan laf söylemek boşan demek kolay... ben seni ezdirmem demiş güzel demiş ama sonundaki hatanı kabul etmiyorsan orda kal demesi olmamış... bu kadar da olmaz, ayrıca o ne biçim kayınvalide, gitsin zengin oğlunun yanında otursun o zaman.. manyak bunlar oğullarına aşıklar kıskanıyorlar, eşinizi kandırıp başka evde otursanız sorunlar düzelir.

canım geçmiş olsun öncelikle bugüne kadar kadın olarak hep başkalarını duşunduk hep böyle oldu farklı başka bir şey olmadı bırak herlkes kendi yoluna gel bu evden çıkalım diyemiyor madem sanada blöf yapıyor utanmadan bide terbiyesif yolcu yolunda gerek

gerçekten iyi düşünüp ona göre hareket et derim. eger dönersen bu koca aynen devam eder kayınvalidende nasılsa ameliyat olcak bakacak kimsede yok eşşek gibi emreder sana sende yapmak zorunda kalırsın. bak burda çok arkadaş tecrübeli bu konularda bende dahil. sen akıllıca davran ve bu adamla görüşme. son mesajında görmüyomusun hatanı kabul et dön demiş. ne demek bu sen suclusun bunları hakettin annem sana az bile yaptı demek. haaa sen bunları yutupta o eve dönersen eger agır olacak ama sana az bile yapmışlar diyorum ben. BOŞAN

Ne güzel ezdirmiyor bir de ezdirseydi . Ya ben sevmem kayınvalide gelin polemiğini çok fazla da yorum yapmam böyle konulara ama . 3 aylık geline de banyodan çıkıp tartışmaya katılacak kadar ne oldu merak etmemek elde değil. :oops: Ayrıca eşinde şiddet de varmış. :KK12: Biraz ailenin yanında sakinleş eğer haklıysan da boşuna yapmadığın bir şeyi üstlenme .

Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Evire çevire iyi bir dayak atamadınız mı o kadına??? Kayın validenizle aynı evde yaşamayı kabul edip nasıl evlenirsiniz anlayamıyorum. Erkek mi kalmamıştı dünyada? Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Ev ev üstüne olmaz. Olursa da böyle olur işte. Size bunları yapmalarına nasıl izin verirsiniz? Bunca laf söylemelerine. Vallahi sabrınıza da hayran kaldım. Benim başıma öyle bişey gelse, gözüm kararır kaynanama iyi bir dayak atar, eşim de karşılık verirse bi cinnet anında ona bıçağı takardım. Hayatımda böyle şeyi ne gördüm ne duydum ya? Ne biçim insanlar bunlar?
Kayın validen de ameliyat olursa olsun. Sana ne? Sana bunları yapan birine geçmiş olsuna gidecek değilsin herhalde. Kesinlikle geri adım atma ve dönme. Olaylar yeni olduysa git karakola şikayetçi ol. Darp raporu al hemen. Seni sahipsiz bulmuşlar, analı oğullu ezecekler. Bana böyle bişey yapsalar babam hiç birinde huzur bırakmaz valla. İkisini de doğduğuna pişman eder. Sizin böyle bir durumunuz olmadığına göre gidip şikayetçi olacaksınız. İkisinin hakkında da kamu davası açarlar zaten. Tazminat davası da aç, boşanma davası da. Gerçi şahidiniz de yok ama en azından darp raporu bir işe yarayabilir. :S

Evlendigimden beri esimle hemen oturmadi evliligimiz cok kavgalar ettik bundan 2 hafta önce buyuk bi kavgamiz oldu esimin sorumluluklari yuzunden ve o gun bugundur allahima cok sukur ki esim cok duzelmisti cok iyi gidiyordu anlasiyorduk
Sohbet etmeyen adam sohbet ediyordu.
Benle ilgilenmeyen adam ilgileniyordu.
Kayinvalidem ise her kavgamizda ayrilmayalim diye elinden geleni yapiyordu ama son gunlerde hep surati asikti bana ve ogluna karsi.
Isden geliyorum yemek yapiyor oluyordu soleniyordu yemek bogazimdan gecmez oluyordu.
Cumartesi gunu yine isden gelip suratini azmis onca laf soluyor esimle tartistik esim o an cinnet gecirdi diyebilirim
Annesi banyodan bornazla cikip neler neler soledi esim o an evden cikti gitti
Valla ben bu evlilikte bir hayır göremedim. Evi batsın. Maaşın olduktan sonra git kirada otur. Ev neymiş? Değil 2 ay 2 hafta kaynanamla aynı evde kalamam. Çok da iyi biridir. Yemeğimizi kahvaltımızı hazırlar önümüze koyar ama kalamam işte. Sakın ama sakın geri dönme. Bu adam seni şimdiden dövmeye başlamış. Yarın çocuğun olunca rezil kepaze olursun. Birazcık kendine saygın varsa sakın geri dönme o eve. Boşanırsa boşansın. Gider anasıyla yatar artık. Darp raporunu ihmal etme. Davayı da sen aç.

Merhaba
3 aylik evliyim
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Tartışmalara bişey diyemem ama dayak ve şiddet varsa kesinlikle ayrılmalısın. Çünkü mutlaka arkası gelecektir.
Bu 3günde seni arayıp Özür diledi mi. Gerçi dilesede affetme. Çünkü böyle insanlara güvenilmez

Nasıl ne yapıcaksın , tabi ki geri dönme , minnet etme , hiç kimse kaldıramaz böyle şeyleri . Kocanda adam değil karısına el kaldırıyor anasına laf ettirip üstüne annene kadar varıyor konu. Olay taze ise git darp raporu al ve dava aç , maddi manevi mahvet onları ben öyle yapardım , ayy yine çok sabırlısın ben her ikisinede saldırırdım cinnet geçirip. Daha gençsin , seni mutlu edicek insan mı yok , bırak o insan kılıklı içine şeytan kaçmış iki ayaklıları... Allah yardımcın olsun , başını dik tut ve sakın boyun eğme , kendine laf ettirme sen bastır onları , değmez kendini yıpratmaya , ilerde çocuğun olur yine herşey aynı olur eksiği olmaz , elinde bebeğinle boşanmaktansa şimdi bitir...

Ne utanmaz bir kadınmış o öyle. Oglu sizi dovüyor , üşenmeyip düstan çıkıp size saldırıyor oğluna kızacağı yerde.
Ne olur ama ne olur döneceksenizde bu kadınla aynı evde yürütmeyin evliliğinizi.
Böyle hayat mı geçer? Her an yırtık dondan fırlar misali hazırda bekleyen bir insanla aynı çatı altında.
Değerinizi bilin, kurtulduğunuza şükredin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ananla yaşamaya devam et ben burada rahatım boşanırsan da boşan çok ta umrumda bu saatten sonra yaz gönder çıldırsın kocan.
Kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar sanırım

Aklın varsa gitmezsin bosanirsa bosansin insan değil bu hayvanla birliktelik olmaz.

kaynananın kolu ameliyat oluyormuş sen halen onu düşün seni düşünen yok :KK17:
sanırım eşini seviyorsun gibi ama oraya dönme niyetinde yok ne yapmayı düşünüyorsun
kaynana oğlunu senle paylaşmak istemiyor,
sen mi onların peşinden koşacaksın eşin seni istiyorsa sana çözüm sunacak sen kendi ayağınla tekrar o eve gitme
suçlu olursun birde sana özür diletirler ve daha çok ezmeye kalkarlar
her kaynana cahil gelini yönetemiyor yarışa giriyor seninkide öyle kendini göstermiş yaşının kadını değilmiş
zaten hep roller karışıyor kayanan gelin olmuş sende kaynana:KK28:

Merhaba
3 aylik evliyim
Kiyamam sana canimm. Benim evliligim de uzun surmedi baba evine geri dondum. Cok zor ama guclu olmalisin. Bosver kurtulmussun iste. Hem de siddet varmis ucuz atlattin. Kurban olsunlar sana pislikler

Kayinvalidem 2 ay burda kaliyor belcikada yani 10 ay trde kaliyor
Esimde bosuna kira vermiyelim paramizi biriktirip ev alalim dedi.
Her sene tr giden kadin biz evlenince gitmedi

Canim yaa gecmis olsun, ben de yilin 4ayi kvalide_kpederle kaliyorum , 8ay memleketteler sadece. Hic boyle sorunum olmadi, bazen ufak laf sokuyor sunu alsaydin keske diye, esim hemen mudahele ediyor annecim kiz oyle istemis,begenmis sana noluo hemen ,kaynana misin sen :KK66: dio , olayi tatliya bagliyor hemen.. annem mesela esimi gorunce ooo kaynanam geldi diyor, allah razi olsun hepsinden de herkes kendini biliyor. Gerci saygida kusur da etmem,guler yuzlu dawranirim onlara karsi.. Esim bu konuda dengeyi cok iyi kurar,beni ezdirmez,beni tutar. Bence esin demeliydi; anne esime karisma,sen laf soyleme ben gerek gorursem duzeltirim onu demeliydi. Ewlenmeden once de soyledi esim, sen anneme bisey deme sakin sus bana anlat, ben annemi uyaririm. Anneme de soyledim sana kesinlikle laf demeyecek ,bana soyleyecek.. birbirinizle tartismayin sakin dedi. Oyle de oldu,zaten saygim sonsuz.. ama mesela kirildigim konuyu esime açiyorm yumusak dille, oda dinliyor gerekirse teselli ediyor cnm yanlis anladin galiba der, xertesi gun konuyu acip anne niye oyle diyorsun ben oyle istedim oyle oldu,kiza ne laf soyluosun gucun ona mi yetio dio (hepimizi gulme alir busefer) olay sakayla karisik hallolur bidaha tekrari yasanmaz..
Demem o ki, esin olacak adam seni niye koruyup kollamiyor? Sen babaewinden gelmissin yerini yurdunu birakip.. seni ezsinler diye mi?
Esinin ,annesine dur,sen benim esime napiyosun demesi lazimdi. Kaldi ki 3ayliksiniz. Cok uzuldum,en guzel gunleriniz olmasi gerekirken hem de..
Esini bi sure arama ki akli basina gelsin, yok cocuk olursa torunum diye daha cok sarar

ah tatlım benim
canını sıkma sakın.
bu adam seni ezdirmem diyor ama kendisi ezecek.
dayak da yemişsin.
ben de evliliğimin 3. günü anlaşamayacağımı anladım.
hep affettim hep kafama dank etti.
sonuç 2.5 aylık bebeğimle annemdeyim.

yaşın daha küçük. o kaynanan çok terbiyesiz ve ahlaksız.
eşin de onun ağzına bakıyor belli.
boşanıyoruz demesi senin canını yakmak için blöf.
sen boşanmak iste canı o zamn yanacak.anası boş ver oğlum dese de yanmaya devam edecek.
senin boşanmak için ciddi nedenin var.
gece 11 de bir kız evden çıkmak istiyor ve evdeki kaynana hakaret edip gönderiyor. adamınsa umrunda değil.
ah senin annen ya da ablan olsam onların burnundan getirirdim.
terbiyesiz aileye çatmşsın canım.

Suratınızı asabilirsiniz bunda ne var ki insanların bir günü bir gününe uymayabilir.. Surat astın diye üzerine yürümeleri çok mu masum bi davranışmış senin surat asmanın yanında.. Ameliyat olursa olsun ne gidin ne de arayın biraz hadlerini bilsinler baştan taviz verirseniz önünü alamazsınız.. Yaptıklarından utanmalılar 3 ayda evden gelin kaçırdıkları için..

X