Kayinvalidem 2 ay burda kaliyor belcikada yani 10 ay trde kaliyor
Esimde bosuna kira vermiyelim paramizi biriktirip ev alalim dedi.
Her sene tr giden kadin biz evlenince gitmedi
Canim yaa gecmis olsun, ben de yilin 4ayi kvalide_kpederle kaliyorum , 8ay memleketteler sadece. Hic boyle sorunum olmadi, bazen ufak laf sokuyor sunu alsaydin keske diye, esim hemen mudahele ediyor annecim kiz oyle istemis,begenmis sana noluo hemen ,kaynana misin sen
dio , olayi tatliya bagliyor hemen.. annem mesela esimi gorunce ooo kaynanam geldi diyor, allah razi olsun hepsinden de herkes kendini biliyor. Gerci saygida kusur da etmem,guler yuzlu dawranirim onlara karsi.. Esim bu konuda dengeyi cok iyi kurar,beni ezdirmez,beni tutar. Bence esin demeliydi; anne esime karisma,sen laf soyleme ben gerek gorursem duzeltirim onu demeliydi. Ewlenmeden once de soyledi esim, sen anneme bisey deme sakin sus bana anlat, ben annemi uyaririm. Anneme de soyledim sana kesinlikle laf demeyecek ,bana soyleyecek.. birbirinizle tartismayin sakin dedi. Oyle de oldu,zaten saygim sonsuz.. ama mesela kirildigim konuyu esime açiyorm yumusak dille, oda dinliyor gerekirse teselli ediyor cnm yanlis anladin galiba der, xertesi gun konuyu acip anne niye oyle diyorsun ben oyle istedim oyle oldu,kiza ne laf soyluosun gucun ona mi yetio dio (hepimizi gulme alir busefer) olay sakayla karisik hallolur bidaha tekrari yasanmaz..
Demem o ki, esin olacak adam seni niye koruyup kollamiyor? Sen babaewinden gelmissin yerini yurdunu birakip.. seni ezsinler diye mi?
Esinin ,annesine dur,sen benim esime napiyosun demesi lazimdi. Kaldi ki 3ayliksiniz. Cok uzuldum,en guzel gunleriniz olmasi gerekirken hem de..
Esini bi sure arama ki akli basina gelsin, yok cocuk olursa torunum diye daha cok sarar