3 aylık bebeğimle ne yapacağımı bilemez haldeyim

Naparım biliyor musunuz ? Bundan kurtulurum. Çünkü düzelme ihtimali yok. Ayrıca neden ailesine şikayet ediyorsunuz ki ? Sizi dinlemeyip , onları dinlese bu tamam mı yani ? Kendine bunu reva görme.
Hayatta herkesim başına herşey gelebilir ama mahkumum çekeceğim kafasından çık. Anladığım kadarıyla ailende destek. Bekleme asla

Bebeğinizi alıp baba evine dönün. Ayrılma konusunda ciddi olduğunuzu anlasın. Eğer sizi kaybetmek istemiyorsa düzelir. Yok düzelmezse o kaybeder. Siz de hayatınızı mahvetmiş değilsiniz. Halinize şükredin. Hiç cocuğum olmayabilirdi demişsiniz. Üstelik aileniz de arkanızda. Aileniz ve cocuğunuzla beraber güzel bir hayat yaşarsınız umarım. Belki işe girersini bebeğinizle de anneniz ilgilenebilir? Şuan başka bir çağreniz yok gibi görünüyor.

Bu kadar karamsar olmayın çocuğunuz biraz daha büyüyünce bir işe girer çalışırsınız eşinizde çalışır ve orta seviye de geçinirsiniz. Sefillik bir durum yok ortada. Üzülecekseniz sadece eşinizin yalanlarına üzülün ve evliliğinize devam edeceksenizde bu konuda dikkat edin. Çok zengin olup bir anda iflas da edebilirdiniz. Ya da yarın çok güzel bir iş imkanı ile de karşılaşabilirsiniz bunu kimse bilemez. Şuan yapacağınız en mantıklı şey üzülmeyi kenara bırakıp evden ne yapabilirim nasıl kendime ve çocuğuma faydalı olabilirimin kritiğini yapmaktır.

Eşinizdeki ne çeşit bir şuursuzluktur hiç anlamadım.
Parasız haliyle evlenmeye kalkıyor, parasız haliyle çalışmanıza engel oluyor, çocuk yapıyor, bedelli askerlik yapıyor, ev alıyor...
Ailesinden aldığı paranın para olduğunu mu sanıyor, elindeki 3 kuruşun kaç lira ettiğini, nelere yeteceğini mi kavrayamıyor, kafası mı çalışmıyor nedir?

Kayınvalideniz haklı. Bu, eşinizle çözmeniz gereken bir sorun. Eşinizi sömürüyorlarsa da "evet sömürüyoruz" demezler zaten.
Ayrıca belki de sömürmüyorlardır. Ayaküstü 50 tane yalan söyleyen adam işe gidiyorum deyip gitmiyor bile olabilir. Ailesi o paraları öylesine veriyordur belki, oğullarının açığını kapatmak için. Boşanıp da tamamen başlarına kalmasın diye.
Böyle bir adamın hangi sözüne güvenilir ki?

Kendiniz için yapacağınız en iyi şey olabilecek en kısa sürede çalışmaya başlayıp bu adamdan kurtulmak.

Bir daha yalan söylememesi üzerine konuşup şans verin herkes bir şansı hak eder.belli mi olur kendini toplar ailesiyle konuşur borcu kapar.bu sırada evden iş yapabiliyorsanız yapın ya da bebeğin masraflarını iki aileye bölüştürün bir taraf bezleri alsın diğer taraf mamayı.yine aynıysa ailenizin yanına dönün

Bosan kurtul,ailen de arkanda cocuga bakarlar gider çalışır mis gibi geçinirsiniz.Bu ne okuyamadım bile hepsini....millet marsta yaşam arıyor bunlar (erkek tarafı için söylüyorum) kendilerinden acizler resmen.torunlarına insan acır, acizler.Bosuna stres yapma arkadaşım yeterince etmişsin sütünü de kesip çocuğunun günahına girme zararın neresinden dönersen kardır.Takili kalsan seni ve aileni hem maddi hem manevi daha çok somurecekler baksana sonuçta kötü olan yine sen olacaksın,kaç kurtul anasının avutamadigini sen mi avutup pispislayacaksin.Cocuk yapmayı bilen adam eşek gibi çalışacak serecek herseyi çocuğunun önüne bu kadar basit.Kurtul bunlardan

Bir kere kocanız cimri degil zamanında parayı baika yerlere akıttığı için parası yok borcu var o yüzden öyle davranıyor. Konunun hepsini okudum başkası sordu mu bilmem sayfaları okumadım ama bilezikleri bozup bedelli yatırdı demişsiniz şimdi askerde demişsiniz.
O kadar borcu olan adam neden babasının yanında yok pahasına çalışmış ki? Sorumsuz. Düzelir mi çok zor düzelse bile tam olarak düzelmez malesef.

Annenin yanına taşınıp annen çocuğuna bakacak sende para kazanacaksın başka çare yok bu beceriksiz para kazanamayan adam ile sonra bakacaksın çabalıyor mu , tembellik mi yapıyor yoksa yine yalan mı söylüyor ona göre karar alacaksın ya bu adam ile devam yada boşanma

Şuan annemin yanına geldim zaten.. sanırım dediğinizi yapacağım.. çabaladığı tek şey beni geri döndürmek diğer konularda aynı tas aynı hamam.. ne olacağını sanırım zaman gösterecek

Şuan annemin yanına geldim zaten.. sanırım dediğinizi yapacağım.. çabaladığı tek şey beni geri döndürmek diğer konularda aynı tas aynı hamam.. ne olacağını sanırım zaman gösterecek
Eşiniz anladığım kadarıyla sorumsuz. Eşinizin annesinin dediği söz dikkatimi çekti “ bilmiyor muydun böyle olduğunu” demiş. Yani kendi annesi bile çocuğu hakkında böyle düşünüyorsa eşinizi kendi içnizde aklamaya çalışıp ailesinin destek olmamasına kızmayın.
Aileniz arkanızda olduğu için çok şanslısınız. Hazır ailenizin yanında huzurlu bir ortamdayken psikolojik yardım alın, mutlu anne mutlu bebek unutmayın.
Zamanla ayaklarınızın üstünde duracağınıza inanıyorum.

evi terkedio bosanma davasi ac
evdeki esyalarida o yokken sat cocuguna harca . ailem ailesiyle konussada bir bok olmaz .muhtelemen esinin kumar borcu falan var aile zamaninda odedi onlarda bikti senle evlendirip kurtulmak istediler. babasinin yanindada borcuna ve karin tokluguna calisiyor .
ev evkendikten sonra alindiysa satip krediyi kapatip ikiye boleceksiniz mahkemede ama sakin mahkemeden once satgirma parayi alir vermez sana .
eve tedbir koydur

Hayatınız daki en asalak yaratık olan kocanızın hayatından çıkması nedeniyle mi ölmek istiyorsunuz. Bir erkeğin sizinle evli olması sizi mutlu etmedi , boşanmak neden ölmek istemenize neden oluyor. Yokluk içinde büyücek çocuğum demişsiniz ama zaten çocuk yokluk içindeydi. Şimdi aileniz destek olur , biraz büyüyünce siz de çalışmaya başlar , nafakanızı alır mis gibi yaşarsınız. Lütfen sizi sevmeyen, insan olarak değer vermeyen ve saygı duymayan bir adam hayatınızdan çıkınca salya sümük ağlamayın. Sizin hayaliniz, rüyanız peri masalı idi, nikah olunca , çocuk olunca herşey muhteşem olacakti. Ama gördüğünüz gibi oldu. Rüyadan uyanın , peri masalları gerçek değil kabul edin. Kendiniz için güçlü ve karekterli olamadınız bari çocuğunuz bu ezikliginiz görmesin, kendiniz toparlayın.

Allah yardımcınız olsun inşallah

Bedelli askerlik parası yatırıp nasıl yine askere gitti anlamadım. O da mı yalanmış yani

eşinizin huyunu olduğu gibi kabullenip evlenmişsiniz üstüne üstlük çocuk yapmışsınız..sorun yaşayan siz iseniz çözümü de siz bulacaksınız..mecburen işe girip ayaklarınızın üzerinde duracaksınız siz artık bir ailesiniz..hesabınız kimseyi ilgilendirmez ne onun ailesini ne de sizin ailenizi...eşiniz tek başına beceremiyorsa destek atacaksınız ev hanımı olamayacaksınız maalsef ..

Çok mantıksız bir evlilik yapmışsınız. Üstelik 6 ayda neden hemen çocuk?

Kesinlikle bosanmalisin bu kadar sorumsuz adam daha fazla borc girmekten cekinmez ondan bundan almaya baslayacak borde kari kiz muhabeti olursa sasirma ailesi de kendi gibi umursamaz vurdumduymaz baksana oyle aileden boyle evlat. Sen bence gencken biran once ayril ailenle yasa baksana ailen destekcin bence aileni hu adam için karsina alma. Direk ise gir ve calis. Bebegini boyle rol model olan bir adamla buyutmeni tavsiye etmem... Allah yardimcin olsun...

Bosanmazsaniz adamin borclari sizin de uzerinize kalir. Bence borcu bahane ederek bosanin. Sonradan da ister birlikte yasamaya devam edersiniz ister annenizin evinde yasarsiniz. Ben olsam annemi tercih ederdim.

Karşı taraf sıze para vermek zorunda deıl .Aklınız fıkrınız para olmuş sıZın.Her sey para .Para para para .Baska bısey solemıosunuz.Gırın bi işe calışın babamdan almamak ıcın bıle kımsenın dılı bana cıkmasın dıye calısıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…