- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
Tilavet secdesini ben de bilmiyorum İstersen sen yap kuzum. Bize de bir özet geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tilavet secdesini ben de bilmiyorum İstersen sen yap kuzum. Bize de bir özet geç
Tamam kuzum benim Allah kabul etsin inşallahBen 1tane yaptim canim Zaten 1tane vardi
Tamam canımLna16 canım ben bugün baslayacagım inş, tilavet secdelerini yapıyorum
Kuran'da 14 tane tilavet secdesi var kızlar onların namazları var kılınması gerekirCanım tilavet secdesi ne oluyor ilk kez duydum
Canım tilavet secdesi ne oluyor ilk kez duydum
Allah kabul etsin baharım Rabbim gum dualarımızı kabul etsinLna16 17.cüz okundu canım Allah kabul etsin inş, Hatime vesile oldun Allah razı olsun gulum, katılan tum arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun
Amin aminn selinimm, Şaban ayında okumakta cok efdal oldu Rabbim kabul etsin inşallahAllah kabul etsin baharım Rabbim gum dualarımızı kabul etsin
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah çiçeğim hepimiz birbirimize vesile olduk
Amin inşallah kuzum evet çok güzel denk geldi istesek bu kadar denk gelmezdi şükür birtanemAmin aminn selinimm, Şaban ayında okumakta cok efdal oldu Rabbim kabul etsin inşallah
Yok canım peygamberimize niyet okuyabilirsinBirşey sormak istiyorum aldığım cüze başladım. Başın da ve sonunda okunacak duası var mı?
Aminnn Allah kabul etsin canım, Allah razı olsun19 ve 29 cüzler okundu 19.cüzde geçen 2 tilavet secdesi yapıldı Allah kabul etsin inşallah
Okudum. Allah kabul etsinGüncel Listemiz ❤
1.cüz selef0111
2.cüz Lna16
3.cüz Lna16
4.cüz Lna16
5.cüz Lna16
6.cüz Lna16
7.cüz Lna16
8.cüz Lna16 okudu ❤
9.cüz Lna16 okudu ❤
10.cüz Lna16 okudu ❤
11.cüz Lna16 okudu ❤