Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Allah hepinizden razi olsunCanım Allah kabul etsin inşallah aslında Lna16 arkadaşımız takip ediyor ben sadece liste yapmıştım
Allah kabul etsin canım ağzına sağlık çiçeğimSsevincli kuzum ben cüzümü okudum (16.) Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallahAmin canim Allah hepinizden razi olsun
Amin canim cümlemizdenAllah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah
Ay hamişimm seni bu süreçte yordum kuzim hakkını helal et emeğin oldu bu arada 8 9 10 11 12 13 14 15 cüzlar okundu kuzummm haberin olsunnnCanım Allah kabul etsin inşallah aslında Lna16 arkadaşımız takip ediyor ben sadece liste yapmıştım
Canim benim ne demek senin sayende vesile olduk bizde hemen düzenliyorum listeyi ❤Ay hamişimm seni bu süreçte yordum kuzim hakkını helal et emeğin oldu bu arada 8 9 10 11 12 13 14 15 cüzlar okundu kuzummm haberin olsunnn
Ah kuzum benim tamam canım düzenleCanim benim ne demek senin sayende vesile olduk bizde hemen düzenliyorum listeyi ❤
gel kız gellllllll sana da şevkatle sarılayım
Ssevincli çatla patla diyeceğim ama… gel hadi kız bak 3lü sarılıyoruzgel kız gellllllll sana da şevkatle sarılayım
Yaa canlarım benim benide unutmazlarmışSsevincli çatla patla diyeceğim ama… gel hadi kız bak 3lü sarılıyoruz
İki hamişimmmm arasında kalmak istiyorummmm bana da bulaşsin lütfennnn sıkı sıkı sarılayım size gelin bakımmmmmmYaa canlarım benim benide unutmazlarmış
Ssevincli çatla patla diyeceğim ama… gel hadi kız bak 3lü sarılıyoruz
Amin amin inşallah canım benim rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin ❤İki hamişimmmm arasında kalmak istiyorummmm bana da bulaşsin lütfennnn sıkı sıkı sarılayım size gelin bakımmmmmm
Aminnnn inşallah hamişimmmm Allah razı olsunAmin amin inşallah canım benim rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin ❤