- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.105
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canm benimmmAh canım benim Allah kabul etsin ibadetlerimizi inşallah
Allah kabul etsin balımmOkudum duasını da yaptım sizlerin gönülden de ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmak için dua bekleyen kimler var tanıdıklarımı sayıyorum duamda ama belirtirseniz sizi de ekleyim duama
Amin bitanem aminAllah kabul etsin balımm
Ah güzel kalbinden öperim senin arkadaşım Allah razı olsun Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah kuzummmmOkudum duasını da yaptım sizlerin gönülden de ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmak için dua bekleyen kimler var tanıdıklarımı sayıyorum duamda ama belirtirseniz sizi de ekleyim duama
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah Allah razı olsunOkudum kuzum.. Hepimize de dua ettim.. Allah kabul etsin inş
İnşallah inşallah canımAh güzel kalbinden öperim senin arkadaşım Allah razı olsun Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah kuzummmm
Kurabiyem beni unutmadın değil mi Rabbim hepimizin kucaklarıni kalplerini doldursun inşAllah Bekleyişler mucizelerle sonuçlansınOkudum duasını da yaptım sizlerin gönülden de ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmak için dua bekleyen kimler var tanıdıklarımı sayıyorum duamda ama belirtirseniz sizi de ekleyim duama
Yaaa çiçeğim senden de Allah razı olsun Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallahLna16 kuzum ben de dualari tamamladım Rabbim kabul etsin inşallah sen de Öncü oldun Allah razı olsun çiçeğimmmmm
Hoşgeldin magnișimmmmm Allah kabul etsin ibadetlerini inşallah kuzumBen geldim ama anca geldim siz uyurken ben anca yeni ibadet etcem insallah
Rabbim hepinizin gonlundeki duasini kabul etsin en kisa zaman da
hosbuldum cicegim rabbim bugun ettigimiz tum dualari kabul etsin insallah dualarimdasiniz hepiniz’Hoşgeldin magnișimmmmm Allah kabul etsin ibadetlerini inşallah kuzum
Çok amin inşallah hamișimmm benim Allah razı olsun duaların için kuzummmm umarım günahlarımız bağışlanır ve Salihlerden oluruzhosbuldum cicegim rabbim bugun ettigimiz tum dualari kabul etsin insallah dualarimdasiniz hepiniz’
Gunahlarimizin bagislandigi bir gece olsun
Amiîn insallah cicegimÇok amin inşallah hamișimmm benim Allah razı olsun duaların için kuzummmm umarım günahlarımız bağışlanır ve Salihlerden oluruz
Seni hiç unutur muyum bitanem her duamda inşallah Rabbim hepinizi hayırlı güzel müjdelerle müjdelesinKurabiyem beni unutmadın değil mi Rabbim hepimizin kucaklarıni kalplerini doldursun inşAllah Bekleyişler mucizelerle sonuçlansın