- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Aminnn kuzumAllah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn kuzumAllah kabul etsin inşallah
Sağolasın canım aminTamam kuzummm sen kendine bak ona göre yazarsın bebek Allah kabul etsin inşallah
Merhabalar belli bşr sürede mi okuyoruz yoksa 1 cüz bigünde okuncak gbi bişey mi varSelam kızlar
Malum önümüz Ramazan ve bu ayı boş geçirmek istemiyorum
Hatim bașlayalım Allah'ın izni ile inşallah
Hatmimizi Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize niyet ettik
Ne kadar çok kalabalık o kadar kiși başı cüz az düşer zorlanmayız inşallah
MssPARE arkadaşım konuyu birlikte takip edeceğiz ve Arapça bilmeyenler (cüz almayanlar) için zikir çekebilirler diye düşündük..
Zikirleri ve cüzları arkadaşım MssPARE paylaşır ona göre kişileri yazarız
Bol dua ve bol hatimli bir şekilde Ramazan'a ulaşmayı ve layıkıyla ibadetlerimizi tamamlamak nasip etsin Rabbim
Şimdiden kişileri toplayalım ki Ramazan da sıkıntıya düşmeyelim
Bol etiket yapalım arkadaşlar
Canım merhaba Ramazan ayının Kadir gecesine kadar okunması gerekecek sadece 1 günde değil 1 aydan fazla varMerhabalar belli bşr sürede mi okuyoruz yoksa 1 cüz bigünde okuncak gbi bişey mi var
Ozmannnn varımmm diyor ben biraz yavaş okuyorum fa altından kalkabilir miyim diye tereddüt ettim Bende alırım Allahın izniyle ozmanCanım merhaba Ramazan ayının Kadir gecesine kadar okunması gerekecek sadece 1 günde değil 1 aydan fazla var
Süpersin Allah'ın izni ile kalkarsın canım tamam canım kişiler olursa çok mutlaka yazarım, cüz içinOzmannnn varımmm diyor ben biraz yavaş okuyorum fa altından kalkabilir miyim diye tereddüt ettim Bende alırım Allahın izniyle ozman
Tamamdır bana haber etmeni bekliciiimmSüpersin Allah'ın izni ile kalkarsın canım tamam canım kişiler olursa çok mutlaka yazarım, cüz için
Mutlaka mutlakaTamamdır bana haber etmeni bekliciiimm
Tamam kuzumTamam çiçeğim kalabalık olursak cuzlar dağıtılırken mutlaka yazarım çiçeğim dedik MssPARE ile ramazan gelmeden listeyi yapalım ne olacak ne gidecek kimler ne okuyacak diye mutlaka yazarım canım
Tamam canım kalabalık olunca mutlaka yazacağım27. Cuzu bana yazın hanimlar..
Tabi ki canım păreee yazacak zikir felan cüz okumayanlar için mutlaka haberdar ederizLna16 canım diğer dualarımla birlikte çok olmazsa zikir kısmına katılmak isterim. dualar belli olduktan sonra kesin olup olmadığını bildirsem sorun olur mu
Tamam canım kalabalık olursak mutlaka yazarım canımLna16 Canım ramazan ayı için bana da bir cüz ver boş varsa
Canım dua arkadaşların varsa etiket eder misin çok yer var hatim içinLna16 Canım ramazan ayı için bana da bir cüz ver boş varsa