Olur olur canımCanım belli bir muddetı var mı, yarın fılan okusam olur mu? Rabbimiz duanı kucağında buldursun, ben okurum ama hemen okunmayacaksa. Baska okuyacaklarım var da o yuzden
Aynen hatta öyle bir liste oluşturalım karışmasn güzel olurAllah razı olsun canımfatmazele de dedim bebek isteyen arkadaşlar okumaları bittikçe yeni biri için başlayalım çok güzel olur
Aminnnn inşallah cemoşummm Allah razı olsunKuzum ben Kur'an okuyamıyorum yoksa seve seve okurdum.
Arapça okunusundan oku dersen okurum
Allah'ım bebek isteyen,bekleyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarimdasiniz
Aynen canım karışmaması açısına dedim atıyorum benim okumam bitsin sonra Fatma tinni sana daha kim varsa böyle okuruz inşallah çiçeğimAynen hatta öyle bir liste oluşturalım karışmasn güzel olur
Ben okurum bitanemGüzel Kızlar Selamlar
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize
Bilenler bilir beni ne kadar çok çocuk istediğimi ve o günleri sabırsızlıkla beklediğimi...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve bu yolda kimseyi dara koymasın..
Gözyaşı döken, bekleyen,çabalayan herkeze nasip etsin Rabbim
Gebe kalmamızı kolaylaştırsın
Vaktinden önce çiçek açmazmış umutlar, bende sabırla bekliyorum umutlarımın çiçek açacağı günleri
Benimde bugün aklıma geldiDedim mübarek Ramazan ayında kimin ettiği dua kabul olur bilinmez 41 Meryem süresi okuyalım bebek niyetine
Her kişi 1 tane Meryem süresi okuyup bebek niyetine hayırlısı ile gebe kalmam kolaylaşsın niyetine okuyalım istedim
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..
Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin size kolaylıkla, güzellikle
İsmim Selinokuyacak arkadaşlar niyetimi ismimle bağışlarlarsa çok mutlu olurummmm
Çok güzel olur çiçeğimYa ben cok isterim okumak hatta hergun birimize okusak ne güzel olur
Allah razı olsun çiçeğimBen okurum bitanemRabbim gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin ve isteyen bekleyen sabreden herkese
Yaa muhtesem olurÇok güzel olur çiçeğimdediğim gibi karışmamak açısından birimizin ki biter diğerine başlarız bebek isteyen kim varsa öyle gider çiçeğim
Bizim niyetimize kuzum benim niyetim bitince diğer kızlar da inşallah istiyor öyle sıra sıra okuruz diyoruzzz ramazan günü iyi olurBalım günlük okuyamam ben ama niyetinize okurum tabi ki
Tamam olur olurAynen canım karışmaması açısına dedim atıyorum benim okumam bitsin sonra Fatma tinni sana daha kim varsa böyle okuruz inşallah çiçeğimRamazan'a denk geldi süper olur inşallah
Allah razı olsun balım zaten 1 kişi 1 Meryem suresi okuyacak fazlası değil çiçeğim ne zaman müsait olursan çiçeğim 2 3 gün içinde olur okudum dersin müsait olunca çiçeğimYaa muhtesem olurben bir tane alıyorum senin adına okuyunca bitmemiş olursa yine alırım su an reglim ama ne zamana kadar okumak lazım
Tamam canım Allah razı olsun yine deEtiket için teşekkür ederim canım ben katilamayacagim.
Tamam kuzum zaten bitmesi gerekiyordu da uzadıAllah razı olsun balım zaten 1 kişi 1 Meryem suresi okuyacak fazlası değil çiçeğim ne zaman müsait olursan çiçeğim 2 3 gün içinde olur okudum dersin müsait olunca çiçeğim
Yaaaa nur arkadaşım Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin1 tane ben aldım canım okurum Allah izin verirseLna16 canım.
Allah im hayırlı sağlıklı ihlaslı bir evlat nasip eylesin.
İyi ki doğmuş iyi ki benim olmuş diyeceğin bir evladın olsun canım arkadaşım.
41 den geri düşelim sayın isterseniz. Karışmasın.
Tamam canımTamam kuzum zaten bitmesi gerekiyordu da uzadıokuyunca bildirim yaparım
Tamam kuzum öyle yapalım inşallah günlük okuma olursa müsait olan olur olmayan olur duruma göre bakarız 1 haftalık mühlet gibi bişi yaparız belkiTamam olur olur
Evet böyle güzel
Çiçeğim yazdım az önce günlük müsait olan olur olmayan olur günlükBitanemm güzel linoşumm gunlük okuyamam ama niyetinize zaten dua ediyorumm hep biliyorsunnuzz@Fatmazell
Cemos sayı yazıyorum da şimdi seni listeye alım mıKuzum ben Kur'an okuyamıyorum yoksa seve seve okurdum.
Arapça okunusundan oku dersen okurum
Allah'ım bebek isteyen,bekleyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarimdasiniz
Kuzum çok güzel düşünmüşsün.Güzel Kızlar Selamlar
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize
Bilenler bilir beni ne kadar çok çocuk istediğimi ve o günleri sabırsızlıkla beklediğimi...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve bu yolda kimseyi dara koymasın..
Gözyaşı döken, bekleyen,çabalayan herkeze nasip etsin Rabbim
Gebe kalmamızı kolaylaştırsın
Vaktinden önce çiçek açmazmış umutlar, bende sabırla bekliyorum umutlarımın çiçek açacağı günleri
Benimde bugün aklıma geldiDedim mübarek Ramazan ayında kimin ettiği dua kabul olur bilinmez 41 Meryem süresi okuyalım bebek niyetine
Her kişi 1 tane Meryem süresi okuyup bebek niyetine hayırlısı ile gebe kalmam kolaylaşsın niyetine okuyalım istedim
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..
Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin size kolaylıkla, güzellikle
İsmim Selinokuyacak arkadaşlar niyetimi ismimle bağışlarlarsa çok mutlu olurummmm
@ShiningLife
M Mavi Menekse
Cookiie
@ezgiisel
@RedGirl
@Aktif Lora
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
@rana20
@Mabellee
@PiXiEE