Işığı gören gelirBen başka bir topic açıp oraya etiketleme yaparım saliş
En güzeli öyle yapmak
Kız meryem suresi listesinde ben yokmuydum ben kendimi o listede varım sanıyordum
Kayna araya hic olmadiKız meryem suresi listesinde ben yokmuydum ben kendimi o listede varım sanıyordum
Olabilir yoksa eğer kaynayabilirim uygunsaKayna araya hic olmadi
Aminn cnm bnm Allah razı olsunYaaâaa geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım tez zamanda şifanı bulursun kuzum ...
Umarım ameliyatlık bişi olmaz tedavi ile geçer kuzum inşallah başka dualarda buluşuruz yine
Amin inşallah canım Rabbim hepimizinkini kabul etsin niyetlerini
Hahaha şimdi oldu
Yok çiçeğim yoktun sen okumam var telefondan okuyor takip ediyorum deyinceKız meryem suresi listesinde ben yokmuydum ben kendimi o listede varım sanıyordum
Hee şey ben hergün okuncak diye demiştim sonra tek birtane olunca kendimi listedeyim saymışım kendi kendimeYok çiçeğim yoktun sen okumam var telefondan okuyor takip ediyorum deyince
Ondan öyle oldu şekerim
Yaz canım okurumEvet biliyorum canım 70 kişi 1 kişiye okunacağını ama bizim o kadar kişi bulmamız imkansız ve ramazan bitiyor Rabbim niyetlerimizi biliyor o yüzden katılmak istersen diye etiketleme yaptım eski listeyi ...
Burda olan arkadaşım da bizim gibi okumuşlar geçen yıl ramazanda fazla kişi bulamamışlar böyle yapmışlar Sonuçta Rabbim niyetimizi biliyor elimizden gelen bu..
Katılmak istersen yazarsın canım
Tamam canım inşallah başka zamanBen katılamıyorum maalesef canımcımLna16 yurtdışı telaşım var okumalarım da çok başka okumalarda görüşmek dileğiyle
He yok ya 1 kezdiHee şey ben hergün okuncak diye demiştim sonra tek birtane olunca kendimi listedeyim saymışım kendi kendime
Tamam canım ekledimYaz canım okurum
Tamam kuzum ben embiya olana katılayımTamam canım inşallah başka zaman
He yok ya 1 kezdi
Hahajajaja