Canım ben okuyamıyorum Kur'an
Olsun kuzum Allah razı olsun canım benim Amin inşallah kabul olurCanım ben okuyamıyorum Kur'an
Yoksa mutlaka katılırdim Allah'ım kabul etsin çok iyi düşünmüşsün
Canımmm linoşummmm bende arapça yok ne yazık ki Rabbim niyetinizi kabul etsiin
Amin inşallah tinnimmmmm cümlemizinkini inşallahCanımmm linoşummmm bende arapça yok ne yazık ki Rabbim niyetinizi kabul etsiin
Yaaaa Allah razı olsun kuzum eğer arkadaşların varsa etiketle ki kalabalık olursak başlayalımBen katılırım ins canım Allah kabul etsin şimdiden etiket içinde sagol gülüm
Bebeğimmm konunun linkini kopyala duaya sarılmak konuya at sen bende de nick yokTiniminimavihanim kuzum senin dua topiclerden arkadaşların varsa etiketler misin bende tam anlamıyla nickleri yok hafızam da
Tamam beybisiiiiBebeğimmm konunun linkini kopyala duaya sarılmak konuya at sen bende de nick yokhatta bir kaç kişiyi yazmışın benimde aklıma direk onlar geldi linoşummmm
Ya Allah razı olsun canım benim tamam arkadaşlar olursak kalabalik olursak başlıcaz kuzum Allah razı olsunBen katilirim canim27.cüzdeyim pazar bitireceğim hatmimi o yüzden katilabilirim inşallah
Allah razı olsun canım benim arkadaş topluyoruz kalabalık olalım başlıcaz inşallah varsa arkadaşınız etiketleyebilirsin kuzummmMerhabalar bende okuyabilirim. Hangi cüzü okumamı söylemeniz yeterli. Allah şimdiden kabul etsin inşallah