Çok şükür kuzum tamamlandıGüncel Listemiz ❤
Son gün 28 mart
1.cüzselef0111 okudu❤
2.cüzLna16 okudu❤
3.cüz @Lna16 okudu ❤
4.cüz @Lna16 okudu❤
5.cüz @Lna16 okudu ❤
6.cüz @Lna16 okudu ❤
7.cüz @Lna16 okudu❤
8.cüz @Lna16 okudu ❤
9.cüz @Lna16 okudu ❤
10.cüz @Lna16 okudu ❤
11.cüz @Lna16 okudu ❤
12.cüz @Lna16 okudu ❤
13.cüz @Lna16 okudu ❤
14.cü @Lna16 okudu ❤
15.cüz @Lna16 okudu ❤
16.cüzE c e okudu ❤
17.cüz @eunjaokudu ❤
18.cüzLna16 okudu ❤
19.cüzSsevincli okudu❤
20.cüzgeceyagmuru okudu❤
21.cüz @geceyagmuruokudu❤
22.cüzMadammor okudu❤
23.cüzMadammor okudu ❤
24.cüzSoLeiL12 okudu ❤
25.cüzi p e k okudu ❤
26.cüzLna16 okudu ❤
27.cüzLna16 okudu ❤
28.cüz @Lna16 okudu❤
29.cüz @Ssevincli okudu ❤
30.cüz @Lna16 okudu ❤
Cok şükür Listemiz tamamlandı okuyan herkesten Allah razı olsun
YarinLna16 duasını yapacak Allah kabul etsin inşallah
Ne güzel bir şeye vesile oldun canım Allah razı olsun sendenselef0111 Ssevincli i p e k Madammor geceyagmuru SoLeiL12 E c e @eunja Magnifiaque -annesi kızlar
Şimdi hatimimizin duasını yaptım Rabbim kabul etsin Peygamber efendimize hediye ettimsizlere de çok dua ettim cüzları okurken ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin gönüllerinizin muradını versin diye Aminnnn inşallah
Hepinizden Allah razı olsun çok güzel oldu Şaban ayımız boş geçmedi Rabbim kabul etsin inşallah
Hakkınızı helal edin,benden yana helali hoş olsunn..
Okurken yanlış ve noksanlarımız varsa Rabbim kabul etsin inşallah
Başka hatim ve dualarda yine buluşuruz inşallah
Ya senden de Allah razı olsun kuzum Rabbime şükürler olsun hatim yapmamıza bizi birbirimize vesile etti hamd olsunNe güzel bir şeye vesile oldun canım Allah razı olsun senden
Allah kabul etsin canim benim Allah razı olsun vesile oldun bizi biraraya topladın bende aracıyım ablam okudu cüzüselef0111 Ssevincli i p e k Madammor geceyagmuru SoLeiL12 E c e @eunja Magnifiaque -annesi kızlar
Şimdi hatimimizin duasını yaptım Rabbim kabul etsin Peygamber efendimize hediye ettimsizlere de çok dua ettim cüzları okurken ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin gönüllerinizin muradını versin diye Aminnnn inşallah
Hepinizden Allah razı olsun çok güzel oldu Şaban ayımız boş geçmedi Rabbim kabul etsin inşallah
yaaaa canım benimselef0111 Ssevincli i p e k Madammor geceyagmuru SoLeiL12 E c e @eunja Magnifiaque -annesi kızlar
Allah kabul etsin hamişimm hepimizin niyetlerini Aminnn inşallahAllah kabul etsin canim benim Allah razı olsun vesile oldun bizi biraraya topladın bende aracıyım ablam okudu cüzü
Yaaaa Aminnnn senden de Allah razı olsun kuzummm Rabbim hepimizin sıkıntısını gidersin bir çıkış kapısı açsın bu mübarek günlerdeyaaaa canım benim
helal olsun ne demek
Allah razı olsun vesile oldun.ne sıkıntın varsa Rabbim defetsin ve sevindirsin inşaallah
kalp koydum buraya bak :))
Aminnnnselef0111 Ssevincli i p e k Madammor geceyagmuru SoLeiL12 E c e @eunja Magnifiaque -annesi kızlar
Aminnn inşallah baharım inşallahAminnnnGulum benim Allah senden de razı olsun vesile oldun, Rabbim kabul etsin inş, Peygamber Efendimiz'in şefaatine nail olabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah, duaların içinde sagol kuzum Allah razı olsun Mevlam hayırlı kapılar acsın, beklediklerimize hayırlısıyla kavustursun
Canımm okuyan, vesile olan herkesten Allah razı olsun gönül muradınızı nasip etsin insAllahselef0111 Ssevincli i p e k Madammor geceyagmuru SoLeiL12 E c e @eunja Magnifiaque -annesi kızlar
Amin inşallah canım benim Rabbim kabul etsin niyetlerimiziCanımm okuyan, vesile olan herkesten Allah razı olsun gönül muradınızı nasip etsin insAllah
Rabbim peygamberin şefaatine nail etsin bizden yana da helal olsun❤
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun8. Ve 14. Cüz okundu Allah kabul etsin inşallah
Seve seve okurum Selinimm