- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Olur olur kuzum önemli olan niyet Rabbim kabul etsinHaa bide cemos yazmış ya bende kuran bilmiyorum Arapçasini okuyacağım olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur kuzum önemli olan niyet Rabbim kabul etsinHaa bide cemos yazmış ya bende kuran bilmiyorum Arapçasini okuyacağım olur mu
Canın sağolsun çiçeğim Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallahBenim hatimim vardı kuzumm bitmedi hiç yetişememki yoksa cok isterdim
Al canım okurum 1 taneCemos sayı yazıyorum da şimdi seni listeye alım mı
Aminnn inşallah kuzummmmmben çocuk işine şimdilik girmeyeyim
Rabbimm sizleri sevindirsin mujdelendirsin
Allah kabul etsin çiçeğim düşünmen yeterli kuzummm Allah kabul etsin niyetini dualarinda unutma biziKuzum çok güzel düşünmüşsün.
Ben şöyle yapıyorum. Mukabeleye başladım kendim onu okuyorum. Ve ayriyetten meryem, fetih, enbiya surelerilerini youtubeden açıp takip yapıyorum hergün. (Çünkü mukabele ile birlikte çok uzun oluyor kendim okuyamam )
Bunu kendim için yapıyorum. Eğer bu sayılırsa böyle katılırım ama olmazsa katılamam canım yetişmem mümkün değil ama adınıbende geçiricem duamda inşallah
Çiçeğim hergün değil ben şimdi bu niyeti toplarsak isteyen olursa şayet bebek için 1 hafta mühlet olur mesela okunur gibi isteyen okumak isterse öyle ben öyle aklıma geldi ramazan ayında 41 Meryem suresi toplayılayım kimin duası kabul olur bilinmez öyle yani çiçeğim mucizemYalnız hergün Bi tane okuyamam ben selinim okur hepimize bağışlarım inşallah Lna16
Tamam mucizem Allah kabul etsin ben seni listeye ekliyim mı sayı yazıcam da kalanıYalnız hergün Bi tane okuyamam ben selinim okur hepimize bağışlarım inşallah Lna16
Catlak-kurabiye m yapmıştı ya hani kandildeÇiçeğim hergün değil ben şimdi bu niyeti toplarsak isteyen olursa şayet bebek için 1 hafta mühlet olur mesela okunur gibi isteyen okumak isterse öyle ben öyle aklıma geldi ramazan ayında 41 Meryem suresi toplayılayım kimin duası kabul olur bilinmez öyle yani çiçeğim mucizem
Kızzzz Meryem suresi ne uzunmuş öyleTamam kuzum öyle yapalım inşallah günlük okuma olursa müsait olan olur olmayan olur duruma göre bakarız 1 haftalık mühlet gibi bişi yaparız belki bakalım toplanacak mı sayı ona göre yapalım çiçeğim
Bak böyle de olurmuşCatlak-kurabiye m yapmıştı ya hani kandilde
41 tane olacak şekilde herkes 1 tane okusa herkesin niyetine tek tek bağışlasa öyle de olmaz mı bitanem
Evet kuzumBak böyle de olurmuş
Öyle de olur çiçeğim aklıma gelmedi hiçCatlak-kurabiye m yapmıştı ya hani kandilde
41 tane olacak şekilde herkes 1 tane okusa herkesin niyetine tek tek bağışlasa öyle de olmaz mı bitanem
Evet evet kuzum baya uzun Allah kabul etsin çiçeğim de mucize iyi birşey düşünmüş oyle yapalım mı ama çok karışmaz mı öndeki kişiler benim niyete biliyor nasıl olacak
Evet kuzum
Tamam öyleyse öyle yapalım diğer okumalarda var ya daha kolay olur bizler için listeyi yap bı kere okuyup herkesin adına bagislayalim Uygun olursa tabi ben çok anlamıyorum daaÖyle de olur çiçeğim aklıma gelmedi hiç
Yok senin nasibin öyle canım okuduklarimizi Allah kabul etsinEvet evet kuzum baya uzun Allah kabul etsin çiçeğim de mucize iyi birşey düşünmüş oyle yapalım mı ama çok karışmaz mı öndeki kişiler benim niyete biliyor nasıl olacak
Evet kuzum bende de öyle bir var ki hatim zikir oy oyTamam öyleyse öyle yapalım diğer okumalarda var ya daha kolay olur bizler için listeyi yap bı kere okuyup herkesin adına bagislayalim Uygun olursa tabi ben çok anlamıyorum daa
Tamam canım öyle yapayımYok senin nasibin öyle canım okuduklarimizi Allah kabul etsin
Bundan sonrakiler için bir liste yap bir hafta ver okumak isteyen bir kere okuyup orda ki isimlere bağışlasın