- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
bağımlılık yapıyor bu siteCanim benim bende bırakamıyorum ki girmesekte aklım kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağımlılık yapıyor bu siteCanim benim bende bırakamıyorum ki girmesekte aklım kalıyor
Elini veren kolunu kaptiriyorbağımlılık yapıyor bu site
Elini veren kolunu kaptiriyor
Canım senin 4 cüz di mi ben şimdi yine düzenliyorum karışmış rana20 ile sen 2 cuzunu da 4 oku
4.cüz simdi boş diye öyle söyledim ama başka arkadaş istediyse 3.cüzü iki kere okuyayım.Canım senin 4 cüz di mi ben şimdi yine düzenliyorum karışmış rana20 ile sen 2 cuzunu da 4 oku
Canım senin 1 hatimde olan cüzün 4 müs şuanda da 4 cüz boş sen 4 oku..4.cüz simdi boş diye öyle söyledim ama başka arkadaş istediyse 3.cüzü iki kere okuyayım.
2 hatim cüzün de 4 olsun4.cüz simdi boş diye öyle söyledim ama başka arkadaş istediyse 3.cüzü iki kere okuyayım.
Sildim 4.Cüz ilk hatim de senin ikinci hatim de yine senin olsun orayı duzliyorum Lna164.cüz simdi boş diye öyle söyledim ama başka arkadaş istediyse 3.cüzü iki kere okuyayım.
Paris ilk cüzü 4 cüz arkadaşın Rana gelirse karışmasın diye dedim ben4.Cüz ve 14.Cüz boşta canım
Sen 3.cüzü okuyorsun
Tamam baktım duzeltin canım arkadaş 4.cuzu okusunParis ilk cüzü 4 cüz arkadaşın Rana gelirse karışmasın diye dedim ben
Tamam canımTamam baktım duzeltin canım arkadaş 4.cuzu okusun
Düzeltim canım 4.Cüz senin
Paris düzelttim 1 hatmi cüzü da 4 du 2 hatim cüzü da 4 oldu şu anda 3 ve 14 boşDüzeltim canım 4.Cüz senin
2. Ramazan Hatim Listemiz
1.Cüz Ssevincli ❤okuyacak
2.Cüz @Mabellee ❤2 kere okuyacak
3.Cüz
4.Cüz HatueL 2 kere okuyacak
5.Cüz @eunja ❤ okuyacak
6.Cüz MssPARE ❤2 kere okuyacak
7.Cüz OraEtLabora ❤2 kere okuyacak
8.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
9.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
10.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
11.Cüz kavs-i kuzah ❤2 kere okuyacak
12.Cüz kavs-i kuzah ❤2 kere okuyacak
13.Cüz @oznurvarol ❤2 kere okuyacak
14.Cüz
15.Cüz Elhan ❤2 kere okuyacak
16.Cüz Aktif Lora ❤2 kere okuyacak
17.Cüz @Hogwartss ❤2 kere okuyacak
18.Cüz selef0111 ❤ okuyacak
19.Cüz M Meva59 ❤2 kere okuyacak
20.Cüz PiXiEE ❤2 kere okuyacak
21.Cüz BlueBerry4268 ❤2 kere okuyacak
22.Cüz Nevreste ❤2 kere okuyacak
23.Cüz @-cantanem-- ❤2 kere okuyacak
24.Cüz SoLeiL12 ❤2 kere okuyacak
25.Cüz UcanSupurge ❤2 kere okuyacak
26.Cüz ezgiisel ❤2 kere okuyacak
27.Cüz Saliha40 ❤2 kere okuyacak
28.Cüz @Btlaydnz23 ❤okuyacak
29.Cüz Lna16 ❤2 kere okuyacak
30.Cüz RedGirl ❤2 kere okuyacak
Kızlar okundu bildirimleri yine bu topic de olsun karışmasınn
Tilavet secdelerini yine ben yaparım isterseniz kızlar toplu olarak, isterseniz sizde yapabilirsiniz
Hepinizden Allah razı olsun birbirimize destek olup 2 hatim yapacağız Allah'ın izni ile inşallah Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Evet kuzum rana20 ile karışıklık olmuş ondan karıştı ortalık3.Cüz ile 14.Cüz tamamlanacak
İyi geceler canım olur 3 cüz senin olsun ekliyorumIyi geceler 3. Cüzü ben alabilir miyim ?