- 8 Şubat 2020
- 558
- 753
- 27
Tamamdır 2 kez mi okuyacağım ve ne zamana kadar ?İyi geceler canım olur 3 cüz senin olsun ekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır 2 kez mi okuyacağım ve ne zamana kadar ?İyi geceler canım olur 3 cüz senin olsun ekliyorum
Canım Kadir gecesine kadar okunacak biz 1 tane hatim listesi yapmıştık dedik 2 hatim yapalım kabul edelerse arkadaşlar alınan cüz 2 kez okunsun 2 hatim olsun dedik arkadaşlar da kabul edince 1 cüzü 2 kez okuyacağız ama sen 1 kez okuyacaksın kuzummm ama almak istersen 14 cüz da var son onu da alabilirsin kendine bak kuzumTamamdır 2 kez mi okuyacağım ve ne zamana kadar ?
Tamam ozaman 14. Cüzü de alayım Kadir gecesine kadar okurum inşallahCanım Kadir gecesine kadar okunacak biz 1 tane hatim listesi yapmıştık dedik 2 hatim yapalım kabul edelerse arkadaşlar alınan cüz 2 kez okunsun 2 hatim olsun dedik arkadaşlar da kabul edince 1 cüzü 2 kez okuyacağız ama sen 1 kez okuyacaksın kuzummm ama almak istersen 14 cüz da var son onu da alabilirsin kendine bak kuzum
Allah razı olsun kuzummm Ramazan'ın 1. günü başlanıp Kadir gecesine kadar okunacak kuzum bildirimi buraya yaparsan çok mutlu olurum okudum diye Rabbim dualarımızı kabul etsin AminnnnnTamam ozaman 14. Cüzü de alayım Kadir gecesine kadar okurum inşallah
Amin inşallah hepimizden razı olur Rabbim Tamamdir okuyunca bildirim yaparimAllah razı olsun kuzummm Ramazan'ın 1. günü başlanıp Kadir gecesine kadar okunacak kuzum bildirimi buraya yaparsan çok mutlu olurum okudum diye Rabbim dualarımızı kabul etsin Aminnnnn
gelmem mi kiz tatlim.hatta gelmisim geldim bileselef0111 kuzimmmm 2. Kez hatime niyet edersek gelir misin
Tamamdır canım 2 kez okurum ben@DantelKiz R rana20 @agustos72 kavs-i kuzah SoLeiL12 kuzular 1 hatim listesini şükürler olsun tamamladık ve düşündük ki 1 hatim daha yapalım Kadir gecesine daha 1 aydan fazla var özel günlerimiz 7 gün sürse 20 gün kusur gün kalıyor aldığımız cüzları 2 kez okursak ramazan ayında 2 hatim inmiş olacak Allah'ın izni ile katılmak ister misiniz ? Allah razı olsun
Önemli değil canım
Ranacim 3.Cüz senin iki kez okuyacaksın allah razı olsun ❣
Rabbim kabul eylesin inşallah canım kardeşlerim hepinizin emeğine sağlık Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin bizleriRanacim 3.Cüz senin iki kez okuyacaksın allah razı olsun ❣
RESEN canım özelde yazdım 8. Ve 14.Cüz senin
Rana arkadaş birinci listede 3.cüzü almıştı birinci listedekiler aynı cüzü iki kez okuma yapicak karışıklık olmasin
Hatime ramazan ayında başlayacağız kadir gecesi biticek ramazandan 1 2 gün once etiket yapicam ALLAH razı olsun ❣
Rabbim kabul etsin2. Ramazan Hatim Listemiz
1.Cüz Ssevincli ❤okuyacak
2.Cüz M MaviMabellee ❤2 kere okuyacak
3.Cüz HatueL ❤2 kere okuyacak
4.Cüz
5.Cüz @eunja ❤ okuyacak
6.Cüz MssPARE ❤2 kere okuyacak
7.Cüz OraEtLabora ❤2 kere okuyacak
8.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
9.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
10.Cüz Minnosprenses ❤okuyacak
11.Cüz kavs-i kuzah ❤2 kere okuyacak
12.Cüz kavs-i kuzah ❤2 kere okuyacak
13.Cüz M Mavi Menekse ❤2 kere okuyacak
14.Cüz
15.Cüz Elhan ❤2 kere okuyacak
16.Cüz Aktif Lora ❤2 kere okuyacak
17.Cüz Cookiie ❤2 kere okuyacak
18.Cüz selef0111 ❤ okuyacak
19.Cüz M Meva59 ❤2 kere okuyacak
20.Cüz PiXiEE ❤2 kere okuyacak
21.Cüz BlueBerry4268 ❤2 kere okuyacak
22.Cüz Nevreste ❤2 kere okuyacak
23.Cüz C A N O - ❤2 kere okuyacak
24.Cüz SoLeiL12 ❤2 kere okuyacak
25.Cüz UcanSupurge ❤2 kere okuyacak
26.Cüz ezgiisel ❤2 kere okuyacak
27.Cüz Saliha40 ❤2 kere okuyacak
28.Cüz @Btlaydnz23 ❤okuyacak
29.Cüz Lna16 ❤2 kere okuyacak
30.Cüz RedGirl ❤2 kere okuyacak
Kızlar okundu bildirimleri yine bu topic de olsun karışmasınn
Tilavet secdelerini yine ben yaparım isterseniz kızlar toplu olarak, isterseniz sizde yapabilirsiniz
Hepinizden Allah razı olsun birbirimize destek olup 2 hatim yapacağız Allah'ın izni ile inşallah Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Tamam paremMinnosprenses canım kayınvalide 9. Ve 10. Cüzü okuyacak
Herkese iki cüz okuyor 3 cüz fazla oldu teyzeye böyle daha dengeli oldu allah razı olsun ❣
8.cüzü RESEN arkadaşa yazdım ❣
Ah benim hatim arkadaşım Allah razı olsun cansın
Aminnn aminnn inşallah çiçeğimRabbim kabul eylesin inşallah canım kardeşlerim hepinizin emeğine sağlık Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin bizleri