- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Ikinci hatim yapma durumu olursa katılırmısin canımLna16 canım kaldıysa bana da verseneeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinci hatim yapma durumu olursa katılırmısin canımLna16 canım kaldıysa bana da verseneeeeeee
MssPARE nin dua topiği var orda paylaşacak kuzum ramazanda esmalar felan birkaç gün öncesinde zikirleri paylaşırZikir grubu nasıl olacak canım
Tamam etiket yaparsınız nasip olursa katılırımMssPARE nin dua topiği var orda paylaşacak kuzum ramazanda esmalar felan birkaç gün öncesinde zikirleri paylaşır
Mutlaka yaparız Allah'ın izni ile canım MssPARE kuzum etiketleme işi sende bebeğimTamam etiket yaparsınız nasip olursa katılırım
Nevosum tatlım hazırlayacam daha duaları ayarlarım etiketi yaparım canım ❤Tamam etiket yaparsınız nasip olursa katılırım
Ne oldu salisim
Iki tarafta da gördüm kendimiNe oldu salisim
Ne oldu saliş
Kuzum bazen ordayız bazen burda lenamla ❤❣Iki tarafta da gördüm kendimi
Ne oldu saliş
Kuzum bazen ordayız bazen burda lenamla ❤❣
Ahh Selinimm yeni gordum bildirimi kusura bakma gulum nasip degilmis diyelim Rabbim kabul etsin inşallah niyetiniziAllah razı olsun canım benim Rabbim saglıcakla ramazana eriştirsin hepimizi inşallah@eunja baharım nerlerdesin sennnn cüz almak ister misin
Amin inşallah bebeğim Rabbim hepimizinkini kabul etsin çiçeğim önemli değil çiçeğim cümlemizi ramazanı görmeyi nasip etsin bebeğim 2. Hatim olacak kalabalık olursak bu listede olanlar var 2 hatimi de niyet ettik sende okur musun bebeğim cüz eksik olursa sana yazayım mıAhh Selinimm yeni gordum bildirimi kusura bakma gulum nasip degilmis diyelim Rabbim kabul etsin inşallah niyetiniziAllah razı olsun canım benim Rabbim saglıcakla ramazana eriştirsin hepimizi inşallah
Dm den yazdım gulum tamamdır yazabilirsin eksik olursa canımAmin inşallah bebeğim Rabbim hepimizinkini kabul etsin çiçeğim önemli değil çiçeğim cümlemizi ramazanı görmeyi nasip etsin bebeğim 2. Hatim olacak kalabalık olursak bu listede olanlar var 2 hatimi de niyet ettik sende okur musun bebeğim cüz eksik olursa sana yazayım mı
Tamam baharım Allah razı olsun çiçeğimDm den yazdım gulum tamamdır yazabilirsin eksik olursa canım
Vallahi ben yetişemiyorum size kafam karışıyorKuzum bazen ordayız bazen burda lenamla ❤❣