- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Kuzum bizim işler baya karışıkVallahi ben yetişemiyorum size kafam karışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bizim işler baya karışıkVallahi ben yetişemiyorum size kafam karışıyor
Ikinci hatim yapıyoruz sevinç canım ya sen ya ablan girin 8 cüz kaldı kuzumVallahi ben yetişemiyorum size kafam karışıyor
Katılırız annemle.DantelKiz @rana20 agustos72 kavs-i kuzah SoLeiL12 kuzular 1 hatim listesini şükürler olsun tamamladık ve düşündük ki 1 hatim daha yapalım Kadir gecesine daha 1 aydan fazla var özel günlerimiz 7 gün sürse 20 gün kusur gün kalıyor aldığımız cüzları 2 kez okursak ramazan ayında 2 hatim inmiş olacak Allah'ın izni ile katılmak ister misiniz ? Allah razı olsun
Iyi hadi 1 cüz alalım bizdeIkinci hatim yapıyoruz sevinç canım ya sen ya ablan girin 8 cüz kaldı kuzum
Yine aynı cüzleri okuyoruz kızlar bir.onceki listede hangi cüz aldinizsa onu okuyacağız ❤Katılırız annemle.
Aynı cüzü okuyacaksın ve ikinci hatim olucak ama yok katılmam diyorsan tamam canım ❤Lna16 canım ben ikinci listeye girmesem ?
Allah razı olsun her an bekle her yerden etiket gelebilir hahaIyi hadi 1 cüz alalım bizde
Olur canım okurum Allah razı olsun ❤DantelKiz @rana20 agustos72 kavs-i kuzah SoLeiL12 kuzular 1 hatim listesini şükürler olsun tamamladık ve düşündük ki 1 hatim daha yapalım Kadir gecesine daha 1 aydan fazla var özel günlerimiz 7 gün sürse 20 gün kusur gün kalıyor aldığımız cüzları 2 kez okursak ramazan ayında 2 hatim inmiş olacak Allah'ın izni ile katılmak ister misiniz ? Allah razı olsun
Canım aynı cüzü iki kere okuyacaksın ve iki hatim olucak allah razı olsun ❤Olur canım okurum Allah razı olsun ❤
Ben ikinciye katılamamDantelKiz @rana20 agustos72 kavs-i kuzah SoLeiL12 kuzular 1 hatim listesini şükürler olsun tamamladık ve düşündük ki 1 hatim daha yapalım Kadir gecesine daha 1 aydan fazla var özel günlerimiz 7 gün sürse 20 gün kusur gün kalıyor aldığımız cüzları 2 kez okursak ramazan ayında 2 hatim inmiş olacak Allah'ın izni ile katılmak ister misiniz ? Allah razı olsun
Anladım canım Rabbim hepimizin dualarını, niyetlerini kabul etsin inşallahCanım aynı cüzü iki kere okuyacaksın ve iki hatim olucak allah razı olsun ❤
Ramazana bir kaç gün kala etiket yapicam okumalara başlayacağız inşallah allahım izniyle ❤Anladım canım Rabbim hepimizin dualarını, niyetlerini kabul etsin inşallah
Olur kuzum sen nasıl istersen çiçeğimLna16 canım ben ikinci listeye girmesem ?
Tamam canımBen ikinciye katılamam
Ah hatim arkadaşım senden de Allah razı olsun çiçeğimOlur canım okurum Allah razı olsun ❤
Hatim arkadaşım hamişim Allah razı olsun yine bırakmadık senin peşiniIyi hadi 1 cüz alalım bizde
Canim benim bende bırakamıyorum ki girmesekte aklım kalıyorHatim arkadaşım hamişim Allah razı olsun yine bırakmadık senin peşini