- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Tamam canım mutlaka yazacağım toplanalım az daLna16 Ramazan ayı icin bende bir cüz isterim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım mutlaka yazacağım toplanalım az daLna16 Ramazan ayı icin bende bir cüz isterim.
Saliş o iş pariş de inşallah şimdi kaç kişi olmuşuz yazayım ona göre topiği açalım inşallahSen cuz listesini yaz şimdiden isteyen aliversin kalan olursa bir daha aliriz.
Tamam canım toplanmaya başladı arkadaşlar muhakkak yazacağım kuzum cuzlar için arkadaşlarınız varsa etiket yapabilirsinBen de bir cüz alayım
7.cüzü ben alabilirim1. DantelKiz
2. M MaviMabellee
3. R rana20
4. HatueL
5. agustos72
6. MssPARE
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27. Saliha40
28.
29. Lna16
30.
Kızlar listeyi yazdım umarım olmuştur
Şimdiden herkezden Allah razı olsun
Kim hangi cüzü almak isterse değiştirebilirim kızlar sıkıntı yok
Tamam canım7.cüzü ben alabilirim
1. DantelKiz
2. M MaviMabellee
3. R rana20
4. HatueL
5. agustos72
6. MssPARE
7. OraEtLabora
8. @Lna16 arkadaşı okuyacak
9. @Lna16 arkadaşı okuyacak
10. @Lna16 arkadaşı okuyacak
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27. Saliha40
28.
29. Lna16
30.
Lenam tatlım Allah razı olsun kuzum ben daha etiket yapmadım bugün hastane işlerim vardı ilgilenemedim ALLAH razı olsun bende etiketimi yapayım listeyi tama çıkaralım cüzleri ayarlayayım inşallah tatlım b3nm sagolasin ❣Selam kızlar
Malum önümüz Ramazan ve bu ayı boş geçirmek istemiyorum
Hatim bașlayalım Allah'ın izni ile inşallah
Hatmimizi Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize niyet ettik
Ne kadar çok kalabalık o kadar kiși başı cüz az düşer zorlanmayız inşallah
MssPARE arkadaşım konuyu birlikte takip edeceğiz ve Arapça bilmeyenler (cüz almayanlar) için zikir çekebilirler diye düşündük..
Zikirleri ve cüzları arkadaşım MssPARE paylaşır ona göre kişileri yazarız
Bol dua ve bol hatimli bir şekilde Ramazan'a ulaşmayı ve layıkıyla ibadetlerimizi tamamlamak nasip etsin Rabbim
Şimdiden kişileri toplayalım ki Ramazan da sıkıntıya düşmeyelim
Bol etiket yapalım arkadaşlar
Bu liste ramazan ayı için olan listemi galiba öyle ben etiketi hazırlayım benim dua topigine.payalsayim steyenleri ekleyip cüzleri belirleyelim1. DantelKiz
2. M MaviMabellee
3. R rana20
4. HatueL
5. agustos72
6. MssPARE
7. OraEtLabora
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27. Saliha40
28.
29. Lna16
30.
Hoşgeldin parişimmmmmm senden de Allah razı oldun birtanem fazla elimden gelmez ama liste işleri işte yaomaya çalıştım tamam canım işlerini hallet tamamlayalım inşallah bebeğim geçmiş olsunLenam tatlım Allah razı olsun kuzum ben daha etiket yapmadım bugün hastane işlerim vardı ilgilenemedim ALLAH razı olsun bende etiketimi yapayım listeyi tama çıkaralım cüzleri ayarlayayım inşallah tatlım b3nm sagolasin ❣
Evet bebeğim ramazan ayı hatim listesi tamam kuzum paylaş inşallah tamamlanır çiçeğimBu liste ramazan ayı için olan listemi galiba öyle ben etiketi hazırlayım benim dua topigine.payalsayim steyenleri ekleyip cüzleri belirleyelim
Allah razı olsun kizlar
Tabi ki çiçeğim katılabilirsin var tabi hangi cüzü almak istersen listedenKızlar ben katılabilirim yer varsa
Tamam canım benim kolay gelsin inşallah başka zaman nasip olur kuzum Amin inşallah canım cümlemizinkiLna16 Bu aralar müsait olamayacağım canim cok yogunum tasinma islerimiz var. Bir daha ki sefere insallah Rabbim kabul etsin