Gebeliğe Hazırlık 3 aydır deniyoruz,başlasam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah şu mecburiyetler canim.Biliyorum anliyorum seni cok.Rabbim yardimciniz olsun insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsiniz saglikli bebeginiz olur

Hiç bekleme canım git yaptır ama sana tavsiyem hastanenin tüp bebek bölümüne git kadın doğuma ben 6 ayda bir düzenli olarak gittim çocuk düşünmediğim zamanlar ve bana tüp bebek bölümünde yapılan testlerin hiçbiri yapılmadı.

Tavsiye edebileceğiniz hastane varmı tabi istanbulda

Kesinlikle yap bence benim doktorum onaylamıştı hatta yapmamı

Çok stres yapıyorum nasıl aşarım bilmiyorum

yüzmeye git. hamile kalöayı kolalaştırıyormuş bir de kafan dağılmış olur. ben bilmiyorum yüzme. kurs aryışındayım ama oğlumla gidebileceğim ve haftasonu olabilecek yer olmalı. çalışıyorum o yüzden onagöre bulmalıyım.
sanırım ilk çocuk olacak o yüzden boş zamanların bolcadır kurslara etkinliklere katıl. süper zaman geçer

Yüzmeye gidiyorum ama yüzme Yüzme bilmiyorum ama arada gidiyorum takılıyorum havuzda denizde uygun fiyatlı bulsam bende gidicem işten arta kalan zamanlarda

Doktora gitmeden bise yapmayin bende incir kuru yaptim o benim prolaktinimi yukseltti ve o engelledi. Dusunce hamile kaldim

Hiç bi sorun yokken durup dururken bence yapma canım genelde polikistik olanlar yapıyor diye biliyorum ki ben bi ay denedim tamda yapamadım adet döngüm kısaldı bu iyi mi kötü mu bilemedim her kür herkeste aynı etkiyi bırakmıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…