Klomeni dr mu önerdi
Teşekkür ederim canım benim öyle görünüyorOzaman bir dr a gitmen sart olmus canim allah sanada hayirli bir evlat nasip eder insallahhh ❤❤❤❤❤❤
Haaa anladım ayy stres yapmayalım o zaman artıkEvt ben biraz stres yapinca 1 ay yumurtam catlamadi digr ayda adetim 10gunden fazla gecikti. Oyle olunca doktorda klomen verdi biz takip edelim bu ay dedi
Henüz tedaviye başlamadım yeni çıktı test sonuçlarım bu ay başlayacağım, inşallah düzelirDüzeldi mi şimdi sorun
Ah şu mecburiyetler canim.Biliyorum anliyorum seni cok.Rabbim yardimciniz olsun insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsiniz saglikli bebeginiz olurÜşenmeyip bu kadar şey yazdığınız için teşekkür ederim,bende uzun yazayım o haldeben sigorta teknikeriyim eleman olarak geçiyoruz, buraya istanbula çok uzak şehirden gelin olarak geldim ailemi herkesi geride bıraktım.Orda çok harika bi iş yerim vardı tek personeldim girdiğime çıktığıma karışan yoktu.Sonra buraya geldim yüklü bi borcun altındaydım yeni evlenmişim ödemeler geliyor.Gözümü kapayıp burda başladım hemen ama patronum insan gibi davranmıyor, asgari ücret alıyorum çıksam kurumsal yerde iş bulabilir miyim bilmiyorum kalsam zoruma gidiyor 3 kuruşa çalışmak herkesten çok çalışıp en düşük ben alıyorum belki eşim tayin alır diye alıyorum tayin çıkmıyor
InşAllah tedaviye gerek kalmadan tez zamanda kucağını doldursun Rabbim, yıpratmadanHenüz tedaviye başlamadım yeni çıktı test sonuçlarım bu ay başlayacağım, inşallah düzelir
Amin, hepimizin inşallahInşAllah tedaviye gerek kalmadan tez zamanda kucağını doldursun Rabbim, yıpratmadan
Tavsiye edebileceğiniz hastane varmı tabi istanbuldaHiç bekleme canım git yaptır ama sana tavsiyem hastanenin tüp bebek bölümüne git kadın doğuma ben 6 ayda bir düzenli olarak gittim çocuk düşünmediğim zamanlar ve bana tüp bebek bölümünde yapılan testlerin hiçbiri yapılmadı.
Teşekkür ederim canım hepimizin InşAllahAh şu mecburiyetler canim.Biliyorum anliyorum seni cok.Rabbim yardimciniz olsun insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsiniz saglikli bebeginiz olur
Kesinlikle yap bence benim doktorum onaylamıştı hatta yapmamıMerhaba arkadaşlar,1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz.29 yaşındayım.Kendimden çok emindim o ay hamile kalırım zannettim ama 3 aydır kalamayınca çok stres yaptım.Dr gitmek istemedim erken diye bide iş yerinden zaten izin alamıyorum.Soğan kürünü duydum yapsam mı acaba yorumunuz ne olur.Erken diceksiniz ama napim stres yapıyorum artık
Boğazımda balgam var en kötü onu atarımKesinlikle yap bence benim doktorum onaylamıştı hatta yapmamı
Ben faydasını gördümBoğazımda balgam var en kötü onu atarım
Hamile mı kaldınız yoksa sağlık açısından mıBen faydasını gördüm
Çok stres yapıyorum nasıl aşarım bilmiyorum
Hamileyiö evet daha çok yeni ama tedavi de görüyordum tedavi den mi soğandan mı bilmiyorum ama bence etkisi olduHamile mı kaldınız yoksa sağlık açısından mı
Yüzmeye gidiyorum ama yüzmeyüzmeye git. hamile kalöayı kolalaştırıyormuş bir de kafan dağılmış olur. ben bilmiyorum yüzme. kurs aryışındayım ama oğlumla gidebileceğim ve haftasonu olabilecek yer olmalı. çalışıyorum o yüzden onagöre bulmalıyım.
sanırım ilk çocuk olacak o yüzden boş zamanların bolcadır kurslara etkinliklere katıl. süper zaman geçer
Yüzme bilmiyorum ama arada gidiyorum takılıyorum havuzda denizdeyüzmeye git. hamile kalöayı kolalaştırıyormuş bir de kafan dağılmış olur. ben bilmiyorum yüzme. kurs aryışındayım ama oğlumla gidebileceğim ve haftasonu olabilecek yer olmalı. çalışıyorum o yüzden onagöre bulmalıyım.
sanırım ilk çocuk olacak o yüzden boş zamanların bolcadır kurslara etkinliklere katıl. süper zaman geçer
MaşAllah daim olsunHamileyiö evet daha çok yeni ama tedavi de görüyordum tedavi den mi soğandan mı bilmiyorum ama bence etkisi oldu
Doktora gitmeden bise yapmayin bende incir kuru yaptim o benim prolaktinimi yukseltti ve o engelledi. Dusunce hamile kaldimMerhaba arkadaşlar,1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz.29 yaşındayım.Kendimden çok emindim o ay hamile kalırım zannettim ama 3 aydır kalamayınca çok stres yaptım.Dr gitmek istemedim erken diye bide iş yerinden zaten izin alamıyorum.Soğan kürünü duydum yapsam mı acaba yorumunuz ne olur.Erken diceksiniz ama napim stres yapıyorum artık
Hiç bi sorun yokken durup dururken bence yapma canım genelde polikistik olanlar yapıyor diye biliyorum ki ben bi ay denedim tamda yapamadım adet döngüm kısaldı bu iyi mi kötü mu bilemedim her kür herkeste aynı etkiyi bırakmıyor benceMerhaba arkadaşlar,1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz.29 yaşındayım.Kendimden çok emindim o ay hamile kalırım zannettim ama 3 aydır kalamayınca çok stres yaptım.Dr gitmek istemedim erken diye bide iş yerinden zaten izin alamıyorum.Soğan kürünü duydum yapsam mı acaba yorumunuz ne olur.Erken diceksiniz ama napim stres yapıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?