Gebeliğe Hazırlık 3 aydır deniyoruz,başlasam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gitmeden bise yapmayin bende incir kuru yaptim o benim prolaktinimi yukseltti ve o engelledi. Dusunce hamile kaldim
Bilinçsizce bişey yapmak istemiyorum olmadığı her ay paniğe kapılıyor insan neden olmuyor diye ki benim soğan yemişliğim bile yok 😊

Bilinçsizce bişey yapmak istemiyorum olmadığı her ay paniğe kapılıyor insan neden olmuyor diye ki benim soğan yemişliğim bile yok 😊
Doktora giderseniz muaneye edecektir bence ilk once hormon tahlilillerini yaptiirn adetin 3. Gunu gidiliyor genelde onda problem cikiyor

Ayy inşallah ya keşke tedaviye başladık bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

seni arada görüyordum. hem zayıflama topikleridne hem bebe topiklerinden ;)
aşağı yukarı benziyoruz. bir oğlum var 6 yaşında yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum bebek istiyorum ve zayıflamaya çalışırorum :D
ben de bu ay doktora gittim eşimden test istedi. beni ultrasonla kontrol etti. bir sorun görünmüyor şubata kadar görünme gözüme dedi :D
yumrtlaman gerçekleşmek üzere çalışmalara devam dedi saldı beni :D
inş hayırlısıyla hamile kalırım bu ay. inş senin de tedavin olumlu sonuçlanır bu ay.
muhakka haber et meraktayım. eğer olmaz da tedaviye başlarsam beni neler bekliyor :D

seni arada görüyordum. hem zayıflama topikleridne hem bebe topiklerinden :KK66:
aşağı yukarı benziyoruz. bir oğlum var 6 yaşında yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum bebek istiyorum ve zayıflamaya çalışırorum :KK70:
ben de bu ay doktora gittim eşimden test istedi. beni ultrasonla kontrol etti. bir sorun görünmüyor şubata kadar görünme gözüme dedi :KK70:
yumrtlaman gerçekleşmek üzere çalışmalara devam dedi saldı beni :KK70:
inş hayırlısıyla hamile kalırım bu ay. inş senin de tedavin olumlu sonuçlanır bu ay.
muhakka haber et meraktayım. eğer olmaz da tedaviye başlarsam beni neler bekliyor :KK70:
Mrb cnm insAllah tedavisiz hamilr kalabilirsin Allah bağışlasın oğlunu benim kizimdan bi yas büyükmüş bi problem yoksa inşAllah olur bende pcos var artk beklemek istemedim ama insAllah gerek kalmaz cidden ilaçlar cok yıpratıyor ilk aydan onu farkrttim..
Diyet topiklerinde okuyucu musun yoksa listede var msn bi grupta cnm

Mrb cnm insAllah tedavisiz hamilr kalabilirsin Allah bağışlasın oğlunu benim kizimdan bi yas büyükmüş bi problem yoksa inşAllah olur bende pcos var artk beklemek istemedim ama insAllah gerek kalmaz cidden ilaçlar cok yıpratıyor ilk aydan onu farkrttim..
Diyet topiklerinde okuyucu musun yoksa listede var msn bi grupta cnm

inş.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin içinde de bize inş.
ben aralıkta mezun olmuştum 8. takımdan.
sonra her şişman gibi geri aldım :D :D tekrar başladım bugün bakalım. en azından kafamı ona yorarsam bebk işini çok takmam diye düşündüm. ilaç kullanmak genel olarak bana iyi gelmiyor zaten. inş tesaviye gerek kalmaz. bekliyoruz bakalım ;) senin regl bu ay ne zaman gelmeyecek inş :D

inş.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin içinde de bize inş.
ben aralıkta mezun olmuştum 8. takımdan.
sonra her şişman gibi geri aldım :KK70: :KK70: tekrar başladım bugün bakalım. en azından kafamı ona yorarsam bebk işini çok takmam diye düşündüm. ilaç kullanmak genel olarak bana iyi gelmiyor zaten. inş tesaviye gerek kalmaz. bekliyoruz bakalım :KK66: senin regl bu ay ne zaman gelmeyecek inş :KK70:
Amin insAllah canım ben daha mezun olamadım izne ayrıldım 😉 insAllah kilo veridkce kendiliğinden gelir bebişiniz cnm 14 Eylül bat cnm bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü

Back