Gebeliğe Hazırlık 3 aydır deniyoruz,başlasam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece kist yokki bu işin içinde amh değerleriniz nedir rahimde sorun var mı yumurtlama günleriniz kaçıncı gün eşinizde herhangi sperm azlığı , yokluğu veya ileri hareket sıkıntısı var mı tiroidiniz var mı kuru kuruya soğan küründen ziyade kapsamlı bi muayene gerekiyor çocuk düşünüyoruz herhangi sıkıntımız var mı kapsamlı tahlil yaptırmak istiyoruz derseniz yapılır.
Evet doğru diyosunuz gidip bi görüşeyim ınşAllah

Evet doğru diyosunuz gidip bi görüşeyim ınşAllah
Doktorun da etkisi büyük burda İlk önce ben kadın doğumcuya gitmiştim bana bütün tahlilleri yapmıştı sonra eşinin ürolojiye gitmesi lazım dedi eşimde sperm sorunu çıktı orda kesinlikle tüp bebek dediler şuan o aşamasıyız ilk transferimiz negatif oldu

Doktorun da etkisi büyük burda İlk önce ben kadın doğumcuya gitmiştim bana bütün tahlilleri yapmıştı sonra eşinin ürolojiye gitmesi lazım dedi eşimde sperm sorunu çıktı orda kesinlikle tüp bebek dediler şuan o aşamasıyız ilk transferimiz negatif oldu
Ne kadardır deniyorsunuz,hangi dr gitmem gerekiyor tahliller için

Merhaba arkadaşlar,1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz.29 yaşındayım.Kendimden çok emindim o ay hamile kalırım zannettim ama 3 aydır kalamayınca çok stres yaptım.Dr gitmek istemedim erken diye bide iş yerinden zaten izin alamıyorum.Soğan kürünü duydum yapsam mı acaba yorumunuz ne olur.Erken diceksiniz ama napim stres yapıyorum artık
Doktora gitmeme ısrarınız neden?Bir isyeri hastaneye gidicem dediginizde sorun yapacaksa bu isi birakin zaten.hamile kaldiginizda ve ilerleyen donemlerde burnunuzdan getirirler.Tecrube ettigim icin soluorum.Doktoru asla ihmal etmeyin.Tum testlerinizi yaptirin.Doktor kontrolunde folik aside baslamalisinz hamilelikten 3 ay once kullanmaniz gerekli.

Merhaba arkadaşlar,1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz.29 yaşındayım.Kendimden çok emindim o ay hamile kalırım zannettim ama 3 aydır kalamayınca çok stres yaptım.Dr gitmek istemedim erken diye bide iş yerinden zaten izin alamıyorum.Soğan kürünü duydum yapsam mı acaba yorumunuz ne olur.Erken diceksiniz ama napim stres yapıyorum artık
Canim ovulasyon testi kullanabilrsin evde idrarla yapilan yumurtlama gunu takip yapip ogunlerde iliski yaparsan hamilelik olasiligini yukseltebilirsin

bence doktora gitmelisin. ama hamile kalamadın diye değil. kontrolünü olursun bir sıkıntı varsa öğrenip tedavi olursun.
benim bir oğlum var Allah bağışlar inş. oğluma 6. ayda hamile kalmıştım. 6 yaşında kuzum şimdi. ben de 30.
ikinci için uğraşıyoruz. 10 aydır korunmuyorum olmadı. doktora gittim. muayenm de bir sıkıntı çıkmadı. eşim için muayene istedi ürolojiden onda da sıkıntı çıkmadı çok şükür. 4-5 ay daha bekleyelim olamazsa tedaviye başlarız dedi.
en azından şimdilik bir sıkıntı olmadığını öğrenmiş oldum.
bir de öyle hemen tık diye olmuyor büyük çoğunlukta. çok azınlıkta o hemen hamile kalanlar :KK66:
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.

Doktora gitmeme ısrarınız neden?Bir isyeri hastaneye gidicem dediginizde sorun yapacaksa bu isi birakin zaten.hamile kaldiginizda ve ilerleyen donemlerde burnunuzdan getirirler.Tecrube ettigim icin soluorum.Doktoru asla ihmal etmeyin.Tum testlerinizi yaptirin.Doktor kontrolunde folik aside baslamalisinz hamilelikten 3 ay once kullanmaniz gerekli.
Eğer gebelik oluşursa bi kaç ay saklamayı düşünüyorum çünkü hamile olanı çıkmak zorunda bırakacak kadar eziyet ediyormuş.Tazminat vermemek için atmıyor işten istifaya mecbur bırakıyor,hastaneye git der ama sonra burnumdan getirir köle gibi çalıştırır ve sormaz ne için gittin neyin var diye genelde mesai dışı gidiyorum

bence doktora gitmelisin. ama hamile kalamadın diye değil. kontrolünü olursun bir sıkıntı varsa öğrenip tedavi olursun.
benim bir oğlum var Allah bağışlar inş. oğluma 6. ayda hamile kalmıştım. 6 yaşında kuzum şimdi. ben de 30.
ikinci için uğraşıyoruz. 10 aydır korunmuyorum olmadı. doktora gittim. muayenm de bir sıkıntı çıkmadı. eşim için muayene istedi ürolojiden onda da sıkıntı çıkmadı çok şükür. 4-5 ay daha bekleyelim olamazsa tedaviye başlarız dedi.
en azından şimdilik bir sıkıntı olmadığını öğrenmiş oldum.
bir de öyle hemen tık diye olmuyor büyük çoğunlukta. çok azınlıkta o hemen hamile kalanlar :KK66:
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.
Ablamlar istemediği halde korunmaya rağmen oldu bende çabalıyorum bu dünyanın kanunu bu 😊 ama çok stres yaptım zannettim ki hemen oluyor tek ilişkide 😊

Ablamlar istemediği halde korunmaya rağmen oldu bende çabalıyorum bu dünyanın kanunu bu 😊 ama çok stres yaptım zannettim ki hemen oluyor tek ilişkide 😊

tabi onunda etkisi vardır hatta çok vardır ama vücut bazen hazır olmuyor. zaman vermek gerek.

Bende 3 ay denedim bu 4. Ayim klomene basladk

Bence öncelikle bir hormon testi yaptırın, 1 sene dolmasa bile yaptırıp ufakta olsa bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek gerek. Belki çok basit bir ilaçla hallolacak bişey de çıkabilir. Bende 1 senedir istiyorum erteledim doktora gitmeyi önce eşim test yaptırdı onun değerleri iyi çıktı, geçen ay ben doktora gittim doktor pkodan şüpheleniyorum çok yumurta var dedi hormon testi istedi sonuç olarak tsh ve prolaktin yüksek çıktı. Yarın tekrar doktora gidip sonuçlarımı göstericem bakalım nasıl bir tedavi başlayacak. Ama ben pişman oldum keşke daha önce kan testi yaptırıp öğrenseydim diye, çünkü çok basit bir hormon değişikliği bile gebeliği engelleyebiliyor.

Eğer gebelik oluşursa bi kaç ay saklamayı düşünüyorum çünkü hamile olanı çıkmak zorunda bırakacak kadar eziyet ediyormuş.Tazminat vermemek için atmıyor işten istifaya mecbur bırakıyor,hastaneye git der ama sonra burnumdan getirir köle gibi çalıştırır ve sormaz ne için gittin neyin var diye genelde mesai dışı gidiyorum
Eski is yerimde oyleydim ozamanlar mecbur oldugum icin bende ayni bole yaptim gizli sakli gittim 1.5 ay solemedim.sonra soledim inanilmaz baskilar.inanilmaz itici davranislar gordum ki.tabi nouldu bebegimi kaybettim sinir stres vs.tabi direk onu suclamiorm Rabbim ole uygun gordu lakin bunu yapan bi kadin.Ve bekar evlenmemis kiskanc bi kadindi.Allahta ona gun yuzu gostermesin derim hep.Ciktim ayrildim ordan.Zaten deneyimim vs. Vardi daha rahat bi yerdeyim suan.Bu sartlari girerken de konustum.Egerki bebek vs. Takintiniz varsa hic baslamayalim dedim.Simdi hamileyim zorla doktora gonderiolar;)Meyve sut aliolar ofise;)Allahta razi olsun.Tabi bu mevkimden kaynaklanio.Ozman stajer muhasebeciydim simdi belgemi aldim.Umarim sizide uzmezler.Buna ben ilk basta izin verdim siz vermeyin

Eski is yerimde oyleydim ozamanlar mecbur oldugum icin bende ayni bole yaptim gizli sakli gittim 1.5 ay solemedim.sonra soledim inanilmaz baskilar.inanilmaz itici davranislar gordum ki.tabi nouldu bebegimi kaybettim sinir stres vs.tabi direk onu suclamiorm Rabbim ole uygun gordu lakin bunu yapan bi kadin.Ve bekar evlenmemis kiskanc bi kadindi.Allahta ona gun yuzu gostermesin derim hep.Ciktim ayrildim ordan.Zaten deneyimim vs. Vardi daha rahat bi yerdeyim suan.Bu sartlari girerken de konustum.Egerki bebek vs. Takintiniz varsa hic baslamayalim dedim.Simdi hamileyim zorla doktora gonderiolar:KK66:Meyve sut aliolar ofise:KK66:Allahta razi olsun.Tabi bu mevkimden kaynaklanio_Ozman stajer muhasebeciydim simdi belgemi aldim.Umarim sizide uzmezler.Buna ben ilk basta izin verdim siz vermeyin
Üşenmeyip bu kadar şey yazdığınız için teşekkür ederim,bende uzun yazayım o halde 😊 ben sigorta teknikeriyim eleman olarak geçiyoruz, buraya istanbula çok uzak şehirden gelin olarak geldim ailemi herkesi geride bıraktım.Orda çok harika bi iş yerim vardı tek personeldim girdiğime çıktığıma karışan yoktu.Sonra buraya geldim yüklü bi borcun altındaydım yeni evlenmişim ödemeler geliyor.Gözümü kapayıp burda başladım hemen ama patronum insan gibi davranmıyor, asgari ücret alıyorum çıksam kurumsal yerde iş bulabilir miyim bilmiyorum kalsam zoruma gidiyor 3 kuruşa çalışmak herkesten çok çalışıp en düşük ben alıyorum belki eşim tayin alır diye alıyorum tayin çıkmıyor

Bence öncelikle bir hormon testi yaptırın, 1 sene dolmasa bile yaptırıp ufakta olsa bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek gerek. Belki çok basit bir ilaçla hallolacak bişey de çıkabilir. Bende 1 senedir istiyorum erteledim doktora gitmeyi önce eşim test yaptırdı onun değerleri iyi çıktı, geçen ay ben doktora gittim doktor pkodan şüpheleniyorum çok yumurta var dedi hormon testi istedi sonuç olarak tsh ve prolaktin yüksek çıktı. Yarın tekrar doktora gidip sonuçlarımı göstericem bakalım nasıl bir tedavi başlayacak. Ama ben pişman oldum keşke daha önce kan testi yaptırıp öğrenseydim diye, çünkü çok basit bir hormon değişikliği bile gebeliği engelleyebiliyor.
Düzeldi mi şimdi sorun

Back