- 2 Aralık 2011
- 802
- 595
kzilar diyetkolik 2 gun sonra benden ucret istedigi icin ben fatsecrete gectim. fatsecretin puanlarini baska sitlerlerle karsilastirdim. daha kesin orda. her paketli besinin arkasinda 100 gr inda olan kalori,yag,karbonhidrat yazar. diyelim 100 gr cikolata 400 kalori , 50 gr karbonhidrat falan yazar. iste odur bizim puanimiz. ben arastirdim,bu ebru akindaki liste atkins diyetinden gelme liste. orda tahmini puanlar yazar. en iyisi bizler fatsecretten bakalim. ucretsiz uygulama. hem bu sekilde kalorimizi de gormus oluruz. orda bize verilen mevcut kaloriyi yazar. onu da gecmemeye gayret edersek,cok hizli sekilde kilo veririz.ben her gun bakiyorum. megersem ben zaten dusuk kaloriyle besleniyomusum.cunku hic asmadim o kaloriyi. ben karbonhidrat manyagi oldugum icin kilo aliyomusum.
arkadaslar ben cok hizli kilo verdimya,bazi siskolar ay sen hasta olucan falan demisti bana(tabi kendileri yapamiyor ya). annem de korkmustu. cunku ben ilk 8 gun 9 kilo vermistim. annem beni zar zor ay sonu doktora goturdu.1 ayda 17 kilo verdi bu geberecek diye.doktorun tartisi yagi falan da olcuyor(benimki sadece kilomu gosteriyor). ben ciktim tartiya doktor dedi ki, bu sirf yagdan vermis kilosunu.bu tehlikeli degil aksine iyi bir sey.kaslari da guclenmis dedi. annem tabi yok tahlil diye tutdurdu. tahlil yaptik hepsi temiz cikti.ben zaten normal olarak 6 aydan bir chek up yaptiran biriyim.2 senedir hic bir hastaligim yok
korkmayin zayiflamaktan. ara sira d vitamini falan alin. ne bileyim,halsizlik falan cekerseniz vitaminler kompleksi alin. ama korkmayin
arkadaslar ben cok hizli kilo verdimya,bazi siskolar ay sen hasta olucan falan demisti bana(tabi kendileri yapamiyor ya). annem de korkmustu. cunku ben ilk 8 gun 9 kilo vermistim. annem beni zar zor ay sonu doktora goturdu.1 ayda 17 kilo verdi bu geberecek diye.doktorun tartisi yagi falan da olcuyor(benimki sadece kilomu gosteriyor). ben ciktim tartiya doktor dedi ki, bu sirf yagdan vermis kilosunu.bu tehlikeli degil aksine iyi bir sey.kaslari da guclenmis dedi. annem tabi yok tahlil diye tutdurdu. tahlil yaptik hepsi temiz cikti.ben zaten normal olarak 6 aydan bir chek up yaptiran biriyim.2 senedir hic bir hastaligim yok
korkmayin zayiflamaktan. ara sira d vitamini falan alin. ne bileyim,halsizlik falan cekerseniz vitaminler kompleksi alin. ama korkmayin