- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
verirsin canım verirsin hoşgeldin :)kesinlikle öyle, aşırı motive ediyorsun bizi, bugün başladım hayırlısıyla artık geri dönüş yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verirsin canım verirsin hoşgeldin :)kesinlikle öyle, aşırı motive ediyorsun bizi, bugün başladım hayırlısıyla artık geri dönüş yok
canım neler yiyorsun paylaşır mısın bize de alternatif olur :)arkadaşlar dün 22 de kaldım bu sabah sonuç harikaa..bundan sonra da 30u geçmiycem ..
bir de eski yediklerime baktım fatsecretten.. aldığı kalori 1200 civarı ama istediğim gibi veremiyordum.. kb değerlerine baktım 150 civarı.. verememem bundanmış diye düşünüyorum..
ben bu diyetle başarıcam.. 17 mayısta kardeşimin nişanı var en az 68 olmalıyım,,, belki de daha az bile olurum
hoşgeldin canım bol şanslar :)bende başlıyorum bu diyete
şu an kilomu bilmiyorum.yani bir haftadır tartılmadım.yarın sabah tartılıp başlıycam...
ekmeği tamamen bıraktım..canım neler yiyorsun paylaşır mısın bize de alternatif olur :)
sagol canım iyi gidiyor bende 3 gündür falan ekmek yemiyorum 3 kadar iyi dayanıyorsun valla bende insülin direnci olduğu için acıkıyorum yumurtayı yağda yapınca ekmeksiz giyemiyorumekmeği tamamen bıraktım..
sabah : 2 yumurta ( bazen haşlanmış bazen tereyağlı bazen de sucuklu kıymalı)
bol peynir
doymazsam badem veya ceviz
genelde 2 -3 e kadar açlık hissetmiyorum önceden ekmek vs de yediğim halde 11 de acıkıyordum
2-3 gibi : sütlü veya kahve kremalı nescafe yanında badem ceviz bir de bitter çikolata ( migrostan mlife şekersiz çikolata aldım kb değeri daha düşük )
akşam da tavuk veya balık , salata, yoğurt
günde 3.5 lt kadar su içiyorum
Fatsecrete canimIyi Akşamlar kızlar ya bişey soracağım fatsecret Değerler diyetkolikde ki değerlerden daha yüksek siz hangi değerlere bakıyorsunuz merak ettim
Yüksek hesapla ki az ye dimi )Fatsecrete canim
Evet canim, saglam saglam gidelim hazirana incecik giricezzzzzYüksek hesapla ki az ye dimi )
İyi olmus canim,insallah yarin farki gorursunkizlar sabah bi ekmek kizartim 8puan+2puanlik yesil zeytin+= 10 puan
ara : 2puan lik peynir
ogle: 2hamburger koftesi sadece 2puan+2puanlik kasar = 4puan
ara: bi ince cubuk kraker 4puanlik
aksam : patlican yemegide patlicanindan 2catal aldim 8diyelim yuksek tutalim+1puanlik peynir+1puanlikda salam+yarim dilim kepek ekmegi 6puanlik =16
gunu 36puanla kapatim
sizce nasil olmus kizlar
İyi olmus canim,insallah yarin farki gorursun
Cok teşekkür ederim. Bugunu 54 le kapattim.aldigim 4 puani suan kosu badinda harciyorum :)yeni terazi alacagim yarin insallah sorun ondadir.canım aramıza hoşgeldin bende pko var insülin direnci ve troidlerim yavaş çalışıyor ben bile verdiysem sende verirsin bol şans :)
Âmin canım âmin inşEvet canim, saglam saglam gidelim hazirana incecik giricezzzzz
canım 25 puanla verilir ama kalorin de sanki biraz yüksek ben 67!kiloyla başladım şuan 65 kiloyum bana fatsecret 2000 kalori verdi ben ya 1500 tutuyorum Yada 1200 dekızlar fat secreta yazdım bugün kalori 2500 kb puanım 25 bu kaloriyle verilir mi ki kilo??
Bende şuan eliptik bisiklet yapıyorum canım 45 dk düşünüyorum sayabilirsenCok teşekkür ederim. Bugunu 54 le kapattim.aldigim 4 puani suan kosu badinda harciyorum :)yeni terazi alacagim yarin insallah sorun ondadir.
güzel gidiyorsun canım tebriklerkizlar sabah bi ekmek kizartim 8puan+2puanlik yesil zeytin+= 10 puan
ara : 2puan lik peynir
ogle: 2hamburger koftesi sadece 2puan+2puanlik kasar = 4puan
ara: bi ince cubuk kraker 4puanlik
aksam : patlican yemegide patlicanindan 2catal aldim 8diyelim yuksek tutalim+1puanlik peynir+1puanlikda salam+yarim dilim kepek ekmegi 6puanlik =16
gunu 36puanla kapatim
sizce nasil olmus kizlar
Sabah 1 yumurta, oglen 1 porsiyon ton baligi 1 domates 1 salatalık, ara 2 ceviz 6 gram bitter cikolata.aksam 140 gr yumurtali ispanak 1 kızarmıs ekmek, 50 gr bulgur pilavi yarim kase cacık. Aksam cok acıkmıştım. Abarttım birazBende şuan eliptik bisiklet yapıyorum canım 45 dk düşünüyorum sayabilirsen