kizlar bi de yardimci olan araclari soyleyeyim. yesil kahve zencefilli. en ucuz marka da olur farketmez. benim gibi 20-30 kilo vermek isteyen gunluk 3 fincan, 10 kiloya kadar vermek isteyen gunluk 2 fincan iscin. kabizligi ortadan kaldirdigi icin, yediklerimiz tuvalete gidiyo direk. yemekten once 2 cay kasigi 60 gramlik suya katip ice bilirsiniz. turk kahvesi gibi pisire de bilirsiniz. tatladirici kata bilirsiniz. tadi o kadar berbat ki istah gidiyor. bi de gunluk 2 fincan yesil cay, 1 dilim limonla. odemleri atiyo o da. cok hizli kilo verdiriyor bunlar ayni anda. ben tatlandirici bol bol kullandim her seyde. ve benim diyet cok keyifli oldu. niye derseniz. ben cikolata da yedim,dondurma da. cips de. yeri geldi ekmek yedim. yani kismadim. gunluk yediklerinizi yiyince sizler vitamin kaybi falan da yasamiyosunuz. diyelim ben nestle hastasiyim.. o cikolatanin 100 graminda 50 kb var. 50 gramindan 25 kb mi aliyodum(nerdeyse yarim paket yapiyo). diger 25 i de baska seyden aliyodum.yine zevkaldigim seyden. yumurta, tavuk gibi seyleri de ya firin,ya kizartma yapip yiyodum. bunlar zaten sifir puan. doyuyosun yani. ac kalman imkansiz.meyve zaten sevmem.yazin erik, karpuz, cilek yerim. e yazin cikolata yenilmiyo zaten. meyveleri de cikolata gibi puanlayip yiyodum. kesinlikle kendinize yasaklamayin hic bi seyi.hayatdan neden zevk aliyosaniz,devam edin. obur turlu zaten cekilmiyo diyet.isvec diyetinden tut her seyi denedim.hem mutsuz oluyodum. hem de sonra geri aliyodum. bu diyetde bakiyorum , egerse 3 kilo falan gelmisse,3 gunlukyapiyorum diyetimi hemen gidiyor. kolay gelsin