- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
ısyerınde nasıl yapcamkı onuda boyle hazır ama kalorısı az seyler yemek lazım da ne ıste10 adet fındık 2,34 kb canım tavuk haşlayıp yiyebilirsin 0 puan :) tavuk sote de yapabilirsin proteinler de kb genelde 0 puan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ısyerınde nasıl yapcamkı onuda boyle hazır ama kalorısı az seyler yemek lazım da ne ıste10 adet fındık 2,34 kb canım tavuk haşlayıp yiyebilirsin 0 puan :) tavuk sote de yapabilirsin proteinler de kb genelde 0 puan :)
evde hazırlayıp götüremez misin? yada öğlen çıkan yemekleri hesaplayarak yiyebilirsin canımısyerınde nasıl yapcamkı onuda boyle hazır ama kalorısı az seyler yemek lazım da ne ıste
mesela patateslı ıcınde et olan yemek cıkıyor kac kasık alcam kac puan olur bılememkı bunlarıevde hazırlayıp götüremez misin? yada öğlen çıkan yemekleri hesaplayarak yiyebilirsin canım
canım patatesten mümkün olduğun kadar uzak dur derim :) beni patates yaktı :) verdiğimi geri aldım yani çorbalara fatsecret dan bakabilirsin 1 kepçe kaç kb falan diye diyetkolikden de bakabilirsin canımmesela patateslı ıcınde et olan yemek cıkıyor kac kasık alcam kac puan olur bılememkı bunları
yada corbaların kalorılerını
fatsecretı ındıremedım ya netım yok suan ,canım patatesten mümkün olduğun kadar uzak dur derim :) beni patates yaktı :) verdiğimi geri aldım yani çorbalara fatsecret dan bakabilirsin 1 kepçe kaç kb falan diye diyetkolikden de bakabilirsin canım
Doğru diyorsunn canımmmm.yok bırakmam merak etmeeee
yok canım ben onu kullanıyorum bazı arkadaşlarda kullanıyor bazıları da deftere not alıyor tartı şart ama :)fatsecretı ındıremedım ya netım yok suan ,
hep o programa bakıp 50 puanı gecmemek sartıylamı yıyosunuz
haklısın canım tartı şart sen ne yapıyorsun nasıl giidyor :)ekmegin 20 gr 8puan yalniz. dikkat edelim ona. 1 dilim bizim burda 50 gr a geliyor. yani dilim olarak degil, gram olarak bakalim. benim arkadas da 1 dilim yiyorum kilo veremiyorum diyodu. 1 dilim dedigi ekmegi olctum 100 gri geciyodu. yani dilim var , dilim var. bi de kavrulmamis findik 100 gr i 5 puan. tuzsuz olani.100 gr benim vuc olarak 3 tane yapiyor. yani 3 avuc 100 gr a geliyor bende. abimde 1 avucu 100 gr da neyse yani grama dikkat edelim, yoksa o kilo gitmezzzzz
Ay kızlaaar unuttum tartilmayı yaaa.yarın sabah bildiriyim yapayım artikGunaydin kizlar, bugun bildirim gunuuuu,ozele atarsanız daha cok memnun olurum
Ben hiç verdiğimi sanmıyorumTünaydın kızlar ben geçen haftaya göre 1,3 kg vermişim 2 hafta da toplam 1,5 kilo vermişim pko+insülin direnci+troid yavaş çalışması=1,5 kilo benim için harika bişey ₺
Mutlaka vermişsindir canımBen hiç verdiğimi sanmıyorum
sen ne yedin de hemen verdin kiloları ya bize de bilgi ver sırf etmi yedinben iyi iste ne olsun. bu diyet bittiginde ben aylarca et falan yemiyorum, nasil bikiyorsam artik yemek bile yemem. sadece cay tatli takiliyorum. o zaman da protein yemedigim icin,karistirma olmuyor. kilo vermeye devam ediyorum. diyetim bittikten sonra 500 gr daha vermisim :)))
Aciktiysan ve yemege daha varsa patlat bi yumurtaaaaselam kızlar,
yeni geldim eve.
dünkü tavuğu yiyem dedim yenilmiyor, atam dedim atılmıyor, tavuk bu nasıl sevdaymış
biri beni durdursun k.validem geliyor durdurmaya o nedenle hızla yemek yapmam, ütü yapmam, lavabo ovmam gerek. mercimek çorbası yapıcam belki yerim ben de. somon aldım sürücem fırına ve yanına salata tamamdır.
ama 20:00 ye kadar dayanamam açım, kahvaltıyla duruyorum. dolapta kapuska buldum onu yiycem, yazık bana
selam verdim ve kaçtım sizleri öperekten
Süper yaa ) kızlar siz harikasınızAciktiysan ve yemege daha varsa patlat bi yumurtaaaa
canım ellerine sağlık tebrikler bu hafta birinci sen ikinci ben mi oldum şimdilikEki Görüntüle 1477017
Baby yazinca yarin gene guncellerim kizlarbu sefer bastan birinciyim..daha da iyi olabilirdi, ama bugun regl oldum.herkesi tebrik ederim