Aramıza Hoşgeldin canımSlm kizlar ben de varim. Gecen carsamba basladim karbonhidrat diyetine. Evde tartim yok o yuzden kilo verip vermedigimi bilmiyorum ama sanki dogum kilolarim biraz da olsa gitmis gibi. Gobek sanki daha rahat oncekine gore. Bakalim durmak yok yola devam insallah
Valla kızlar beni çok umutlandıtdınız he negatif tüp bebekten sonra bu olursa mucize olur herhalde sabah bi test yapacağım negatif de olsa bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek inş Dediğiniz gibi olurSlm kızlar azönce mutfak terazisi siparişi verdim gelsin aranıza tam olarak katılacağım ama sizi günlük takipteyim.
Canım hamile olma ihtimalin aşırı yüksek hakkında hayırlısı olsun
hı duymamıştımSagol bitaneemmmbırakmıcamm
dr ayça kaya var ya onun bulduğu bir yöntem.besinleri gruplamış.yememiz gerek miktarları belirlemiş. Onda da boyle sayma vat.ama istediğini yiyorsun bundan farklı olarak. Tabi yine sınırlı.yalnız bu diyetten farkı ömür boyu yapabileceğin bir şey.yani doğru beslenme alışkanlığı kazanıyorsun.kitabını almıştım geçen sene. Ama bir türlü uygulayamadım.biraz tembelim de
Âmin canım âmin inşyarın çok heyecanlı bir gün olacakinşallah süpriz bebişin gelmiştir.
ya aslinda gecen sefer her gune 1 kilo vermistim.hatta gune 2 kilo verdigim olmustu.ilk haftada 8 gunde 9 kilo vermistim. diyet sayfasina yazmistim bunlari. bu sefer zor gitse de gidiyor ille. yani her seyi grami gramina dogru yapinca ille de gidiyor kilo. gitmemesi imkansiz.Sanki birden kilo verimi hizlaniyor gibi demi, 5. Gun birden 1 kg vermen falan, ilk gunler odemdi desek neyse ama
tesekkurler :)Waww tebrikler canım
Valla tebrikler ya darısı Başımıza inşya aslinda gecen sefer her gune 1 kilo vermistim.hatta gune 2 kilo verdigim olmustu.ilk haftada 8 gunde 9 kilo vermistim. diyet sayfasina yazmistim bunlari. bu sefer zor gitse de gidiyor ille. yani her seyi grami gramina dogru yapinca ille de gidiyor kilo. gitmemesi imkansiz.
tesekkurler :)
Ama o zaman 30 kilo fazlan vardi simdi 5, gene de bence harikaya aslinda gecen sefer her gune 1 kilo vermistim.hatta gune 2 kilo verdigim olmustu.ilk haftada 8 gunde 9 kilo vermistim. diyet sayfasina yazmistim bunlari. bu sefer zor gitse de gidiyor ille. yani her seyi grami gramina dogru yapinca ille de gidiyor kilo. gitmemesi imkansiz.
tesekkurler :)
inşallah hamilesindir canım.. testi sabah yap ama mutlaka dra git..doğum kontrol hapı kullanmıyorum canım uzun zamandır çocuk istiyoruz test aldım şimdi Sıvı tükettim ama testi ne zaman yapayım bende pko var kistlet var acaba ondan mı oldu böyle
kizlar ben 1 kilo vermisim tami tamina. ay cok iyi gidiyor.bu gun sadece dondurma yedim. canim hic bi sey cekmedi. dondurma gorunce atladim resmen. yarina daha cok veririm gibime geliyor.her kese kolay gelsinnnn
çok iyi gidiyorsun canım.. ben,m wc problermim devam ediyotr.. bugün yulaf kepeği veya ezmesi yiycem..5 gunde 2.8 zayiflamis bulunuyorum. hedefe 2 kilocuk kaldi hadi hayirlisi
hoş geldin kuşuuummmmmKızlar herkese selamlar bende katılabilir miyim
tahmini enerji değeri diye bir değer var.. hiç egzrrsiz vs yapmadan bütün gün yatttığını varsayarsan vücudun harcayacağı enerji bu.. kilo yaş vs ile hesaplanıyor..1800 kalori zaten odur.. üstü de senin harcadığın değer..Valla ben de anlamadım sadece 45 dakika orta hızda yürüdüm normal günlük yürüme yani okula gidip gelirken 2068 yazdı ilk yürüdüğümde 15 dakika yürüdüm hemen yazdım 900 civarı oldu yanlış mı diyosun
Hoş buldum canım nasil gidiyor memnun musunuz bu diyetten bende bugün başladım sabredemedim pazartesı ni beklemeden başladım inşallah işe yararinşallah hamilesindir canım.. testi sabah yap ama mutlaka dra git..
çok iyi gidiyorsun canım.. ben,m wc problermim devam ediyotr.. bugün yulaf kepeği veya ezmesi yiycem..
hoş geldin kuşuuummmmm
tahmini enerji değeri diye bir değer var.. hiç egzrrsiz vs yapmadan bütün gün yatttığını varsayarsan vücudun harcayacağı enerji bu.. kilo yaş vs ile hesaplanıyor..1800 kalori zaten odur.. üstü de senin harcadığın değer..
Günaydın canım test negatif ctesi eşimle beraber gideceğiz doktorainşallah hamilesindir canım.. testi sabah yap ama mutlaka dra git..
Bebekler gelecekleri en hayirli vakti bilir, geldiginde insallah poposuna poposuna vurursun beni cok beklettin, agac oldum diyeGünaydın canım test negatif ctesi eşimle beraber gideceğiz doktora
Canım bende kahve çok seviyorum sevindim sıfır olmasına kahve içmeden uyanamayanlardanim daDiyetkolukten baktim simdi sade kahve 0,sabah sabah stres yaptim kendimi, sabah mahmurlugu istee :)))))
Haklısın canım bunda da vardır bir hayır daha fazla bekletmese bari valla ağaç oldum kızBebekler gelecekleri en hayirli vakti bilir, geldiginde insallah poposuna poposuna vurursun beni cok beklettin, agac oldum diye