- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki verirsin. ohooo 2 ay ne ki. dosdogru yapman lazim.kacamaksiz, grami gramina dogru yaparsan verirsinAy ben de verebilir miyim ki. Kilom 83 boyum 1.63. iki ay sonra da düğünüm varr...
4 günde çok çok iyi vermişsin canım ya tebrikler
Adet oldum.tembellik yapıyorum. Ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Sen nasıl oldun canım?Sagol canım nasıl gidiyor
100 gr salatalik 4 kb, o domates 6 olan.o sekil bakmayin. salatanin hazirlanis tarzi degisiyor bolgeye gore. kase olarak da bakmayin. yani o sekil olmaz.ama tabi nasil rahatsa oyle yapin/. salatanin kb si hayatta o kadar dusuk olamazKizlar fatsecrette bi kase salata 1.76 kb, ama icine domates salatalik marul falan eklenince baya olmuyo mu,kahvalti da salataligi girdim bir kase kabugu soyulmus 2.76 diyor biz salataligi 6 biluyorduk yanlis mi acaba
süpersin canım..ben de jilliaa başlamak istiyorum ama birkaç kilo daha vereyim diyorum.. haftaya günde 1 saat yürüyüş planladım.. sonraki hafta da jilliana başlaysyım diyorum
İyi pazarlar kizlar,
Bugun -300 gr ile uyandim.henuz son 1 yilin en dusuk kilosu olan 72.1 e ulasamasamda 72.6 yim. Umarim carsamba gunune kadar 71li rakamlara duserim.dun 1 saatkadar bebisi arabayla gezdirmistim,bugun firsat bulursam gene cikicam, jillian a baslamak istiyorum ama bi turlu basaramadim, su verdigim 2.4 kg bile baya farkettirdi, yanina jillan gibi sikilastiran bi program eklesek superr olur demi.
ay çok iyi yaaay ben de zayiflamisim 500 gr kadar, o kadar saraba ragmen.ay cok sevindim 1.8 kg oldu artik 4 gunde
olmak istedğim kilodasın.. bence bu hafta sonunda çok iyi vermiş olacaksınMerhaba, iyi haftasonlari herkese. Ben gecen hafta 800 gr vermismistim ama bu hafta kacamaklarim oldu ve tam uymadim diyete. 100 gr vermisim yinede. Suan 60.1 kiloyum. Bugun tekrar basladim, insallah bu hafta bozmam diyetimi. Basarilar herkese.
sadece bunları mı yedin yoksa kbleri mi yazdınbu gunku menum
200 gr lik sucuk. 8 puan
salatalik 150 gr 6puan
16 puanlik cikolata
toplam 30 puan
ben de o programı kullanıyorum..çok memnunumPardon yağ yazacaktım. Adı fatsecret google play den indirdim güzel bi uygulama ne yediysen miktarıyla ekleyebiliyosun
sadece onlari yedim :)sadece bunları mı yedin yoksa kbleri mi yazdın
r
İyi pazarlar kizlar,
Bugun -300 gr ile uyandim.henuz son 1 yilin en dusuk kilosu olan 72.1 e ulasamasamda 72.6 yim. Umarim carsamba gunune kadar 71li rakamlara duserim.dun 1 saatkadar bebisi arabayla gezdirmistim,bugun firsat bulursam gene cikicam, jillian a baslamak istiyorum ama bi turlu basaramadim, su verdigim 2.4 kg bile baya farkettirdi, yanina jillan gibi sikilastiran bi program eklesek superr olur demi.
sana da tebrikler canım, tartıda eksi görmek mükemmel bir duygu di mi:)Merhaba, iyi haftasonlari herkese. Ben gecen hafta 800 gr vermismistim ama bu hafta kacamaklarim oldu ve tam uymadim diyete. 100 gr vermisim yinede. Suan 60.1 kiloyum. Bugun tekrar basladim, insallah bu hafta bozmam diyetimi. Basarilar herkese.
keten tohumu bütün olarak var evde o fayda etmez mi? öğütülmüş mü alayım?M
Tatlim ogutulmus keten tohumu denemis miydin, bi de ben iki sabahtir 1 c.k.1kb olan yulaf kepeginden krep yapiyorum, ogutulmus keten tohumuna bile gerek kalmıyor, bi dene istersen
sonuç ne oldu?Be
Ben toz zencefil mi alsam, aldigim yesil kahve bosa gitmesin, taze zencefil var ondan bi dilimle turk kahvesi gibi kaynatarak mı yapsam acaba, gene zencefilli yesil kahve olur, neyse lafi birakayim da kalkip bi deneyeyim, bakalim nasil olacak
Herkese iyi pazarlar kızlar ben çok kötüyüm sürekli Yatıp dinleniyorum dün çok meyve yedim Ihlamur ada Çayı çarbo fazla kaçırdım galıba bu sabah tartıda başladığım noktaya geri dönmüşüm ama olsun tam gaz devam alışma evrem olsun benim siZler nasılsınız
dondurma yemiş olmanın saadeti.size bu satirlari dondurma yemis olmanin saadetiyle yaziyorum kizlar, umarim tarti yarin beni utandirmaz
acliktan oluyorum bennnnnnn. karnim gurluyorrrrr
et,tavuk biktim yemektennnn
yarin cabuk olsun yemek yemek istiyorum ya
zencefille fena olmadı canım, kesinlikle sade halinden iyi, bu arada internetten siparişle uğraştım bi sürü migros da shazili marka yeşil kahve vardı...bilginizer
tebrikler canım, havalar güzelleşsin açık havada yürüyüşleri arttırırsın o bile toparlar. ben de selülitsavar cd mi takıp pilatese başlasam iyi olacak. eeeyyyyyy hormonlu selülitlerim, az kaldı göstericem size gününüzü:))))
sana da tebrikler canım, tartıda eksi görmek mükemmel bir duygu di mi:)
keten tohumu bütün olarak var evde o fayda etmez mi? öğütülmüş mü alayım?
yulaf kepeğim de vardı benim sahi yaa, kelebeklenmediyse kullanayım onu arada:)
sonuç ne oldu?
şimdi nasılsın canım? önce sağlık, sonra hızla kaldığın yerden devam edersin.
dondurma yemiş olmanın saadeti
ya ben de bi başlarsam azıcık ucundan diyerek tozuturum, kendimi durduramam diye korkuyorum. onlar bağımlılık yapan şeyler. regl dönemime kadar sabretcem gayri:) ancak o zaman kendime izin verebilirim.
z.yağlı baklam var ister misin bir tabak
zencefille fena olmadı canım, kesinlikle sade halinden iyi, bu arada internetten siparişle uğraştım bi sürü migros da shazili marka yeşil kahve vardı...bilginize
arkadaşlar yulaf kepeğini yanlış görmüşüm bennnn, 1çk 6,6ymış yaaa,protein sütununa bakmışım..of yandımm ben
Tesekkurler canim, evet kesinlikle eksi görmek mukemmel. Bu hafta tam uymamistim ama bugun tekrar duzenli basladim, böylede devam eder insallah.sana da tebrikler canım, tartıda eksi görmek mükemmel bir duygu di mi:)