Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesap yapmadan az ondan yiyeyim az bundan yiyeyim diyoruz azmıyorum ama kilo veremiyorum diyoruz ana KB bakmıyoruz ki bi simit 1/4 ü 17 KB düşün yani onun için yediklerimiz kb bakıp yemek hem bizi biraz engelliyor düşündürüyor ve yemiyoruz Yafa az yiyoruz Yafa puanı sevdiğimiz yiyeceklere harcıyoruz Aramıza HoşgeldinizBi uygulama indirdim hesapladım da sadece bugün 99 kb almışım
Geçmiş olsun canımHerkese iyi pazarlar kızlar ben çok kötüyüm sürekli Yatıp dinleniyorum dün çok meyve yedim Ihlamur ada Çayı çarbo fazla kaçırdım galıba bu sabah tartıda başladığım noktaya geri dönmüşüm ama olsun tam gaz devam alışma evrem olsun benim siZler nasılsınız
Sagol canım nasıl gidiyorGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun :)Herkese iyi pazarlar kızlar ben çok kötüyüm sürekli Yatıp dinleniyorum dün çok meyve yedim Ihlamur ada Çayı çarbo fazla kaçırdım galıba bu sabah tartıda başladığım noktaya geri dönmüşüm ama olsun tam gaz devam alışma evrem olsun benim siZler nasılsınız
Çok sağol ya beni çok motive ettin çok teşekkür ederimay o cok kolay. 2 ayda verirsin sen
4 günde çok çok iyi vermişsin canım ya tebrikleray ben de zayiflamisim 500 gr kadar, o kadar saraba ragmen.ay cok sevindim 1.8 kg oldu artik 4 gunde
Teşekkürler canımGeçmiş olsun :)
İndirdiğiniz uygulama nedir ? sadece kb degerini mi hesaplıyor.Bi uygulama indirdim hesapladım da sadece bugün 99 kb almışım
Hayır yap protein hepsini hesaplıyorİndirdiğiniz uygulama nedir ? sadece kb degerini mi hesaplıyor.
Pardon yağ yazacaktım. Adı fatsecret google play den indirdim güzel bi uygulama ne yediysen miktarıyla ekleyebiliyosunİndirdiğiniz uygulama nedir ? sadece kb degerini mi hesaplıyor.
Hangi uygulama ?Hayır yap protein hepsini hesaplıyor
Teşekkür ederim bende indireyim=)Pardon yağ yazacaktım. Adı fatsecret google play den indirdim güzel bi uygulama ne yediysen miktarıyla ekleyebiliyosun