- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
Sizlerden öğreneceğim çok Şeyler var galıba afetin bana :))Hep böyle ol.aferin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizlerden öğreneceğim çok Şeyler var galıba afetin bana :))Hep böyle ol.aferin!
Evet canım sanaaaaSizlerden öğreneceğim çok Şeyler var galıba afetin bana :))
Evet canım sanaaaa
Supersin pegasus,dualarim seni daha da zayiflatacak :)))ay ben de zayiflamisim 500 gr kadar, o kadar saraba ragmen.ay cok sevindim 1.8 kg oldu artik 4 gunde
Pegasus yesil kahveyi iciyor musun, ben 1 kere icebildim, tadi cok kotuydu 2.yi deneyemedim, icsem daha da etkili okur mu acaba, ben cla kullaniyorum simdiay ben de zayiflamisim 500 gr kadar, o kadar saraba ragmen.ay cok sevindim 1.8 kg oldu artik 4 gunde
oncelikle tesekkur ederim dileklerin icin. ben iciyorum evet ama zencefilli olan yardimci oluyor, zencefilli degilse bosuna igrenc seyi icme. cunku eskiden ben icmistim sade olani,hic bi faydasi olmamisti. tadina gelince bu da igrenc zaten ama 60 gr iciyosun. 2 yudum yapiyor. hemen ardindan limonlu su iciyorum tadi agzimdan gitsin diye. tuvalete cikariyor, hem buyuk hem kucuk. bunun gibi baska sey bulursan onu ice bilirsin tabi. ayni etkiyi yapsin yeterPegasus yesil kahveyi iciyor musun, ben 1 kere icebildim, tadi cok kotuydu 2.yi deneyemedim, icsem daha da etkili okur mu acaba, ben cla kullaniyorum simdi
O zaman icmiyeyim, madem tum marifet zencefilde zencefilli sarmisak cayi almistim onu iceyim.oncelikle tesekkur ederim dileklerin icin. ben iciyorum evet ama zencefilli olan yardimci oluyor, zencefilli degilse bosuna igrenc seyi icme. cunku eskiden ben icmistim sade olani,hic bi faydasi olmamisti. tadina gelince bu da igrenc zaten ama 60 gr iciyosun. 2 yudum yapiyor. hemen ardindan limonlu su iciyorum tadi agzimdan gitsin diye. tuvalete cikariyor, hem buyuk hem kucuk. bunun gibi baska sey bulursan onu ice bilirsin tabi. ayni etkiyi yapsin yeter
Pegasus yesil kahveyi iciyor musun, ben 1 kere icebildim, tadi cok kotuydu 2.yi deneyemedim, icsem daha da etkili okur mu acaba, ben cla kullaniyorum simdi
oncelikle tesekkur ederim dileklerin icin. ben iciyorum evet ama zencefilli olan yardimci oluyor, zencefilli degilse bosuna igrenc seyi icme. cunku eskiden ben icmistim sade olani,hic bi faydasi olmamisti. tadina gelince bu da igrenc zaten ama 60 gr iciyosun. 2 yudum yapiyor. hemen ardindan limonlu su iciyorum tadi agzimdan gitsin diye. tuvalete cikariyor, hem buyuk hem kucuk. bunun gibi baska sey bulursan onu ice bilirsin tabi. ayni etkiyi yapsin yeter
Tatlim ogutulmus keten tohumu denemis miydin, bi de ben iki sabahtir 1 c.k.1kb olan yulaf kepeginden krep yapiyorum, ogutulmus keten tohumuna bile gerek kalmıyor, bi dene isterseniyi pazarlar kızlar,
güne +100 gr ile başladım. ama önemli değil çünkü wc ye çıkamadım yine 2 gündür.
sabah:2 yumurtalı omlet 1 + az peynir 1+ az sucuk 1 +5 zeytin 1 + yarım dilim ekmek 6 = 10 puan
yeşil kahveye toz zencefil ekleyip yapmıştım. tadı içilebilir olmuştu. ama unutuyorum sürekli yapmayı. wc sorunumu da halledecek üstelik
Ben toz zencefil mi alsam, aldigim yesil kahve bosa gitmesin, taze zencefil var ondan bi dilimle turk kahvesi gibi kaynatarak mı yapsam acaba, gene zencefilli yesil kahve olur, neyse lafi birakayim da kalkip bi deneyeyim, bakalim nasil olacakiyi pazarlar kızlar,
güne +100 gr ile başladım. ama önemli değil çünkü wc ye çıkamadım yine 2 gündür.
sabah:2 yumurtalı omlet 1 + az peynir 1+ az sucuk 1 +5 zeytin 1 + yarım dilim ekmek 6 = 10 puan
yeşil kahveye toz zencefil ekleyip yapmıştım. tadı içilebilir olmuştu. ama unutuyorum sürekli yapmayı. wc sorunumu da halledecek üstelik
çok teşekkür ederim Sağol :)ebru akin karbonhidrat diyeri listesi var. ordan baka bilirsin.ama orda hatalar var. mesela karpuz,simit,misir ve s gibi. en iyisi paketlerin arkasindan bakmaniz. cunku markadan markaya degisen cok yiyecek var. diyetkolik sitesinden de baka bilirsin. bi suru var