- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
ben sevmiyorum tavuğu falan ya köfte yi de kanat severim ama ızgara da :)Be
Tavuk yedigim gun zayifliyorum.ideal kiloya gelene kadar tavuk tavuk tavuk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevmiyorum tavuğu falan ya köfte yi de kanat severim ama ızgara da :)Be
Tavuk yedigim gun zayifliyorum.ideal kiloya gelene kadar tavuk tavuk tavuk...
burdayım ablacım dün çok yoğun çalıştım geçmişe bakıyordum :) bu arada size abla diyebilir miyim ?
diyebilirsin tabi. bana teyze bile dediler :)))))
3 güne kadar bende senin gibi diyordum canım ama bu diyet bana yaradıysa sana da yarar dene derim canım:)vay bee
bi ben kilo veremiyorum
ben diet uygulamada aşırı başarısızım3 güne kadar bende senin gibi diyordum canım ama bu diyet bana yaradıysa sana da yarar dene derim canım:)
bende hep uyguladım çabuk sıkıldım bıraktım buradaki arkadaşlar sagolsun destek oluyoruz birbirimize sende katıl bize canım hem sıkıcıbir diyet değil istediğim herşeyi yiyoruz ama kb değeri 50 geçmeyecek şekilde :))ben diet uygulamada aşırı başarısızım
doğumdan sonra şart olacak zatenbende hep uyguladım çabuk sıkıldım bıraktım buradaki arkadaşlar sagolsun destek oluyoruz birbirimize sende katıl bize canım hem sıkıcıbir diyet değil istediğim herşeyi yiyoruz ama kb değeri 50 geçmeyecek şekilde :))
kaç kiloyla hamile kaldın canım şuan kaç kilosundoğumdan sonra şart olacak zaten
paşam doğsun da
50 ile hamile kaldım 65 oldumkaç kiloyla hamile kaldın canım şuan kaç kilosun
doğum ne zaman ?
allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
saol canım darısı her gün her gün başınızatebriklerr canım. -1200 gr super
Öncelikle geçmiş olsun canımmmgünaydın arkadaşlar bildiğiniz üzere ben ara verdim.böbreğimin ağrısı geçti.ama bugün adet oluyorum.biraz daha kendimi toplayayım inşallah kısmet olursa devam edicem.
bu arada evelsi gün 69.6 düm .bu sabah 68.4 çıktım.dün sebze protein birlikte aldım.yediklerimdenmidir adet oluşumdanmıdır bilmiyorum .
dün yediklerim
sabah yumurta tavasına avucumun içi kadar peynir küçük küçük parçaladım.bi önceki gün fırında pişirdiğim kırmızı ve çarliton biber pişirmiştim.biberleri halka halka doğramıştım. 2 avuçta ondan koydum.üzerine 2 yumurta kırdım.2 dilim ekmek yanına 100 gr salatalık 5-6 zeytin yedim.
öğlen 1 kase hazır knor tavuk çorbasından içtim.1 dilim ekmek yedim.yanına yine yumurtalı peynirli biberli karışım yedim
akşam yine 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata ve biraz balık yedim.gecede saat 10 gibi sütlü mistik çay içtim
sababh 1 200 eksik kalktım
Benim de..15 gunluk kürde bitmişti şükür :))canım bende de polikistik over var ama benim kistlerim hep duruyor gibi gerçi 1 senedir doktora gitmiyorum ben soğan suyunu kaç aydır içiyorsun canım bende içeyim bir ara 15 gün içmiştim iyi söktürmüştü
Bana aslaaaaaburdayım ablacım dün çok yoğun çalıştım geçmişe bakıyordum :) bu arada size abla diyebilir miyim ?
Olamaaaazzzbana mı? Yok canım neden desinler kiiidiyebilirsin tabi. bana teyze bile dediler :)))))
Halt etmis onlardiyebilirsin tabi. bana teyze bile dediler :)))))
şöyle bi menünü yaz canım, bi de hepberaber gözden geçirelim belki bi yerde yanlış yapıyorsundurYaa arkadaslar size yetisemiyrm.. bebegimle ugrasmaktan girip okuyamiyrm..3 gundeyim ve bu degisiklik yok bende napcaz yaa