- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
sagol canımmGeçmiş olsun canım önemli olan niyetler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canımmGeçmiş olsun canım önemli olan niyetler
1 hafta falan bırak diyeti çık o psikolojiden. Yaptırman gerekiyorsa hormon insilün direnci testi falan da yap. Sonra sadece dengeli beslenmeye çalış. Diyetteyim demek her şeyi mahvediyor bunu unutma :)Merhaba bende baştan başladım okuyarak geliyorum sona doğru
Şu olayları bir kavrarsam denemeyi düşünüyorum faydası olur umarım. Ben uzun yıllardır diyet yapan biriyim acaba buna karşı direncli olupta zayıflamada zorlanır mıyım yine Şu an bu satırları yazarken bile diyetteyim. Vucut alışkın diyete acaba bu etkisiz kalırsa diye tedirginim.
1 hafta falan bırak diyeti çık o psikolojiden. Yaptırman gerekiyorsa hormon insilün direnci testi falan da yap. Sonra sadece dengeli beslenmeye çalış. Diyetteyim demek her şeyi mahvediyor bunu unutma :)
Kalça ve üst bacaktaki kilo alımı yağlanmanın sağlık sorununuz yoksa dolaşımla ilgili, sebebi strestir. Bir süre gerçekten kendinizi mutlu edin yiyin için gezin. Sonra dengeli beslenin ve yürümeyi bırakmayın. Kafayı takmayınca öyle bir gidecek ki bir daha diyet yapmayacaksınız :)Çook haklısınız ben psikolojimi düzenleyemiyorum. Mesela kaç gündür diyetteyim yürüyüş yapıyorum ama kilo verimi olmayınca hemen olumsuza dönüyor düşüncelerim ben böyle kalcam heralde ne yaparsam yapayım gitmeyecek filan diye düşünüyorum. Sürekli zayıflamayı düşünmekten vucudum kendini kilitliyor mu nedir ama bu etkiden nasıl çıkacağımı da bilmiyorum. Sanırım psikolojikmen sıkıntıdayım bu konuda.
Kalça ve üst bacaktaki kilo alımı yağlanmanın sağlık sorununuz yoksa dolaşımla ilgili, sebebi strestir. Bir süre gerçekten kendinizi mutlu edin yiyin için gezin. Sonra dengeli beslenin ve yürümeyi bırakmayın. Kafayı takmayınca öyle bir gidecek ki bir daha diyet yapmayacaksınız :)
Aynen canım bu diyette karbohidrat değerini günlük 50de tutuyosun geçmiyosunKızlar bu diyette mesela hazır bi gıda yiyeceğimizde sadece karbonhidrat kısmına mı bakıyoruz kalorisine bakmıyor muyuz ?
Süpersin yaaa ben de yapcaaaamKızlar haber vermek istedim. Ben pegasusun yaptıgını denedim. Yani kalori 500 u gecmedim ve oruc oldugum halde kbyi 35-40 larda tutarak bir haftadas tam 2,5 kilo verdim eger oruc olmasaydım daha cok giderdi eminim ama orucvken bu sonuc bile super oyle degilmi?
Yap canım valla ise yarıyo :)Süpersin yaaa ben de yapcaaaam
Bugün ben de niyetliydim kb 40 kalorim 550 olmuş Bi anlamda bugün başlamış oldum diyete yihuuuYap canım valla ise yarıyo :)
Ne güzel iste aynen devam et.Bugün ben de niyetliydim kb 40 kalorim 550 olmuş Bi anlamda bugün başlamış oldum diyete yihuuu