Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim canım ama çok bozuğum Kb yide Kclyida az tutmama rğmen artı çıkıyorum kafayı yicem yaaaÇok sessiz bugün burasii
Tatlımyemeyipte artı görmek çok can sıkıcı cidden Gnlük 850kalori 25-30 kb oluyor yediklerim ama yinede artı görüyorumGaliba bi yere kadar bende veremiyorum 4 kilodan kurtuldum simdi yerimde sayıyorum moralim bozuk ramazan ramazan ssldırasım geliyor bütün yemeklere, yapıp yiyemiyoruz bide kilo veremiyoruz
Aynen bilmiyorum sonu nasıl olur ama sabırla bekliyorum canım pidelerin sıcak sıcak mideye inişlerini seyrederekTatlımyemeyipte artı görmek çok can sıkıcı cidden Gnlük 850kalori 25-30 kb oluyor yediklerim ama yinede artı görüyorum
ayy canımm yaa, ben de özledim ama yüzüm yok buraya uğramaya. nickimi yazarken bile "tabi yaa diyettesin sen" diyorum.naber canım :) özledim seni almamana sevindim bende aynı şekilde devam ediyorum çok şükür almadım dondurmada yiyorum meyva da :)
insanın insana ettiğini de anlayamıyorum ben. ( haber okumayım bari yaa iyice beter oluyorum.)evet kopegim iyi simdi ama bahce kopegi degil bizimkisi.evde beslenmesi lazim,cok nazli. cabuk hastalaniyor. bi de buyumeyen cins ya, kediler saldiriyor. cok korunmaya muhtac. insan boyle ona bakinca icindeki merhamet uyaniyor.nasil zarar veriyor insanlar bu tatli seylere aklim almiyor.
ay neyimiz var bizim böyle yaa. bi kendimize gelip canlansak. ama nasılBeni bırakır gidersen böyle olur işte
ben hep bezginim
Evet canım oruç tutuyorum bencede ondan . Umarım dediğin gibi birden gider...kızlar niyetlimisiniz oruç tutuyorsanız bence ondan ,
bird ekilo takılıyor takılıyorrr sonra birden gidiyorrr
ben aylarca 70 takıldımm meselaaa
hesap yapacağım dedim ama yapamıyorum ya aklım tüp bebek olayında takıldı kaldı ağustos da tekrar deneyeceğim ama dikkat ediyorum yediklerime :)ayy canımm yaa, ben de özledim ama yüzüm yok buraya uğramaya. nickimi yazarken bile "tabi yaa diyettesin sen" diyorum.
adımı depresyondayımben olarak değiştirmeliyim
i
canım diyetten değil o :) mevsimsel.bir haftadır filan benimde dökülüyo.lütfen kaytarmayalımsaçım çok dökülüyor , sanki diyete çok uyuyorum da, meyvesiz vitaminsiz kalıyorum da. ayy
sizde de var mı saç dökülmesi kızlar?
tatil sonrası saçımı boyamıştım. boya yapmış olabilir mi? off
demir eksikliğinden olma ihtimali yüksek..saçım çok dökülüyor , sanki diyete çok uyuyorum da, meyvesiz vitaminsiz kalıyorum da. ayy
daha bastırabilmiş değilim maalesef..illaki nutellaya gömülüyorum her seferindeRegl olduğunuz zaman iştahınızı bastırmak için ne yapıyorsunuz? Bana süpriz oldu da
Ben de nikimi bezgin bekir olarak değistirsem cuk oturacakayy canımm yaa, ben de özledim ama yüzüm yok buraya uğramaya. nickimi yazarken bile "tabi yaa diyettesin sen" diyorum.
adımı depresyondayımben olarak değiştirmeliyim
insanın insana ettiğini de anlayamıyorum ben. ( haber okumayım bari yaa iyice beter oluyorum.)
hele bi de derdini anlatamayan hayvancağızlara eziyet etmiyorlar mı, vicdansızlar.
ay neyimiz var bizim böyle yaa. bi kendimize gelip canlansak. ama nasıl
oruçlu da değilim. (ilk gün tuttum, sonra regl oldum, bitemedii hala)
bir halsizlik bir yorgunluk bir bezginliktir gidiyor. bayram temizliği için bir liste yaptım. sonra listenin ağırlığı altında kaldım sanki
Benim de dökülüyo ama şampuan değişikliğindensaçım çok dökülüyor , sanki diyete çok uyuyorum da, meyvesiz vitaminsiz kalıyorum da. ayy
Evet niyetliydim ama bugunden itibaren regl söz konusu tam gaz devam edeyim bakalım oruç kaynaklımı bu takılma.kızlar niyetlimisiniz oruç tutuyorsanız bence ondan ,
bird ekilo takılıyor takılıyorrr sonra birden gidiyorrr
ben aylarca 70 takıldımm meselaaa
e düzeni birde su içmeyincede şişiyor insanEvet niyetliydim ama bugunden itibaren regl söz konusu tam gaz devam edeyim bakalım oruç kaynaklımı bu takılma.
Ben reglim bitene kadar bekliorum genelde.Ablalarım yaşıtlarım, size benim için önemli bir soru. Ne zaman tartılmalıyım ben ? 2 gündür 50den fazla kb almıyorum. 3. Gün bu gün ama regl oldum.