- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
olabilir canım..Allah allaaaah havalardanmı ace? Benimde 1 hafta önce geldi bu ay..
yanlış anlamışsın canım..biz kh düşük tutuyoruz.. diabet hastalarına da bu yöntem öneriliyor ..Böyle diyetler Sağlığınız için oldukça Zararlı arkadaşlar lütfen böyle uygulamalardan kaçınalım.aksi takdirde bu Verdiğiniz kiloları geri alırsınız... Herşeyin dengeli olduğu vücudumuzda sadece cho(karbonhidrat) ağırlıklı beslenirsek eğer vücut dengesi bozulur ve birçok hastalığa yol açar en başka diyabet gibi..
bekliyoruz sabırsızlıklakizlar ben arkadastan izin aldim,eski ve yeni fotosunu paylasacak bizimle. fotolari gondersin bana ekleyecegim buraya. 7 kilonun insan uzerinde etkisi muthis. cok ince gozukuyor. sizi de motive eder belki
ben tamamen bıraktım ekmeği.. hiç canım da çekmiyor.. ekmekte kullanacağın puano meyve veya tatlıya kullanırsınBen sahurda 1 tost 1 yumurta 1 bardak da ayran düşünüyorum
IFTAR. 1kase çorba köfte salata olur yarın akşam toplamda 40 puan gibi
Bu arada spora devam 6 dan sonra gidicem...aslında ekmeği 1 dilime indirip 1parça tavuk yesem daha iyi olmaz mı ne dersiniz ayda hiç ekmek yemesem daha mı iyi...