- 4 Mart 2010
- 618
- 501
Resminden anladim canim, iyiyim tesekkur ederim sen nasilsin? Nasil gidiyor kilolar kac kilo verdin ben yokkenHoşgeldin canım.nasılsın?ben babytv.öptummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resminden anladim canim, iyiyim tesekkur ederim sen nasilsin? Nasil gidiyor kilolar kac kilo verdin ben yokkenHoşgeldin canım.nasılsın?ben babytv.öptummm
Hımm kilo vermek miiResminden anladim canim, iyiyim tesekkur ederim sen nasilsin? Nasil gidiyor kilolar kac kilo verdin ben yokken
Muskacım normal uyurken 8 saatlik bir zaman diliminden bahsediyoruz, oruçta 17 saatlik bedensel bir aktivite barındıran bir zaman diliminden bahsediyoruz kesinlikle aynı olmucaktır. Normalde 64,4 olan ben dün iftardan önce 63,4 çıktım bir günde bir kilo mu verdim şimdi elbette hayır keşke olsaEeee nomaldede sabah aç karna tartılıyoduk.. Kendimizimi kandırıyoduk?
bence denemekten zarar gelmez .bir hafta sonra falan belli olur ne olacağı güzel giderse de devam eder...bu arada dun unuttun yazmayi. ne yapmam gerek diye danisacagim sizlere.
dun is arkadasim geldi.aslinda is arkadasim sayilmaz, baska bolumden. 128 kiloymus.boyu 168.
oteki arkadasi gormus zayiflamasini, bana da ogunler yazarmisin dedi. o istedigini yiyor. ben normal diyetleri yapamadim dedi. iste en son isveci yapmis,lahana yapmis arti kilo olarak geri donmus. istedigim seyleri yiyerek zayiflamak istiyorum dedi falan. hani benim arkadasim dondurma,cikolata falan yiyor ya oyle. cunku hayat tarzim degismeden kilo veremem,diyetsiz diyet yapmam lazim falan dedi.
tabiki diyetisyen onerdim ben ona.ben doktor degilim. hani 10-15 kilo tamam da, senine en az 50-60 kilo vermen lazim,metabolizmni bozmak istemem dedim. bi baktim kadin agliyor. diyetisyene bu sefer de gidersem,yine basaramazsam, hayatim boyunca bi daha diyete giremem dedi. her kes bana ocu gibi bakiyor. agzima bi lokma koyunca, eh yeter ne kadar yiyosun bakislari var hep uzermde falan dedi.zaten ben bilincsizce bi suru diyet yapiyorum.senin yazdiklarinin farki olmaz dedi. uzun konustuk.
yani demem o ki, siz olsaniz ne yapardiniz.?? sizce kabul etmelimiyim bunu???
Pegasuscum bence yarsimci olabilirsin, rabiki ueterince uyardiktan sonra, ama arkadasinin ki gibi kati olmadan, icinde peynir,sut, sebze yemegi ve hatta bir dilim ekmek olan, kbsi belki 60a cikabilen dengeli bir seyler yazarsan bir anda 10 kilo veremese de gene hizla verecektir kilosu cok fazla oldugu icin, ama fazla kilo beraberinde kalp krizi felc gibi hastaliklarin riskini de cok arttiriyor, o yuzden temkinli bir sekilde 1000 calorinin altinda kalmayacak 50-60 kv aralifinda olabilir, nacizane fikrim. Sen ona yol acarsin zaten 10 gune o nasil uygulanacagini kavramis olurbu arada dun unuttun yazmayi. ne yapmam gerek diye danisacagim sizlere.
dun is arkadasim geldi.aslinda is arkadasim sayilmaz, baska bolumden. 128 kiloymus.boyu 168.
oteki arkadasi gormus zayiflamasini, bana da ogunler yazarmisin dedi. o istedigini yiyor. ben normal diyetleri yapamadim dedi. iste en son isveci yapmis,lahana yapmis arti kilo olarak geri donmus. istedigim seyleri yiyerek zayiflamak istiyorum dedi falan. hani benim arkadasim dondurma,cikolata falan yiyor ya oyle. cunku hayat tarzim degismeden kilo veremem,diyetsiz diyet yapmam lazim falan dedi.
tabiki diyetisyen onerdim ben ona.ben doktor degilim. hani 10-15 kilo tamam da, senine en az 50-60 kilo vermen lazim,metabolizmni bozmak istemem dedim. bi baktim kadin agliyor. diyetisyene bu sefer de gidersem,yine basaramazsam, hayatim boyunca bi daha diyete giremem dedi. her kes bana ocu gibi bakiyor. agzima bi lokma koyunca, eh yeter ne kadar yiyosun bakislari var hep uzermde falan dedi.zaten ben bilincsizce bi suru diyet yapiyorum.senin yazdiklarinin farki olmaz dedi. uzun konustuk.
Gerekliuyarıları yaptıktan sonra oda kabul ediyorsa neden olmasın?bu arada dun unuttun yazmayi. ne yapmam gerek diye danisacagim sizlere.
düşünsene o kız senin sayende 70 kiloya iniyomuş..kızın tüm hayatı değişir... sihirli değnek olursun kız için :) ayy çok heyecanlı yaa.kenke benimde önce kendime sonra başkalarına aktarabileceğim bi başarı hikayem olsaydı...tesekkurler her kese. ben sadece korktum,doktor degilim cunku.ama kendisi daha zararli diyetler yapti,tek ogunler,sadece meyve suyu falan gibi. hepsi arti kilo olarak geri geldi. erkek arkadasi yok. is yerinden belki cikardilar.gecen patron dedi, bu ofisteki butun havayi aliyor,ustelik goz onunde. sirketimiz icin iyi degil.ya musteriden uzak bolume yollayalim,ya da cikaralim. sonra biz ciktik,insan kaynaklariyla toplanti devam etti. cok uzuldum. erkekler de kih kih guluyorlar sacma sapan espirilerine. yuzune her kes iyi ama. gecen toplandik sinemaya gitcez diye. bakiyorum kizin haberi yok. dedim ki,o bolumden natalya geliyor,peki bu kiz niye gelmiyor. delimisin sinemayi da yer bu deyip dalga geciyolar.
kendim geldim aklima. eski zamanlarda yolda gidiyorum baktim arkamdan gulucukler falan.dinlemeye basladim. 2kiz sohbet ediyodu. biri otekine diyor ki, kizin vucudu nasil jole gibiyse ic camasi bastiriyor(kesiyor yani). bari iyi giyinmeyi bilsinler ya,bu ne cok igrenc . pantalonun altindan ic camasirinin kenarlari belli oluyomus,onudiyorlar.. hemen yolumu degistim gittim ic camasir magazasina. dedim ki bana bi tanga. tezgahtarin bi bakisi var. hayatta unutmam. size uygun ne tangasi dedi. ay delirecektim.
kisacasi sisman ne yapsa olmuyor.. her yaptigi goze batar. aklima geliyor eskihalim.bi daha gormeyeyim yani
düşünsene o kız senin sayende 70 kiloya iniyomuş..kızın tüm hayatı değişir... sihirli değnek olursun kız için :) ayy çok heyecanlı yaa.kenke benimde önce kendime sonra başkalarına aktarabileceğim bi başarı hikayem olsaydı...
ben de aynaya bakınca diyorum daha çoookkk yolum vaaarrrr...giyinikken fena değil de çıplakken çok fena çookkkSelam kizlar once sonra icin foto cekeyim dedim, anammm o ne igrenclik oyle, valla bu kadar kotu gorundugumu bilmiyordum, kalk valentina kalk hemen sporunu yap dedim, oglende tavuk izgara ve 100 gr karpuz yedim
Su ana kadar 21 kb oldu, aksama balik + karpuz yaparsam sanirim 30 kb ile kapatirim.
Bu arada mirivasyon eksikligi hissedenlere kendi fotograflarini cekip sik sik bakmalarini tavsiye ederim :)