- 11 Mart 2015
- 607
- 746
ayyy aynı ben güya ben de leslie yapcaktım uyuyup kalmışım oğluşumla.Ay evet ćok konuşuyor.tabi biz anlamıyoruz.bilgi falan veriyordur.yoğurda başlayım barii.aslında 2 gün plates 2 gün leslie yapsam ćok süper olur.aaah ah nerde bende o toto
hala bırakamadım cipsi biliyor musun? çok utanıyorum.Evet cips kötü canım 2 ayda 6 kilo iyi bence benimde 2 ay OLMASINA 1 hafta kaldı galıba 5 kilo verdim hemde sporla inş hedeflerimize ulaşırız bende bu diyeti sıkılmadan yapıyorum
güzel mantık. ama 1 mil 100 kalori azmış yaa. ay ne tuhafım sanki yapıyormuşum gibi az buluyorum harcanan kaloriyi. ama bu akşam mutlaka yapmalıyım. yine çok abarttım bugün.1 mil 100 kaloriymiş 3 mil yapsan 300 kalori haftada 5 gün yapsan günde 1100 kalorilik bir diyet uygulasan haftada en 1.5 kilon gider canım tabi biz burda kb diyeti yapıyoruz puanla hesap etmemiz gerek
evet oluyor, ne bulsam yiyorum bu aralarYa arkadaşlar sizdece adet öncesi aşırı bir iştah artışı oluyormu ben kendimi durduramıyorum adette gecikti
ben o yüzden sporu sona bırakıyorum. kilo vermede takılınca spora yüklenicem diye.41 den 36 bedene düşmek harika birşey ben duraklama yaşıyoum şuan nasıl atlatacağım bu durumu ya
yani inşallah yaparım sanırım belki
Merhaba kızlar bugünü 27 puanla kapatıyorum kapattımAdet şişkinliğini atamadım bir türlü henüz bitmedi de,barsaklarım da calişmiyor fenayım fena...yeşil kahveyi bulamadım ben....form çay aldım bakalım...
Benimde adetime cok az kaldi bu hafta tarti bakalim nasil olucak bi baslasa bitse ..cok fark oldumu ,
ben 2 3 kere ictim dogadan form yesil kahveyi nerde bulabiliriz ne ise yariyor
carrefour dan almıştım ben. shazilli'nin.
sanırım yaşam şekli haline dönüştürücez bu yeme şeklini. kaçamak yapınca ertesi gün dengeleyeceğiz. bir de uzun süre zayıf kalmayı başarırsak sadece 2-3 kilo ile uğraşır hale geliriz diye düşünüyorum.Günaydın arkadaşlar,kilo veriyoruz güzelde 2 gün kaçırınca hemen geri geliyor kilolarİstediğmiz kiloya inince korumak nasıl olacak böyle....gerçi ben bir bozdum mu diyeti ayarım yok,ne bulursam yiyorumNasıl koruyacağım bilemiyorum Meyra arkadasım bu konuda tecrübelerini paylaş bizimle lütfennnn
safran çayı nedir? pilava katılan safran mı? yağ mı yakıyor yoksa bağırsak mı çalıştırıyor?bu arada kilo vermem bu hafta yeniden başladı çok şükür,safran çayını aldım,onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama,bu hafta 3 kilo daha gitti çok şükür,yüzüm filan da epey küçüldü
hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar 2 haftadır sizi takip ediyorum geçen hafta deneme amaçlı başladım aç kalmadan 3 günde belki suydu ama 2 kilo kaybettim tabi istikrar lazım piknik falan girince araya malumunuz bozuldu. Aranıza katılıp motive olmak ve desteklenmek istiyorum. Bana da yer varmı? :)
doğum gününüz kutlu olsun. ailenizle daha nice güzel yıllara inşallah.Offf ya şu insanların ısrarları olmasa,bu gün benim doğum günüm spora gittim arkadaslarım pasta almış ,yemezsen bizde yemeyiz dediler mecburen yedim annemler geldi bir sürü hazırlık yapmış yemem dedim bozuldu yedim..Anlayacağınız bol karbonhidratlı bir gün oldu,cumaya ne kaldı ya kaç gün uğraşırım şimdi
ben de oğlumun arkadaşının d.gününde ince bir dilim pasta yedim. cısslara açılış yaptım kapatamıyorum
merhaba, kardeşinin nişanı hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.merhaba arkadaşlar.. şehirdışındaydım giremedim nete..
kardeşimin nişanı vardı diyet falan hak getire..
ama çok kötü hasta oldum o yüzden kilo verdim.. bir süre bu diyete ara veriyorum dha sonra yeniden döneceğim.. şimdilik hoşçakalın
ve çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. iyileşip dön aramıza ama.