- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
Canım dolma yüksek puan diye biliyorum 20 galandı galıba yanlış hatırlamıyorsamBugunnn yumurta biraz cokelek..
oglen sade kahve
aksam 2 adet dolma
yesil cay ogunarasi 1 dilim karpuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dolma yüksek puan diye biliyorum 20 galandı galıba yanlış hatırlamıyorsamBugunnn yumurta biraz cokelek..
oglen sade kahve
aksam 2 adet dolma
yesil cay ogunarasi 1 dilim karpuz :)
Ben yemedin diye tebrik etmiştim seni bari yarısını yeseydin kızvalla bugün puanları götürüdm
1 tane gül böregi kıymalı
sütlaç yeidm birde ((
kahvaltı ypmamıştım
yarın tartı günü bugün ona göre yeyin :)günaydın hanımlar. az puanlı bir gün diliyorum herkese...
bende bu hafta bugüne kadar veremedim hiç aynıyım sabit kaldı ama aynen devam :)Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim kilo vermem yavaşladı bayağı ama pes etmek yok, şu şişkinliği de bir atarsam daha rahat edeceğim. Eşime de bu diyeti yap diyorum ama o pidesinden poğaça böreğinden vazgeçmez diyabet olduğu halde.doymam diyor, sinirli olurum diyor ikna edemedim :s
yaww maşallah ne güzel kilolar veriyorunuz bi ben veremiyorum hep bırakıyorum (((Selam kızlar ben 51 kiloya düştükten sonra diyeti bırakmıştım şimdi kilomu korumaya geçmem lazım sizler neşer yapıyosunuz bu hususta benim durumumda olan arkadaşlar varmı? Ben günde bir çikolata yemesen duramamki ne yapcaz şimdi verdiğim onca kiloyu alcammı ben yaa pegasus arkadaşım bi cevap ber hele en tecrübelimiz sensin
bende onu kullanıyorum ama ara ara kafam estikçe içiyorum..Şazilinin yesil kahvesini aldım.ne kötü tadı yaa.yesil kahve kullanan var mı?
Ben günde 2 tane içmeye çalışıyorum. Yemek öncesi diyor ama ben genelde beraber tüketiyorum:/bende onu kullanıyorum ama ara ara kafam estikçe içiyorum..
hadi hayırlısı olsun canım gelişmeleri yaz bakalım bize degünaydın kızlar,
vallaa ben acaipşişim ve göbegim çok fena anlamadım ben birşey
ve sabah yumurtayı yiyemedim agzımda büyüdü resmen bırakıp çıktım
yiyemiyorum artık yumurta , zamanında bu tarz diyetleir çok yaptıgımiçin sanırım
ne yapacagımıda bilemiyorum henüz sanırım bi rsüre diyet fikrine ara vericme akşam 5 ten sonra birşey yememeyi uyguluycam birde öyle deneyim bakalım
Kaç kilodan 51 kiloya düştün canım ne kadar zamanda neler yaptın canım biraz bize de anlat lütfenSelam kızlar ben 51 kiloya düştükten sonra diyeti bırakmıştım şimdi kilomu korumaya geçmem lazım sizler neşer yapıyosunuz bu hususta benim durumumda olan arkadaşlar varmı? Ben günde bir çikolata yemesen duramamki ne yapcaz şimdi verdiğim onca kiloyu alcammı ben yaa pegasus arkadaşım bi cevap ber hele en tecrübelimiz sensin
Hayatım ben ekipten çıkıyorum. Belki dönerim sonra.ama şu an istemiyorum. Masumun dediği gibi acayip şişim ve diyet modunda değilim. Hepinize başarılar(hadi hayırlısı olsun canım gelişmeleri yaz bakalım bize de
Şazilinin yesil kahvesini aldım.ne kötü tadı yaa.yesil kahve kullanan var mı?
sabah oğlumu okula bırakmadan bi tane içmeye gayret ediyorum. sonra okuldan alıp gelince yemek öncesi içmeye çalışıyorum. 3-4 gün düzenli yapabildim. ben de unutup yemekle veya yemeğin üstüne içiyorum bazen:)Ben günde 2 tane içmeye çalışıyorum. Yemek öncesi diyor ama ben genelde beraber tüketiyorum:/
Hayatım ben ekipten çıkıyorum. Belki dönerim sonra.ama şu an istemiyorum. Masumun dediği gibi acayip şişim ve diyet modunda değilim. Hepinize başarılar(