Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yediğin bişey dokunmuş olabilir. bir doktora görün bence.Merhaba kızlar nasılsınız diyete yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz. Ya kızlar ben dünden beri deli gibi kaşınıyorum vücudum tırnak iziyle doldu böyle ansızın sinek ısırır gibi bir kaşıntı başlıyor sonra tüm vücuduma yayılıyor, bunu sadece hamileliğimin son dönemlerinde yaşamıştım bir de şimdi, değişik bir şey de yemedim ki alerji yapsın anlamadım valla, hergün yumurta yiyorum diye şüphelendim ama yarın olmadı doktora gidicem eğer kaşınmaktan kafayı yemezsem :s diyet fena gitmiyor ama şişkinlik var bende şu salatalıklı naneli deotks içeceğinden yapcam akşam yarın da içerim belki alır şişkinliği biraz
Valla bilmiyorum ki canım çok az çikolata yedim o dokundu herhalde yarın gideyim doktora uyuz gibi kaşınıyorum valla :scanim yediğin bişey dokunmuş olabilir. bir doktora görün bence.
Evet canım bu diyetle ben de adet öncesi ve adet dönemlerimde kilo verdim normalde fazla çıkardım o dönemlerde tartıdaben bu sabah süt içeyim dedim içmez olaydım.200 ml süt 10 puan. yazık bana. yanına da 3 kiraz domates bir üçgen peynir puanım 13,3 ve ben açım. artık öğlen doyurucu ve az puanlı bişeyler arayacağım. sabah regl olmama rağmen tartıldım ve 65.5 gördüm tartıda. arada kaçamak yapmama rağmen kilo vermişim. çok iyi gidiyor ya. bu diyet artık hayatımın bir parçası oldu. çevremdeki herkes nasıl zayıfladığımı soruyor. bende anlatıyorum. hatta yapmaya başlayan arkadaşlar oldu. ama herşeyi tartıp yemeği çoğu kişi göze alamıyor kızlar. aferin bize ki biz başarıyoruz.
selam kızlarrr
sabah tartıldımkilom 69.2 artıyım yani ama şu var ben sabah kalktıgımda artıçıkıyorum hep
cuma tartıldıgımdada böyle olcak
birde agrıma bir iki birşey atıyorum bazen onudamı yapmamamk lazım anlamadım vallaa
migdem çıktı şişim neden gitmiyor kilolalrrr
O şişlik bende de var diyete başladığımdan beri:/selam kızlarrr
sabah tartıldımkilom 69.2 artıyım yani ama şu var ben sabah kalktıgımda artıçıkıyorum hep
cuma tartıldıgımdada böyle olcak
birde agrıma bir iki birşey atıyorum bazen onudamı yapmamamk lazım anlamadım vallaa
migdem çıktı şişim neden gitmiyor kilolalrrr
Ben de senin gibiyim. Demoralize oldum valla.acıktıkça peynir yiyorum ben.puanı az hem de tok tutuyor.Masumcum , aynı bende sen gibiyim millet bir gün yapıyor diyeti hemen - çıkıyor tartıda ben iki gün yaptım kilo almışım ))) adet dönemide değil geçtiğimiz cumartesi bitmişti.. akşam midem kazınıyor hiç birşey yemeden yatıyorum ama yine sonuç + delirecem artık sıkıldım bu kilo derdinden yawwwww
ne kadar kilo verebildiniz pekiii ? ne kadar sürede verdiniz . Benim metabolizmam çook yavaş bir tek kan grubuna göre beslendiğim zaman kilo vemriştim oda sağlıklı değil tamamen kalsiyumdan uzaktım diş etlerim kanamaya başlamıştı kan grubun 0+ süt ürünleri yok sadece et , pirinç gibi gıdalar serbestti gerçekten 20 gün uyguladım fark etti ama spora yapıyordum günlük 1 saat....Ben de senin gibiyim. Demoralize oldum valla.acıktıkça peynir yiyorum ben.puanı az hem de tok tutuyor.
Cok geçmiş olsun.ben kendimi pek yormadım.2 kilo verdim.1 kilosunu geri aldım.öyle gidip geliyorum işte.ne kadar kilo verebildiniz pekiii ? ne kadar sürede verdiniz . Benim metabolizmam çook yavaş bir tek kan grubuna göre beslendiğim zaman kilo vemriştim oda sağlıklı değil tamamen kalsiyumdan uzaktım diş etlerim kanamaya başlamıştı kan grubun 0+ süt ürünleri yok sadece et , pirinç gibi gıdalar serbestti gerçekten 20 gün uyguladım fark etti ama spora yapıyordum günlük 1 saat....
şuan ayağımı burktum spor yapamıyorum biraz fazla ayakta kalınca ayağım şişiyor. bu yüzden dinlenmem lazım bu haftada spor yapmayacam ama haftaya pzartesi itibarı ile başlamak istiyorum....
bende çok diyet yapıyorum ama bir sonu alamayınca haftalarca sinirleniyorum bırakıyorum dr gittim tüüümmm tahlillerim yapıldı bişey çıkmadı anlamıyorum artık...
valla bugün puanları götürüdm
1 tane gül böregi kıymalı
sütlaç yeidm birde ((
kahvaltı ypmamıştım