- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
tamam olur iyi geecelertmm teskr iyi geceler yarın yazalım neler oldugunu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam olur iyi geecelertmm teskr iyi geceler yarın yazalım neler oldugunu ..
bu diyetle cok kisa zamanda veririsin bence Benim 11 gunum 74 basladigimda suan 70.8 dustum benimde hamilelik kilolarim ve kizim 4 yasinda nerdeyse ve veremedim bunca yil bakalım bu yaza biraz hafif girebilecekmiyim cok istiyorumben googleden baktimmm ordaaa puanlamalar var ona gore hazirliycammm 10 kilo fazlam var onlari verdimmi rahatliycam hamilelik kilolari kaldi gitmiyor o yuzden vermem lazim
evet canım diyet çok güzel sınırlama yok puanın yetiyorsa istediğini ye :)ayy ne güzel diyetmiş bu yahu... hiç yeme diyen yok :)) süper tam benlik ruhumu buldum... baklagillerde olmayı versin hayıtımızda nolcak ki......
aramıza hoşgeldiniz bol şanslar :)bendee yarindan itibaren basliyorummm arkadslar beni de araniza alirmisiniz
sen çok iyi gidiyorsun iyi kilo verdin canım puanını hep 30 altında mı tutuyorsunbu diyetle cok kisa zamanda veririsin bence Benim 11 gunum 74 basladigimda suan 70.8 dustum benimde hamilelik kilolarim ve kizim 4 yasinda nerdeyse ve veremedim bunca yil bakalım bu yaza biraz hafif girebilecekmiyim cok istiyorum
afiyet olsun canım iyi gidiyorsun :)selam kızlar dün 35-40 arası kapattım puanımı
öglen yemekte tavuk var
bende men yazıcam artık fırsat buldukça
yarın gül böregi varmş kıymalı((
afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallahSelam ,
Bu günkü menüm;
sabah :
2 haşlama yumurta 0p
1 parça peyir 0p
1 parça sucuk -- 1p
200 gr çilek -- 12p çileği protesto edicem niye bukada çook p li
2 çukulata tadelle şekersiz 11.5 *2 = 23p --olmayaydı iyidi....
öğlen :
1 dilim ekmek tam buğday -- 12p
2 salatalık 4*2 = 8p
hii 56 olmuş bile
akşama haşlama tavuk.........0p
menü üzerinde biraz daha çalışmam lazım sanırım...
yufkayı bende bulamadım gözleme diye baktım 43 puan veriyor yarısını yersen 21,5 puan yapar benim fikrim canımaynen valla hergün soruyorum ecrincim
börek yaırm yufkadan yapılıyor bol kıymalı ma yufkanın kb sını bulamadım
afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallah
çikolata ben ülkerin bitter çikolatanısı yiyorum 10 gr küçük paketler var türk kahvemin yanında iyi giidyor puanıda 5 puan dene istersen canım :)
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine burada ol özletme kendini
Çabuk iyileş olur mu,sensiz olmaz...Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun kankimm.dikkat et kendinee
merhaba kızlar, nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
dikkat edin kendinize, yarı güneşli havalar insanı şaşırtıyor sonra da üşütüyor.
biraz daha iyiyim ben.
ateşten içim yandığı için yoğurt domates ve salatalığı abarttım hastalıktan.
onlar düşük kalorili olduğu için veya antibiyotikten ishal olduğumdan bu sabah 70,3 kg çıktım.
biraz daha toparlanayım tam gaz devam edicem.
teşekkür ederim.geçmiş olsuuun....