- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
canım tost yemek istiyorsun da 2 dilim ekmek 16 puan yapar diğer yediklerine çok dikkat etmen lazım o zaman :)yarın tost yemek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tost yemek istiyorsun da 2 dilim ekmek 16 puan yapar diğer yediklerine çok dikkat etmen lazım o zaman :)yarın tost yemek istiyorum
merhaba,
bende geldiiim, bu diyeti burda okudum baya mantıklı geldi ve yapabileceğim bir şey gibi geldi :) destursuz girdim ama alın beni de zayıflatın ....
Başlangıç : 74.1
Menü :
Sabah :
1 yuvarlak tam buğday ekmeği (2 ufak dilime denk) -- 24
arasına peynir -- 0
sucuk -- 1
100 gr çilek :S -- 8
Öğlen
peynir - 0
10 zeytin - 3.3
Ara
peynir - 0
10 zeytin - 3.3
Akşam
1 kase kabak yemeği zeytinyağlı 4
canım tost yemek istiyorsun da 2 dilim ekmek 16 puan yapar diğer yediklerine çok dikkat etmen lazım o zaman :)
o süper o zaman :)ben ekmek sevmem zaten... evdeki bitince onuda keserim daha da sokmam eve ...
en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş. canım :)teşekkür ederiiiim, hoş bulduum :))
o süper o zaman :)
en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş. canım :)
canım tost yemek istiyorsun da 2 dilim ekmek 16 puan yapar diğer yediklerine çok dikkat etmen lazım o zaman :)
canım una denge kızarmış 8 puan diye biliyorum 2 dilim 16 puan içinde ki kaşar da1 puan olsam 17 puanyarın yemekte öglen tavuk varmış ızgara salata ile birlikte
sabahtan ekmek libişiyler yeirmd iye düşündüm
denge lıgyt ta aynımı acaba (
canım una denge kızarmış 8 puan diye biliyorum 2 dilim 16 puan içinde ki kaşar da1 puan olsam 17 puan
ızgara tavuk benim bildiğim 0
salata da 1 kase olsa en fazla 5 puandır diye düşünüyorum bilemedin 8 puan toplam 25 puan yapar
akşamda protein ağırlık beslenirsen eğer bence sıkıntı olmaz :)
evet buldummmm bende yarin basliycammm haydi bakalimmm sonuclari yazarim sizee
puanlamaya gore gidecegimmmm 50 kb gecmeyecek sekildeee kendime hazirliycammmaz ve oz ve sporla 45 dakika yuruyus yaparak insallah veririzz bu kilolariBENDE BASLAMAK İSTİYORUM. YRINKİ MENUNUZ NEDİR?