Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah ben de onu dicektim.kilo verdin galiba.kendine güveniyorsun ha , falan dicektimsen itiraf etmişsinben de seninle aynı durumdayım.artı çıkacak benim kilo daaaArtı cikcam niye seviniyorsam
Hah ben de onu dicektim.kilo verdin galiba.kendine güveniyorsun ha , falan dicektimsen itiraf etmişsinben de seninle aynı durumdayım.artı çıkacak benim kilo daaa
Ben hiç oralı olmuyorum kilo bildirimi falan diye.sen de benim gibi yap.Valla bir benimki yuzsuzluk
Bir hafta dibini buldum kh TiN
dün gece oğluma tatlı rüyalar dedim. o da bana" sen de rüyanda diyete uygun yiyecekler gör " dedi
bişey yerken "anne bu diyet için mi diyetsizlik için mi" diye soruyor bi de
Türkçe yeni bir kelime kazandı; diyetsizlik
çok şeker ya çocukların bu tür konuşmalarına bayılıyorumdün gece oğluma tatlı rüyalar dedim. o da bana" sen de rüyanda diyete uygun yiyecekler gör " dedi
Evet canım. Ben gönderdim bileselamlar. kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz kızlar
sagol canım güzel dileklerin için teşekkürler :) evet spora devam inş. bırakmam :)sporuna çok özeniyorum canım yaa, maşallah hiç bırakmadın.
inşallah bu son adetin olur canım
hoşgeldiniz aramıza. Ecrincim açıklama yapmış. Sayfamızın iyilik meleği
eveeeeet yarın tartı günü ama benim için hep artı günü oluyor nasıl denk getiriyorsam artık.
güzel açıklamalar var. bilgi için teşekkürler canım.
çocuğun bile seni takip ediyor ona göre :)dün gece oğluma tatlı rüyalar dedim. o da bana" sen de rüyanda diyete uygun yiyecekler gör " dedi
boşluma geldi galıba ama çabuk toparladım :))kankim yaa
iyi kurtarmışsın canım
ettim valla boşluma geldi bidaha olmazHatanı kabul etmen çok güzel
waww iyi giidyorsun canımGünaydın kızlar 20 puan ancak olmuştur yarin tartı günü