teşekkür ederim canım, çok şükür iyileşti. hatta bugün öğleden sonra okula bıraktım kendisini :)
bizim tatile 2 hafta kaldı. neeeeeee ayy çok az kalmış. günlerin farkında değilim. ben hala spor yapmıyorum
bitki çaylarına alışmak istemiyorum. ama en son çare içiyorum. dün 2 kez zencefilli yeşil kahve içtim. bu sabah çıkabildim.
geldim canım kankim, sen nasılsın?
teşekkür ederim, iyileşti keratam çok şükür. antibiyotik vermiycem diye inat etmeseydim boşuna 3 gün uzattık hastalığı.
sağlık olsun da diyete yine geri döneriz. hatta döndüm bilem
ayy teşekkür ederim. şımarıcam ama.
oğlanım iyileşti çok şükür. teşekkürler. Ramazana doğru iyice yediklerimizi azaltmalıyız ve yumuşak geçiş yapmalıyız
tatilimize erken çıkıyoruz eşimin işlerinden dolayı. 2 hafta kaldı. spora başlamam şart artık. birazdan ev temizliği sporu yapıcam
kısır mı
günlerdir yapsam mı acaba diyorum. bulguru az yeşilliği çok olsa felan filan
kaç puan verdin kısıra canım?
tatiller kaldırılsın
bütün düzenimiz değişiyor. evde olunca herşey elimizin altında olunca uymak zor oluyor.
ama işyerinde de çıkan yemekler yüzünden zor. ortası yok galiba
gel bana sor kankim.
ben de diyetkoliğe sorayım. sordum 200 ml 4,5 puan canım
uzan şu koltuğa kankim ve anlat bakalım neler oldu? moralini bozan şeyler mi oldu son zamanlarda. neye kızdın da diyeti bozdun bakem?
benim de üzerimde bir ağırlık var sanki. ama uyksuzluk ve ev hapsinden oldum böyle. 1 haftadır dışarı çıkmadım. bugün nihayet oğlumu okula bıraktım öğlen vakti. bahar gelmiş çiçekler açmış biz evdeyken
telefonumun şarjı bitmiş çekemedim fotoğraf. ama heryer canlı yeşil çok güzel. yine de fazla güneş beni sersemletti.
16:00'ya kadar evi süpürüp silmem lazım hala oturuyorum.
o hissi biliyorum. çalışırken akşam saati eve gider gitmez yemek yemek isterdim ama tabi evde hazır yemek olmazdı.
o zamanlar yemek yapmayı da pek bilmiyordum zaten. (oğlumdan sonra evde kalınca öğrendim desem yeridir.)
hep hazır şeyler yiyerek, kolay şeyler yaparak (hazır yufkadan gözleme , makarna, dışardan sipariş) bu hale geldim.
akşam yemeklere saldırmamak için önce az puanlı şeyler atıştırıp(peynir gibi) sakinleşince mi yemek yesen acaba?
spora ben de bi başlayamadım gitti. bisiklet kolay geliyor bana ama o da basen yapıyormuş. bende yeterince var zaten ondan
pilates yapmalıyım. pilates matım oğlumun oyuncağı oldu giti