merhaba, 12 marttan beri bu diyeti uyguluyorum. 75,9-70,7= 5,2 kg verdim. aslında 70,2 kiloyu da görmüştüm çrş günü.
ordan da 500 gr eklersek 5,7 kg vermiştim. kabızlık problemim olmasa daha hızlı gidecek galiba.
duraklama/ direnç dönemi de etkiledi tabi. ayrıca 70 li rakamlarda takılacağımı biliyordum. çünkü uzun süre(6 sene) 71-72,5 gidip geldim. ama bu hafta hızlandı. sanırım olacak bu sefer.
çok geçmiş olsun canım. senin bi de küçük var. Allah kolaylık versin. uykusuzluk çarptı beni 3 günde.
okula göndermedim ben de. dinlensin diye ama ne gezer, oyun oynamaya devam ediyor. ateşi çıkınca uzanıyor.
serum fizyolojiğe izin vermiyor. dün ısrarla açıklayıp bir kez uyguladım. sonra serum fizyolojiği " ben bunu daha güzel bir yere kaldırayım" diyip sakladı. sanki devamı yokmuş gibi
SiccNasal diye krem bile bulup almıştım. deniz tuzu içeriyor. onunda ucu sivri diye burnuna yaklaştırmıyor. ilaç fobisi var. ilaç içerken pazarlık yapıyor. portakallı ise içiyor.
nazlı yavrucum beniim
ayy maşallah 2,5 yaşındalarmış. ne tatlılardır.
şimdiden diş fırçalıyorlarmış ne güzel. yutmuyorlar di mi?
benim oğlum 6 yaşında. o da çok severdi suda oynamayı. lavabodan çıkaramazdık. düşecek diye mecbur biz de yanında beklerdik saatlerce.
boğazına bakmaya çalışıyordum ama dilini düzgün çıkarmıyor o nedenle göremiyordum. en sonunda ışık tutarak baktım. 1 tane beyaz nokta gördüm bademciğinde. bi de dili beyaz paslı gibi. koku da farkettim dün gece. bugün ateşi de 39 olunca kol altından üstelik, başladım artık antibiyotiğe.