- 5 Şubat 2008
- 653
- 436
- 39
Kizlar cvp lutfeeenhoşbuldum canım 50 yaptım ben de ama beklediğim verimi alamadım siz günlük ortalama kaç gram veriyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cvp lutfeeenhoşbuldum canım 50 yaptım ben de ama beklediğim verimi alamadım siz günlük ortalama kaç gram veriyosunuz?
Ben çok zor veriyorum canım bende pko insülin direnci ve troidlerim Yavaş 1,5 ayda 4 kilo verdim sporda yapıyorumhoşbuldum canım 50 yaptım ben de ama beklediğim verimi alamadım siz günlük ortalama kaç gram veriyosunuz?
Masum ya bu menü fena hemde çok fenaama yarın milföylü börek var mercimek köfte var yemekte ve tavuk çorbası var
Sadece tavuk Çorbası iç canımama yarın milföylü börek var mercimek köfte var yemekte ve tavuk çorbası var
Canım ben 1,5 ayda 4 kilo verdim ama bende insülin direnci teoidler yavaş ve pko var ondan zor verdim 50 puanın Altın'da yemek gerekiyor ana ben 50 çok nadir 30 puanda kapattım günü bazen abarttım 80 90 buldu puanım ama sporda Yaptım benim için 4 kilo mucize istersen 1 hafta yap canım o zaman anlarsın sana göre mi kaç kilo veriyorsunKizlar bastan sona okumaya calistim ama hic kimse dememiski ben ewet cok huzel kilo verdim sadece konu sahibi verdim demis 1ayda 17kilo hemde ama kimisi 1hafta 200gr vermis yada hic vermemis hani baslamak istiyorum ama gercekten hala tam karar veremedim
Çok iyi vermişsin canım tebrikler 6 kilo maşallah neler yedin biraz paylaşır mısın merak ettim vallamerhabalar..uzaktan takip ediyordum hep,bu diyeti 3 haftadır uyguluyorum..ilk hafta 5 kilo verdim,daha sonraki hafta hiç veremedim,3.hafta 1 kilo daha verdim,pazar günü 1 ayım dolacak,günlük karbonhidratı 30'da tutuyorum..kilo vermesi duranlar var mı benim gibi ve ne kadar sürdü..bu arada topic sahibi pegasus da ortalıkta gözükmüyor..biraz tüyo verse de moralimiz düzelse:)