- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
Allah bağışlasın ,çok şekerler ya küçücükten bakımlarını yapıyorlar deseneevet banyodan biz de çıkamıyoruz bazen birbirlerini ittirmeye çalışıyorlar musluğu paylaşamayıp o yüzden yanlarındayız hep . Uzun zamandır kişisel bakımlarını bana yaptırtmıyorlar büyüdüklerini ispatlamaya çalışıyorlar sanırım saatlerimiz banyoda geçiyor işte :)
Hepimiz aynıyız desenegünaydınlar bu okul tatili diyet miyet bırakmadı.abur cubur yedik durduk çocuklarla.
Allah kabul etsin canım,ne güzel kilo almadan da dönmüşsünMerhaba hepinize ben umreye gitmistim.uc gun once dondum.ecrin87 emanet ettiğin duani yerine gonderdim insallah.orada diyetime dikkat etmedim edemedim.kilo almis olabilirim diye dusunuyordum ancak. Mevcut kilomu korumusum.zaten duraksama donemindeydim ve iki hafta hic kilo vermemistim.geldigimde hala ayni kiloda oldugumu gordum aslina bakarsaniz kilo almadigim icin mutlu oldum.tabii gelir gelmez kb diyetine devam.ve bugun tartiya ciktim 2 kilo daha gitmis.suan 82.5 kg yum.aynen yola devam insallah hedef 67
Hoşgeldin canım...Ebru Akın karbonhidrat diyeti diye aratırsan daha geniş bilgi edinirsin...günlük en fazla 50 puan kb alıyoruz ,yiyeceklerin karbonhidrat değerini hesaplıyoruz,örneğin et,yumurta , tavuk 0 puanmerhaba pegasus yazılanları okudum ama cahilliğime ver lütfen hiç bişey anlamadım kb diyeti dediğin şey yediğin her besinin içindeki karbonhidrat miktarımı? gönlünün istediği herşeyi yemişsin mesela günlük x gram kardonhidrat alma hakkım var diyip ona göre mi yiyosun biraz daha mantığını açıklarsan sevinirim bizi aydınlatmak adına