- 11 Mart 2015
- 607
- 746
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, beklemen lazım. Daha küçük çünkü.istesen de ayıramazsın kendinden.her çocuğun uyuma tarzı farklı.kabullenmen lazım tarzını.o bir bireyy annesiaz uyur çok uyur, keyfi bilirbaybicim 5 yaşmı off off yani 2 yıl dahabeklemi diyosun.canım kendi kendine uyumuyor ama ben yanında olunca kendi uyuyor.bide süreyi uzatabilsek azıcık derin uyusa ya şöyle 5-6 uyusa onada razıyım.allah bereket versin dicemm
Çocukların üzülmesi insanı kahrediyor. Allahımm ona gelen bana gelsin diyorsunnmerhaba kızlar,
sorunlarımız aynı galiba. oğlum 3 yaşından beri benimle yatıyor. 3 yaşına kadar kendi odasında uyurdu oysa.
ilkokula başladığında kendi odasında yatacağı konusunda anlaştık neyse ki :)
anne olmak ne kadar zor değil mi dün oğlumu uyuturken kafasına taktığı bişeyden dolayı çok ağladı. eşim ve ben konuşup rahatlatmaya çalıştık ama epey ağladı. onu uyutunca bu kez ben başladım ağlamaya. çok hassas, çok duygusal yavrucum benim. Allahım bütün bebekleri ve çocukları tüm kötülüklerden korusun. amin.
diyetime gelince; şaşkınım biraz. dün yaklaşık 35 puanla bitirdim. bugün tartıda -600 gr gördüm. ( umarım sudan değil yağdan gidiyordur)
tavuğu çelik tencerede susuz pişirdim. tandır gibi oldu. ama sabaha kadar midemde kalmış gibi hissettim.. yeşilçay ve soda bile fayda etmedi. yanında roka ve tere de yemiştim üstelik.
bu sabah; 2 haşlama yumurta 0
2 dilim kurutulmuş tam buğday ekmeği 16
100 gr kadar köy peyniri 1
6 dilim sucuk 1 puan olsun
öğlene yine tavuk+salata yerim sanırım.
akşama çorba yapabirim. bir de elma yemek istiyorum. sindirime faydalı.
OOFFFoffff neyse önenli olan onun sağlığı iyi olsunda çekeriz.biz anneler fedakarlık yapmak zorundayız.inşallah kısa zamanda bana bi güzellik yaparda kendi kendine derince uyur :)Evet canım, beklemen lazım. Daha küçük çünkü.istesen de ayıramazsın kendinden.her çocuğun uyuma tarzı farklı.kabullenmen lazım tarzını.o bir bireyy annesiaz uyur çok uyur, keyfi bilir
oyyy kıyamam ona daha küçük annesi .zamanla büyüdükçe o duygusallık o hassaslık azalıcak .korkusuz bi delikanlı olucakmerhaba kızlar,
sorunlarımız aynı galiba. oğlum 3 yaşından beri benimle yatıyor. 3 yaşına kadar kendi odasında uyurdu oysa.
ilkokula başladığında kendi odasında yatacağı konusunda anlaştık neyse ki :)
anne olmak ne kadar zor değil mi dün oğlumu uyuturken kafasına taktığı bişeyden dolayı çok ağladı. eşim ve ben konuşup rahatlatmaya çalıştık ama epey ağladı. onu uyutunca bu kez ben başladım ağlamaya. çok hassas, çok duygusal yavrucum benim. Allahım bütün bebekleri ve çocukları tüm kötülüklerden korusun. amin.
diyetime gelince; şaşkınım biraz. dün yaklaşık 35 puanla bitirdim. bugün tartıda -600 gr gördüm. ( umarım sudan değil yağdan gidiyordur)
tavuğu çelik tencerede susuz pişirdim. tandır gibi oldu. ama sabaha kadar midemde kalmış gibi hissettim.. yeşilçay ve soda bile fayda etmedi. yanında roka ve tere de yemiştim üstelik.
bu sabah; 2 haşlama yumurta 0
2 dilim kurutulmuş tam buğday ekmeği 16
100 gr kadar köy peyniri 1
6 dilim sucuk 1 puan olsun
öğlene yine tavuk+salata yerim sanırım.
akşama çorba yapabirim. bir de elma yemek istiyorum. sindirime faydalı.
Canım, degerleri anlamadım.birincisi noktalı sayı, ikincisi normal sayı sanirım.ikisi de neleri ifade ediyor?arkadaşlar 2 kere düzenledim ama sayfada böyle karışık görünüyo aralık olmalıydı ama böyle oluyo
Aslinda kup sekerle galetayi cikarsak cok iyisin canim.umarim tarti yarin sasirtir bizi.67 kb ile kilo verirsinbugunku menum
5'li form cay
bir kase lor peynir:1
1 avuc findik:7
zeytin:1
tere
tavuksuyu (sehriyesiz)
tavuk
sutlu kahve:8
1seker:12
2 kase yogurt:24
tavuk
1 galeta:14
yesil cay
toplam:67
seker yada galeta olmasa iyiydi.bakalim yarin sonu ne olucak
ya canım inan buraya aktarırken 2 kere uğraştım düzenledim ama buraya karışık olarak aktarıldı.Canım, degerleri anlamadım.birincisi noktalı sayı, ikincisi normal sayı sanirım.ikisi de neleri ifade ediyor?
Eline sağlık canımmya canım inan buraya aktarırken 2 kere uğraştım düzenledim ama buraya karışık olarak aktarıldı.
ilki karbonhidrat değeri 2.si kalori değeri
tebrikler çok iyi zayıflamışsın helal olsun.acaba emzirenler bi diyeti yapabilir mi? 13 kilo fazlam varbi de gece bile yiye bilirsiniz. ben kahvalti etmem. sevmem. yillardir boyle. ogleye dogru aciktigimda kahvemi iciyodum. yesil cayimi iciyodum. arkasindan 5 tane yumurta kizartiyodum. ay evet 5 tane yalnis duymadiniz. ekmeksiz doymuyodum yapcak bi sey yok. bu yumurtayi menemen de yapabilirsiniz.puana gore yani.sadece yumurta olunca, yanina salatalik(4), domates(6puan) dogruyodum. yesillikler falan. salata yapiyodum yani. mideye indiriyodum. aksama dogru yesil cayimi aliyodum, yarim paket cikolata. aksam 10 a dogru acikinca beyaz peynir , tavuk kizartmasi, zero kola . 40 puana yaklasiyodu. gordugunuzgibi ye ye bitmiyo puan