Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de emziriyorun ama bebegim 15 aylik, ben de bu diyeti yapiyorun 2.5 kg verdimsü
tebrikler çok iyi zayıflamışsın helal olsun.acaba emzirenler bi diyeti yapabilir mi? 13 kilo fazlam var
Iki tane bebeği olan birinin diyet yapması çoook yanlıs ki bir tane bebek olsa da aynı.sütün azalabilir hatta bitebilir.kalitesi düşebilir.çocukların bu zamanları bir kere yaşayacak ama sen seneye de zayıflayabilirsin.benim sana tavsiyem leslie yap.aksam geç saatlerde bir şeyler yeme.yazık çocuklarına.Bugün bende başladım bu diyete.15 kilo vermem gerek.Bebeklerim 4 aylık henüz emziriyorum.İnş sutum azalmaz.Şimdi kahvaltı ettim ama zeytinin kb değerini bulamadım bilen var mı
Öyle yapıyordum zaten ama bu diyeti gordum akşam mantıklı geldi.Ben kilo alınca doğuştan gelen bi omurga rahatsızlığım var o tavan yapıyo.Çok fena bi bel ağrısı.Eğilip kalkamıyorum o derece.6 kiloluk bebeklerimi bile kucaklamakta zorlanıyorum malesef.Dış görünüşden çok sağlığım için vermek istiyorum.Ama sütümün bitmesini hiç istemem.Zaten yetmiyor ikisine,mama takviyeli gidiyoruz.Iki tane bebeği olan birinin diyet yapması çoook yanlıs ki bir tane bebek olsa da aynı.sütün azalabilir hatta bitebilir.kalitesi düşebilir.çocukların bu zamanları bir kere yaşayacak ama sen seneye de zayıflayabilirsin.benim sana tavsiyem leslie yap.aksam geç saatlerde bir şeyler yeme.yazık çocuklarına.
Bebeklerin kucukmus canim,sadece anne sutu saffasindalar, hani 6 ayi gecse ek gidaya baslasa, sutun iceriginden cok etkilenmezler, ben bebegim dort aylikken esim ameliyat gecirdi, diyet yapmadim ama sikintidan cok yiyemedim, kilo alimi hemen azaldi bebegimin, yani bi 3-4 ay daha beklesen sanki daha iyi olur, ama sirt agrin icin kilo vermen gerek tabi, onu da kalori kisitlamasi seklinde yapabilirsin.bence sekerli gidalari kesip ekmegi pilavi makarnayi yariya indirmek faydali olabilir.ama ilk aylarda emzirirken de insanin cani tatli istiyor demi, emzirdikce yiyesi geliyor insanin.benim bebis buyudu, onunkisi agiz tiryakiligi artik, beslenmiyor egleniyor benimle, ama ilk aylarda o emer emmez koca bir bardak sute pekmez bosaltir icerdim, insanin ici yanar tatli ister bilirim.Bugün bende başladım bu diyete.15 kilo vermem gerek.Bebeklerim 4 aylık henüz emziriyorum.İnş sutum azalmaz.Şimdi kahvaltı ettim ama zeytinin kb değerini bulamadım bilen var mı
Masaallah canim cok iyi gidiyosun.bende ilk gun -0,1 gr dunde- 0,8 gr. verdim. İnsaallah boyle devam eder.seker isinefe tatlandiciyla cozum buldumGunaydin bayanlar,
5. Gun bildirirmimi yapiyorum - 0.2 kg, toplamda 5 gunde 2.5 kg verdim.umarim haftayi 3 kilo ile bitiririm.
Artik haberler sizde
Evet canım hemde nasıl tatlı yediysem doğumdan sonra 6 kilo aldım almayada devam ediyorum.Çok zorlanmaya başladım eğilip kalkmada.Fizik tedavi verdi doktor ama nasıl gidicem 3 çocukla.Bırakıcak kimse yok.Senin sütun azalmadı mı iştahın kesildiği dönemdeBebeklerin kucukmus canim,sadece anne sutu saffasindalar, hani 6 ayi gecse ek gidaya baslasa, sutun iceriginden cok etkilenmezler, ben bebegim dort aylikken esim ameliyat gecirdi, diyet yapmadim ama sikintidan cok yiyemedim, kilo alimi hemen azaldi bebegimin, yani bi 3-4 ay daha beklesen sanki daha iyi olur, ama sirt agrin icin kilo vermen gerek tabi, onu da kalori kisitlamasi seklinde yapabilirsin.bence sekerli gidalari kesip ekmegi pilavi makarnayi yariya indirmek faydali olabilir.ama ilk aylarda emzirirken de insanin cani tatli istiyor demi, emzirdikce yiyesi geliyor insanin.benim bebis buyudu, onunkisi agiz tiryakiligi artik, beslenmiyor egleniyor benimle, ama ilk aylarda o emer emmez koca bir bardak sute pekmez bosaltir icerdim, insanin ici yanar tatli ister bilirim.
Aslinda simdi dusununce karbonhidrat kismini cok dengeli hazirlarsan etkilemeyebilir gibi sebze yemegine 10 puan versek, ceviz badem yesen toplam 50 gr 12 puan, bir meyve yesen cok tatli olmayan 10 puan, bir bardak sut icsen 9 puan, oldu 41 puan, e sabah peynir yumurta , bir ogun de balik et tavuk yesen onlar sifir zaten. Valla baya dengeli oldu, hersey var.sut, yogurt,meyve, kuruyemis,sebze , et.ama cok dikkatli olcmen gerekir porsiyonlarıÖyle yapıyordum zaten ama bu diyeti gordum akşam mantıklı geldi.Ben kilo alınca doğuştan gelen bi omurga rahatsızlığım var o tavan yapıyo.Çok fena bi bel ağrısı.Eğilip kalkamıyorum o derece.6 kiloluk bebeklerimi bile kucaklamakta zorlanıyorum malesef.Dış görünüşden çok sağlığım için vermek istiyorum.Ama sütümün bitmesini hiç istemem.Zaten yetmiyor ikisine,mama takviyeli gidiyoruz.
Aslinda azaldigini hissetmedim, ama bebek az kilo aldi, gerci 4. Aydan sonra kilo alimlari azaliyor ilk aylar gibi 1 kilo 1 kilo almiyorlar ama, herhalde sutun kalori degeri azaldi, belki de stresten olmusturEvet canım hemde nasıl tatlı yediysem doğumdan sonra 6 kilo aldım almayada devam ediyorum.Çok zorlanmaya başladım eğilip kalkmada.Fizik tedavi verdi doktor ama nasıl gidicem 3 çocukla.Bırakıcak kimse yok.Senin sütun azalmadı mı iştahın kesildiği dönemde
Evet ya çok besleyici gorunuyor.Zaten ben sağıyorum sutumu bi azalma olursa hemen bırakırım diyeti.Herşeyden yiyosun.Sadece şekeri tamamen kesmek gerek en buyuk düşman.Aslinda simdi dusununce karbonhidrat kismini cok dengeli hazirlarsan etkilemeyebilir gibi sebze yemegine 10 puan versek, ceviz badem yesen toplam 50 gr 12 puan, bir meyve yesen cok tatli olmayan 10 puan, bir bardak sut icsen 9 puan, oldu 41 puan, e sabah peynir yumurta , bir ogun de balik et tavuk yesen onlar sifir zaten. Valla baya dengeli oldu, hersey var.sut, yogurt,meyve, kuruyemis,sebze , et.ama cok dikkatli olcmen gerekir porsiyonları
bak sana şekeri şöyle özetleyeyim:Evet ya çok besleyici gorunuyor.Zaten ben sağıyorum sutumu bi azalma olursa hemen bırakırım diyeti.Herşeyden yiyosun.Sadece şekeri tamamen kesmek gerek en buyuk düşman.
Bende çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi içemiyorum.Onada alışmam lazım.Ve benim beslenme şeklim çok kotuydu..Ekmek şeker demeden yerdim de yerdim.Özellikle saat 4 gibi nescafe yanına bisküvi çikolata sınırsız yerdim bu alışkanlığımı bıraktım bir hafta önce.Kilo vermesem bile artık kilo alımımı durdurmam şart.bak sana şekeri şöyle özetleyeyim:
ben ztaen bu tarz besleniyordum, maya intoleransım olduğu için ekmek yoğurt ambalajlı gıda falan yiyemiyorum zaten, ama kahveye çok düşkünüm 2 türk kahvesi içiyordum, 2 şer şekerli, 2 de nescafe 1 er küp şeker, toplamda 6 küp şeker:12x6 toplam 72 kb yi sadece kahve keyfimden alıyormuşum, ben de diyordum ki hep, çayı şekersiz içiyorum, kahveye de atayım 2 küp şekercikten nolacak diye: sonuç 5 günde 2,5 kilo oluyormuş :)
sen tam emzirmede sayıldığın için kilo verimin daha kolay olacak, çünkü emzirme 500 kalori verdiriyor deniyor, bu senin durumun için sadece anne sütüyle beslenen dönem için doğru, ben artık 100-150 kalori yakıyorumdur emziriken, ben de çocuğun doyma kaygısı yok, herşeyden yiyor artık, benim süt onun çay kahve keyfi gibi, yemek üstüne, aşkımız pekişiyor o kadar, günde 200 cc anca emiyordur, aslında ilk 2 günü atlaatırsan çok rahat yaparsın, şeker yoksunluğu 2 gün baş dönmesi falan yapıyor, sonra alışırsın canın zaten istemezBende çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi içemiyorum.Onada alışmam lazım.Ve benim beslenme şeklim çok kotuydu..Ekmek şeker demeden yerdim de yerdim.Özellikle saat 4 gibi nescafe yanına bisküvi çikolata sınırsız yerdim bu alışkanlığımı bıraktım bir hafta önce.Kilo vermesem bile artık kilo alımımı durdurmam şart.
Canım benimkiler mamada yiyor sutum çok olmaz benim.Ama verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum..Kuçuk doğdukları için zaten ememediler pek makineyle sağıp verdim oda sutu artırmıyor.İnşallah bu dyeti uygulayabilirim hem sağlıklı gorunuyor.sen tam emzirmede sayıldığın için kilo verimin daha kolay olacak, çünkü emzirme 500 kalori verdiriyor deniyor, bu senin durumun için sadece anne sütüyle beslenen dönem için doğru, ben artık 100-150 kalori yakıyorumdur emziriken, ben de çocuğun doyma kaygısı yok, herşeyden yiyor artık, benim süt onun çay kahve keyfi gibi, yemek üstüne, aşkımız pekişiyor o kadar, günde 200 cc anca emiyordur, aslında ilk 2 günü atlaatırsan çok rahat yaparsın, şeker yoksunluğu 2 gün baş dönmesi falan yapıyor, sonra alışırsın canın zaten istemez
İnsallah canim, senin sutun onlari koruyan surup gibi, iki bebek buyutup karninda dogurmussun, buyuk is yapmissin, simdi de olari kocaman yapicaksin isallahCanım benimkiler mamada yiyor sutum çok olmaz benim.Ama verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum..Kuçuk doğdukları için zaten ememediler pek makineyle sağıp verdim oda sutu artırmıyor.İnşallah bu dyeti uygulayabilirim hem sağlıklı gorunuyor.
Evet ya kimseler yik, konu sahibi de gitti.sumidemizin kazindigi gevenin ilerleyen saatlerinde motivasyonumuzu kaybedip seytana uymayalimkizlar burasi cok tenhalasti devam edenler nerde
menm
1,5 top yumurta
tere,7zeytin :1
1kase lor peynir: 1
1 avuc findik: 7
5'li form cay
sutlu kahve 1 tatlandiricili: 7
1avuc badem: 6
1kase yogurt: 12
biraz tavuk
1 galete: 14
yesil cay
toplam:48
bide 3 biskrem yedim onunkalorisi cok yuksek cikiyo wkleyip moralimi bozmiycam :)