- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
o
o zaman her gun rapor istiyorum. yarin oldugun kiloyi alalim, bi de ertesi alalim bakalim :)
53,900 canım kilom hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o
o zaman her gun rapor istiyorum. yarin oldugun kiloyi alalim, bi de ertesi alalim bakalim :)
Selam canim, bence zanli ceviz ve puding .bence cevizin 50 gr i 10 kb, bazi sitelerde oyle diyor.zaten diger kuruyemislerle kiyaslaninca cok dusuk kaliyor.ikincisi puding 3.3 olmasi mumkun degildir, 1 kup seker 12 kb iken puding nasil 3.3 olur.bunlari bi gozden gecir istersen canim.duse kalka basaricaz.moral bozmak yok, bi de ogutulmus keten tohumu kabizkik icin oldukca etkili bilgin olsunherkese günaydın
yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.topik sessiz diyodum ne güzel bi sürü arkadaş gelmiş.
bn tatıldım ama bu sabah değşiklik yok . 68.2 çıktım.ama biraz kabızlık var .hemen önlem alıcam
aslında 50 yi geçmedim ama sanırım 7-8 den sonra bişey yememek lazım 2 günde 9.30 civarında bişeyler yedim sabah artı gördüm.dün gecede dayanamadım gece 9.30 a yaptığım pudingten yedim.ün neler yedim
yarım dilim ekmek 3.5
2 yumurta 0.8
5 zeytin 0.2
50 gr ceviz 5
1 yk mayonez 0.6
köfte azcık yulaf kepeği vardı 2
hindi boynu haşlaması 0
100 gr yoğurttan ayran 4.9
çay b. çeyraği süt 2.5
puding 3.3
toplam 26.3 tutmuş ama hiç veremedim niyeki acaba .gece yedim diemi oluyo
sizinle yattığında uyuyor mu peki yaramaz deliksiz şekilde? benim de kızım 3 yaşında. Kendi yatağında uyuyor genelde. Sadece biz babadan ayrıyız. Ara sıra kalkıp baba sayıklıyor ben de dayanamayıp yanıma alıyorum. Ama sakinleştirsem de uykuya devam ediyor kendi yatağında.bide kızımdan dolayı düzenli bi hayatımız yok.sürekli uyku problemi yaşıyoruz .çoğu zaman gece 1- 2 gibi yada daha geç yatıyoruz.kızlar konuyla ilgili değil ama yokmu bi çaresi bu uyku probleminin vallahi bıktık gündüz uyumaz gece uyumaz.3 yaşında asla tek başına atmıyo eşimle kandırıyoruz uyutuyoruz .en geç 2 saat sonra uyanıyo .yatağına götürüyoruz tam uyudu diyoruz .gözümüzü kapattığıız gibi 5-10 dakka geçmeden odada baş ucumuzda söylemesi ayıptır 3 müz birlikte uyuyoruz.hiçbi hayatımız kalmadı .allahım bizede hayırlısı ile kızımın şöyle akşam 9 da yatıp sabah kalktığını göstericekmi
Selam canim, bence zanli ceviz ve puding .bence cevizin 50 gr i 10 kb, bazi sitelerde oyle diyor.zaten diger kuruyemislerle kiyaslaninca cok dusuk kaliyor.ikincisi puding 3.3 olmasi mumkun degildir, 1 kup seker 12 kb iken puding nasil 3.3 olur.bunlari bi gozden gecir istersen canim.duse kalka basaricaz.moral bozmak yok, bi de ogutulmus keten tohumu kabizkik icin oldukca etkili bilgin olsun
merhaba diyetteyimbenmerhaba, ben de bu diyete başlamak istiyorum. önce sayfaları gezip örnek mönüler bulayım ve ona göre alışveriş yapayım. vermem gereken 10 kilo hatta 15 kilo fazlalığım var. umarım bu kez başarabilirim.
bizdede ayni sorun var canim.benim buyuk 6,5 kucuk 3,5 daha 9 da yattiklarini gormedim.rejimdeyken bende saatlerden zorlaniyorum.en gec 7 de yiyince gece olmus 1 acikiyo insan. uyku duzeni olmamasi cok zor.ben psikolog adem gunesi cok takip edip okuyorum biraz arastir istersen ben cok faydasini goruyorum.bide ben ikisinede bebeklikten itibaren tek kisilik yatak aldim once birini sonra digerini yanina yatip uyutuyorum.gece kalkmalari azaldi cok sukur.ama mutlaka dedigim isme bak canim cocugunu iyi yetistirmek isteyen herkesin bu kitaplari okumasi lazim bencebide kızımdan dolayı düzenli bi hayatımız yok.sürekli uyku problemi yaşıyoruz .çoğu zaman gece 1- 2 gibi yada daha geç yatıyoruz.kızlar konuyla ilgili değil ama yokmu bi çaresi bu uyku probleminin vallahi bıktık gündüz uyumaz gece uyumaz.3 yaşında asla tek başına atmıyo eşimle kandırıyoruz uyutuyoruz .en geç 2 saat sonra uyanıyo .yatağına götürüyoruz tam uyudu diyoruz .gözümüzü kapattığıız gibi 5-10 dakka geçmeden odada baş ucumuzda söylemesi ayıptır 3 müz birlikte uyuyoruz.hiçbi hayatımız kalmadı .allahım bizede hayırlısı ile kızımın şöyle akşam 9 da yatıp sabah kalktığını göstericekmi
Vayy anbuuu seni gördüğüme çok şaşırdımmmbizdede ayni sorun var canim.benim buyuk 6,5 kucuk 3,5 daha 9 da yattiklarini gormedim.rejimdeyken bende saatlerden zorlaniyorum.en gec 7 de yiyince gece olmus 1 acikiyo insan. uyku duzeni olmamasi cok zor.ben psikolog adem gunesi cok takip edip okuyorum biraz arastir istersen ben cok faydasini goruyorum.bide ben ikisinede bebeklikten itibaren tek kisilik yatak aldim once birini sonra digerini yanina yatip uyutuyorum.gece kalkmalari azaldi cok sukur.ama mutlaka dedigim isme bak canim cocugunu iyi yetistirmek isteyen herkesin bu kitaplari okumasi lazim bence
merhaba diyetteyimben
hoş geldin ve kolay gelsin. vermemiz gereken kilolar aynı. ben de 10 kilo versem iyi olur ama 15 versem süper olur. burada hep beraber başarırız inşallah
Hepimiz aynı canım.5 yaşında kendi yatağına alıştırmaya başla ve ısrarla devam et.arada kendi yatağınıza da al tabi.ben yatağına yatırıp masal okuyorum. Kocaman bir oyuncağı var.ona sarılıyor.radyosunu aćıyorum.ışıgı da ayarlıyorum.çıkıyorum odasından.ilk zamanlar birkaç saat sürüyordu uyuması.şimdi alıştı.yarım saate dalıyor.bazen ilerleyen saatlerde yanımıza alıyoruz veya kendi geliyor.bide kızımdan dolayı düzenli bi hayatımız yok.sürekli uyku problemi yaşıyoruz .çoğu zaman gece 1- 2 gibi yada daha geç yatıyoruz.kızlar konuyla ilgili değil ama yokmu bi çaresi bu uyku probleminin vallahi bıktık gündüz uyumaz gece uyumaz.3 yaşında asla tek başına atmıyo eşimle kandırıyoruz uyutuyoruz .en geç 2 saat sonra uyanıyo .yatağına götürüyoruz tam uyudu diyoruz .gözümüzü kapattığıız gibi 5-10 dakka geçmeden odada baş ucumuzda söylemesi ayıptır 3 müz birlikte uyuyoruz.hiçbi hayatımız kalmadı .allahım bizede hayırlısı ile kızımın şöyle akşam 9 da yatıp sabah kalktığını göstericekmi